Fantasy Premier League 21/22
-
-
@lomanittto Ciekawy zespół, trzymam kciuki by równie mocno punktował!
I z tego miejsca, chciałbym podziekować @Dino-Ligenza za swietne logo które mozecie podziwiać na pierwszej stronie. Bede je umieszczał za każdym razem gdy bede pisał wyniki.
-
-
WZROSTY CEN:
Tsimikas (LIV) - 4.1m
SPADKI CEN:
Aubameyang (ARS) - 9.9m
Pépé (ARS) - 7.4m
Daka (LEI) - 7.4m
Lanzini (WHU) - 5.9m
Dla nowych graczy: cena piłkarza może zmienić się o 0.1m każdej nocy, maksymalnie 0.3m na kolejkę, zmiany te przede wszystkim zależą od aktywności transferowej graczy. -
@fajresss said in Fantasy Premier League 21/22:
I z tego miejsca, chciałbym podziekować @Dino-Ligenza za swietne logo które mozecie podziwiać na pierwszej stronie. Bede je umieszczał za każdym razem gdy bede pisał wyniki.
Kozackie logo @Dino-Ligenza
-
@ToomAnyWays Dziękuję
-
WZROSTY CEN:
Antonio (WHU) - 7.6m
SPADKI CEN:
Ziyech (CHE) - 7.4m
Willian (ARS) - 6.4m
Dla nowych graczy: cena piłkarza może zmienić się o 0.1m każdej nocy, maksymalnie 0.3m na kolejkę, zmiany te przede wszystkim zależą od aktywności transferowej graczy. -
@toomanyways Ja mam nadzieje, ze mój rezerwowy "Perica" nie stanieje do 4.4 przez to, ze zmienił klub, kupowałem go z mysla zeby tylko byl bo mial małe posiadanie ale juz na pewnej aplikacji ma 20% do 4.4
-
@fajresss Też go mam, ale raczej nie powinien spaść. To był napastnik na 3-ci slot bez większych szans na grę, do tego miał jakieś 4-5% posiadania. Na razie nie powinien spaść. Ogólnie to przed sezonem było może z 3-4 zawodników w tej kwocie XD, dopiero teraz kilku przybyło po pierwszej kolejce.
Na tej stronie można obserwować potencjalne zmiany cen w danym dniu - Price Change Predictor -
@toomanyways Ogolnie slyszalem plotki, ze po przerwie na repreznetacje na pewno nie bedzie mógł grać Salah a to z tego wzgledu ze Egipt jest na liscie w Wielkiej Brytanii, gdzie osoby powracające muszą przebyć 10 dniową kwarantanne, czyli Salah moze odpasc na 2 kolejki, trzeba pomyslec nad zastepstwem dla niego, ja myslalem osobiscie nad Lukaku
-
@fajresss Wbiłem! North Warriors to moja ekipa.
-
WZROSTY CEN:
Benrahma (WHU) - 6.1m
Alonso (CHE) - 5.6m
SPADKI CEN:
Kane (TOT) - 12.4m
Lacazette (ARS) - 8.4m
Havertz (CHE) - 8.4m
Martial (MUN) - 7.9m
Iheanacho (LEI) - 7.4m
van de Beek (MUN) - 5.9m
Fosu (BRE) - 5.4m
Minamino (LIV) - 5.4m
Konaté (LIV) - 5.4m
Bellerín (ARS) - 4.9m
WZROSTY CEN:
Brak
SPADKI CEN:
Holding (ARS) - 4.4m
Saka (ARS) - 6.4m
Werner (CHE) - 8.9m
Henderson (MUN) - 4.9m
Sancho (MUN) - 9.4m
Siemanko, jestem jednym z uczestników zabawy. Przyznam szczerze, że nie zapoznałem się dokładnie z wszystkimi wpisami, tylko rzuciłem okiem ( to i tak wystarczyło żeby stwierdzić że są tu prawdziwi eksperci i pasjonaci ) Być może ktoś z Was o tym wspominał ale nie zwróciłem uwagi. Mam pytanie, czy jak nie wykorzystam 1 darmowego transferu w kolejce przechodzi On na kolejną? Znowu serce kibica Arsenalu wygrało z rozsądkiem i rozumem Myślę że błędem było również nie zapoznanie się z kalendarzem ( chociaż od kilku lat każdy rywal może być groźny dla Kanonierów ) 2 kolejka Chelsea, 3 City i trzeba chować jakoś Sakę i Leno ( wiedząc o problemach defensywny Arsenalu które trwają już dekadę, nie wiem czym się kierowałem przy wyborze chyba tylko tym że będzie szansa na bonus po kolejnych interwencjach ) na trybuny. Oj kilka błędów amatorskich się przytrafiło przy selekcji a jednym transferem nie wiele zmienię, każdy kolejny - 3 czy 4?
