OSM Türkiye Milli Takımı
-
@mangetsu35 Portekiz'de kimmiş ya
-
Herkese Merhaba!
U21 Dünya Kupası Çeyrek Final Maçı sonuçlarıyla karşınızdayım:
Portekiz'i ezici bir skorla mağlup ettik. Savaş MVP'si @42Ebubekir1907 için büyük alkış. Böylesine ciddi bir rakip karşısında gösterdiğimiz baştan sona üstün oyun, gerçekten rakiplere de gözdağı oldu. Arkadaşlarıma gönülden tebrikler.
Şimdi sırada yarı final maçı var ve 2 gün sonra kura çekilecek.
Bizim dışımızda;
Polonya, Mısır ve Arjantin diğer yarı finalistler. Ocak 2'de yarı finaller fakat, biz bu arada kendi içimizde bir antrenman maçı yapacağız. @AkselOz, @YaşarArslan55, @ilkay0307 ve ben de oynayacağız.
Oldukça zor iki finalimiz kaldı. Biz gruptan çıktıktan sonraki her maçı final olarak görüp ona göre motive olduk. Yani kupadan önce bu maç odak noktamız. Kadroya eşleşme belli olduktan sonra karar vereceğim.
AAOC'da gruptaki ya tamam ya devam maçına çıkıyoruz ve rakibimiz Hindistan.
Bu maçın kadrosu;
@guntaycakmakci - Sons Of Anatolia Akademi
@mahser_seytan - Sons Of Anatolia Akademi
@MehmetCetinTD - TeknoRed
@muratpdr2805 - TeknoRed
@TunahanYildirim10 - Golden Boysşeklinde. Oldukça zor bir maç bizi bekliyor ve lig bugün kuruldu.
Gelişmelerle bilgilendirmeye devam edeceğim,
Herkese keyifli oyunlar!
-
@mangetsu35 Harikasınız beyler
Hedef şampiyonluk inşallah
-
Herkese Merhaba;
AAOC B Grubu Hindistan maçı sonuçlarıyla karşınızdayım:
Dünyanın en kuvvetli ekiplerinden olan Hindistan'dan ilk maçın rövanşını harikulade bir sonuçla almış olduk. Ligi domine eden ve gol rekoru kıran MVP @mahser_seytan 'a özel teşekkürler, tüm focusunu milli takımın başarısı için kullanıyor, benim de işim kolaylaşıyor sayesinde.
3 güzide ekibimizden 5 çok iyi menajerin birlik ve beraberliği bu güzel zaferi bize kazandırdı. Dosta düşmana milli takımımızın gücünü yeniden gösterdikleri için, ayakta alkışlıyorum kendilerini.
Bundan sonraki maçlarda grup epey karıştı. Irak'ın beklenmeyen çıkışı, hem bizi hem de Hindistan'ı mağlup etmeleri, bir anda Hindistan'ın da gruptan çıkmasını zorlaştırdı. Sonraki maçımız Avustralya ile olacak, ardından da Irak ile fişi çekme maçına çıkacağız. Irak maçında, bir önceki maçta oynamamış olan arkadaşlardan yararlanıyor olacağız, onların oyun stiline onlar gibi karşılık vermeyi planlıyorum.
Avustralya maçında milli takımımızın oluştuğu tim şu şekilde:
@Koşutan-12 - Espresso United
@yigidolar5878 - Golden Boys
@ilkay0307 - Idios Assassins
@mahser_seytan - Sons of Anatolia Akademi
@mangetsu35 - Idios Assassinsolacak.
Öte yandan, Dünya Kupası heyecanımız da ufak bir aradan sonra tekrar devam ediyor. Yarı finaldeki iki müsabaka şu şekilde:
2 Ocak'da başlayacan olan Mısır maçımızın kadrosu belli oldu:
@brsakyz - Espresso United
@42Ebubekir1907 - Golden Boys
@Erdemgecimli - Sons of Anatolia Akademi
@Tettey09 - Elite Legends Gold
@Syucepur58 - MUHAFIZGÜCÜMilli takımımızı, egosunu bir kenara bırakıp desteklemiş/destekleyen herkese çok teşekkürler. Tek gayem, kupalar kazandıracak bir yapıya ulaşmaktı. İşin bu kısmını hep birlikte başardık. Sıra ödüllerimizi toplamakta.
#bizkazanacağız
Hepinize mutlu yıllar ve keyifli oyunlar !
-
@mangetsu35 said in OSM Türkiye Milli Takımı:
3 güzide ekibimizden 5 çok iyi menajerin birlik ve beraberliği bu güzel zaferi bize kazandırdı. Dosta düşmana milli takımımızın gücünü yeniden gösterdikleri için, ayakta alkışlıyorum kendilerini.
Harikasınız arkadaşlar elinize sağlık
@brsakyz
@42Ebubekir1907
@Erdemgecimli
@Tettey09
@Syucepur58 @Koşutan-12
@yigidolar5878
@ilkay0307
@mahser_seytan
@mangetsu35
@MehmetCetinTD#bizkazanacağız
Hepinize mutlu yıllar ve keyifli oyunlar dilerim..
-
Harika işler geliyor gibi yine, genel forumlarda görüp paylaşmak istedim. Detayları ilgili arkadaşlar paylaşacaktır mutlaka ama bir tebrik destek mesajı atmak istedim
-
Herkese Merhaba!
Sıcağı sıcağına bizden haberlerle karşınızdayım.
Bu gurur hepimizin, asın bayrakları
Yarı Final mücadelesinde Mısır'ı zorlu bir savaşın ardından mağlup eden U21 Milli Takımımız, Dünya Kupası'nda Polonya'nın finaldeki rakibi oldu.
