Skip to content
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse
Brand Logo
  1. Home
  2. Türkçe Forumlar
  3. Destek
  4. 90 lık takımla 60 lık takıma puan kaybetmek

90 lık takımla 60 lık takıma puan kaybetmek

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
2 Posts 2 Posters 290 Views 1 Watching
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    tardu222
    Turkish Users
    wrote on last edited by tardu222

Siz şaka mısınız bilgisayara karşı oynuyorum 320m değerde takımım rakip 21.3m 1. dakika kırmızı kart görmüşüm ama ne farkeder aramızdaki fark dağlar kadar bunun yanında bir de bilgisayar 4-3-3 ile çıkmış benim takım full moral full form iken karşı takımın çoğu oyuncusu yarım form moral de bu takıma puan kaybetmem için 7 oyuncu ile falan sahaya çıkmam lazım ama ne hikmetse ben 1-1 kalıyorum bu arada kalecim 90 lık neur en ilerde de 99 luk ronalda var.Tek beraberlik yüzünden şampiyonluktan olacağım 150m luk takım beni geçecek sayenizde adam kendi evindeki maçta antreman kullanıp yendi 1 mağlubiyetim oydu şuan bir de berberliğim oldu lig o kadar düşük seviyedeki iiyi seviyedeki bir takımla bilgisayarı yenmemek imkansız ve onu ben gerçekleştiriyorum.Bana yapılan haksızlığa karşı tazminat istiyorum en azından bir coin falan verin

RevengeisComingR 1 Reply Last reply
    0
    • T tardu222

Siz şaka mısınız bilgisayara karşı oynuyorum 320m değerde takımım rakip 21.3m 1. dakika kırmızı kart görmüşüm ama ne farkeder aramızdaki fark dağlar kadar bunun yanında bir de bilgisayar 4-3-3 ile çıkmış benim takım full moral full form iken karşı takımın çoğu oyuncusu yarım form moral de bu takıma puan kaybetmem için 7 oyuncu ile falan sahaya çıkmam lazım ama ne hikmetse ben 1-1 kalıyorum bu arada kalecim 90 lık neur en ilerde de 99 luk ronalda var.Tek beraberlik yüzünden şampiyonluktan olacağım 150m luk takım beni geçecek sayenizde adam kendi evindeki maçta antreman kullanıp yendi 1 mağlubiyetim oydu şuan bir de berberliğim oldu lig o kadar düşük seviyedeki iiyi seviyedeki bir takımla bilgisayarı yenmemek imkansız ve onu ben gerçekleştiriyorum.Bana yapılan haksızlığa karşı tazminat istiyorum en azından bir coin falan verin

RevengeisComingR Offline
      RevengeisComingR Offline
      RevengeisComing
      Turkish Users
      wrote on last edited by

@tardu222 Merhaba, bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler.

Maç sonuçları kadro gücünüz, oyuncuların form ve moral durumları, taktiğiniz ile doğru orantılıdır. Bunların sadece birinin olması o maçı kesin olarak kazanacağınız anlamına gelmez. Kadro değerinizin yüksek olması veya özel antrenman kullanmış olmanız sadece o maç için rakibe göre avantajlı konuma geçebileceğiniz anlamına gelir. Tabi bunun için kendi taktiğiniz, rakibin taktiği ve rakip takımın da oyuncu durumları önemlidir. (Ev sahibi avantajı ve stadyum sahası da ekstra avantaj olabilir)

Milliyet bonusu ve özel pozisyonlarda takımınıza ek bonus verir.

Ayrıca oyunda şans faktörü de vardır, nasıl ki gerçek hayatta düşük kadro değerine sahip takımlar büyük kadro değerli takımlardan puan ve puanlar alabiliyorsa OSM'de de bu tarz durumlar olması gayet doğaldır.

İyi oyunlar.

Osm Volunteer (27.03.2020 - 19.05.2022)

1 Reply Last reply
      0
      • RevengeisComingR RevengeisComing locked this topic on
      Reply
      • Reply as topic
      Log in to reply
      • Oldest to Newest
      • Newest to Oldest
      • Most Votes

• Login