-
@Damian_Skinek Witamy bardzo serdecznie!
@ToomAnyWays Super sprawa z tymi cenami, fajnie, ze regularnie informujesz o tym! Dla osob ktore tego nie sledzą, jest to mega ułatwienie, zeby nie obudzić się po kilku kolejkach z graczem o wartosci 0,5mln mniej@Josue-Antonio Maksymalnie możemy mieć 2 darmowe transfery, czyli logicznie w 2 kolejce, jesli nie uzyjesz transferu z 1, bedziesz miał dwa darmowe, jesli bedziesz chciał zrobić 3 transfery w danej kolejce, musisz poświęcić swoje punkty czyli. tzw "hit" kosztuje on -4pkt ze swojej kolejki, czyli przypuśćmy ze zdobyłeś w kolejce 60pkt, to po użyciu hita, bedziesz mial 56pkt. Ogólnie odradzam robienie hitów, jedynie opłaca sie to, tylko i wyłącznie jeśli zawodnik którego zastąpimy będzie robił gigantycznie lepsze punkty niż zawodnik któego poświecamy, opłaca sie jeszcze w przypadku kontuzji lub absencji oczywiście.
Oj tak, i tak jak piszesz, kalendarze są bardzo istotne, wiadomo takie Brighton jest w stanie o wiele bardziej punktować z Burnley czy Aston Villą niż z Chelsea czy Manchesterem City, co do Arsenalu, sam mam Smith Rowa i nie wiem czy to nie był błąd, jest co prawda "zapchaj dziurą" ale u mnie nie ma, ze nie robi punktów, musi!
-
Spoko, dzięki za odpowiedź. Wstrzymam się na razie z roszadami i postaram się wydelegować optymalną 11-tkę Żałuje że nie dałem na Fernandesa potrójnego kapitana, miałbym już to z głowy i setka też by pękła pierwszy raz:D Co do Smith Rowa też o nim myślałem. Na pewno będzie miał sporo minut ale czy to zamieni się na konkretne liczny, to jest zagadka. Zobaczymy, powodzenia w weekend:) Rzeczywiście super robota @ToomAnyWays . Czasami 100 k robi dużą robotę gdy brakuje
-
@fajresss said in Fantasy Premier League 21/22:
Oj tak, i tak jak piszesz, kalendarze są bardzo istotne, wiadomo takie Brighton jest w stanie o wiele bardziej punktować z Burnley czy Aston Villą niż z Chelsea czy Manchesterem City, co do Arsenalu, sam mam Smith Rowa i nie wiem czy to nie był błąd, jest co prawda "zapchaj dziurą" ale u mnie nie ma, ze nie robi punktów, musi!
Odegaard przyszedł, także ESR może częściej na ławce siedzieć.
-
WZROSTY CEN:
Salah (LIV) - 12.6m
Calvert-Lewin (EVE) - 8.1m
Dennis (WAT) - 5.1m
SPADKI CEN:
Foden (MCI) - 7.9m
Watkins (AVL) - 7.4m
Gündogan (MCI) - 7.4m
Maddison (LEI) - 6.9m
Chilwell (CHE) - 5.9m
S.Armstrong (SOU) - 5.9m