Bu mücadelede bizi gururlandıran arkadaşlarımız arasındaki en özel tebrik, HEDEF 7 ile MVP olmayı başaran @Tettey09 arkadaşımıza gidiyor.
Eksiksiz finale gelene kadar bize katkısı olan tüm oyuncularımızı kutluyorum. Bu savaşta bizleri temsil eden,
@Syucepur58 - MUHAFIZGÜCÜ
@Tettey09 - TeknoRedtimimizi sizin de huzurunuzda canı gönülden tebrik ediyorum.
Sıra geldi finale.
Zorun zoru, en zor maç. Bölüm sonu canavarı Polonya ile oynayacağız. Şimdiye kadar kadroyu iyi rotasyon yapabildik. Finalde tüm gücümüzle saldıracağız. Kadro kafamda ama, bir kaç gün bu zaferin tadını çıkaralım, ardından bildiririm.
Gelişmelerle yeniden buralarda olacağım.
Herkese keyifli oyunlar!
-
@mangetsu35 said in OSM Türkiye Milli Takımı:
@Tettey09 - TeknoRedTebrikler arkadaşlar
Polonya düşünmeye başlamıştır şimdiden
-
Herkese Merhaba;
AAO Şampiyonası'nda Avustralya'ya karşı mağlup olduk. Gruptan çıkmak artık bizim elimizde değil fakat, son maçta Irak karşısında galibiyet alıp, Avustralya'nın yenilenen kadrosuyla Hindistan'a karşı da sürpriz yapmasını umacağız.
Irak karşısında bizleri;
@Koşutan-12 - Espresso United
@fernandojosetorressanz9 - FENERBAHÇE SİNCE 1907
@oguzhan3407 - Best of Türkiyekadrosu temsil ediyor. Karşılaşma başladı.
Bunun yanı sıra Almanya ile bir hazırlık maçı oynuyoruz. Bu maçın timi;
@tcan38 - Espresso United
@Bafegomis27 - TeknoRed
@Özgür Deniz TÖRE - Espresso United
@AkselOz - Idios Assassins
@ozgurdi - FENERBAHÇE SİNCE 1907kadrosundan oluşuyor. Karşılaşma başladı.
Bir diğer hazırlık maçımız, Güney Amerika'nın güçlü ekiplerinden Venezuela ile olacak.
@Olacagiz_da_61 - Golden Boys
@omerovvvvvv - Sons of Anatolia Akademi
@crystal - Sons of Anatolia Akademi
@muratpdr2805 - TeknoRed
@mesutbilge - MUHAFIZGÜCÜkadrosuyla oynuyoruz. 31 Ocak'da başlayacak.
Final Maçımız da başladı ve Polonya ile OSM Türkiye Milli Takımı tarihinin en önemli karşılaşmasını oynuyoruz.
Final kadromuz şu şekilde:
@Beta-Hydranoid - Best of Türkiye
@Tettey09 - TeknoRed
@Selo5441 - CUMHURİYET FCTüm timlerimize başarılar diliyorum. Ama kıskanmak yok, en çok final kadromuza.
Finalin sonlanmasının ardından tekrar burada olacağım.
Herkese keyifli oyunlar.
-
Herkese Merhaba;
Almanya hazırlık maçı, Venezula maçımızla ilgili bilgi, AAO Grup mücadelesindeki Irak maçımız ve Dünya Kupası Finali sonuçlarıyla karşınızdayım.
Almanya maçını net bir skorla kazandık, mücadele eden arkadaşlarımdan yeni davet ettiklerim özellikle, sanki uzun zamandır birlikte oynayan bir tim gibiydi, kendilerini tebrik ediyorum.
Venezuela maçımız başladı, Güney Amerika Şampiyonası'nın son provasını yapıyorlar bizle, oldukça dişli takım. Heyecan içinde devam ediyor. Şu an için kafa kafaya diyebilirim.
AAO Şampiyonası grup son maçında, gruptan lider çıkmayı garantilemiş Irak karşısında ezici bir galiyet alarak, Avustralya - Hindistan karşılaşmasından gelecek sürprizi beklemeye başladık. Bu maçın sonuç tablosu şöyle:
Normal skoru 71-62 biten maç, Irak cezalarıyla birlikte 86-62 sonuçlanmış oldu.
MVP @yigidolar5878 için ayrı tebrikler. Muazzam performans sergileyen @fernandojosetorressanz9'a da özel teşekkürler. Tim olarak oynanan bir oyunu, tim olarak kazanmasını bilerek üzerimize düşeni yapmış olduk.
Gelelim Dünya Kupası Finali'ne..
Türkiye, Dünya Şampiyonu!
Final'de Polonya'yı ezip geçen kahramanlarımız, dünyanın en iyi Milli Takımı olduklarını herkese ispatlamış oldu. Aynı zamanda bir rekora imza atarak, namağlup bitirmiş olduk turnuvayı. Bu maçın MVP'si, sevgili kardeşim @Beta-Hydranoid oldu. Turnuvanın en iyi iki ismi Wodzu ile kendisiydi, en iyi kim, artık herkes biliyor. Tebrikler Zeynel.
Rakamlar şu şekilde:
Evet harikulade bir zafer elde ettik, bu milli takım düzeyinde bir ilk, bana nasip oldu koç/kaptan olarak. Umuyorum ve biliyorum ki, bu kurduğumuz sistemde, çok oyunculu havuzumuzla daha nice zaferler elde edeceğiz.
U21 Dünya Kupası Emektarları
@YaşarArslan55 - MUHAFIZGÜCÜ - Tecrübeli Kontenjanı
@AkselOz - Idios Assassins - Tecrübeli Kontenjanı
@Beta-Hydranoid - Best of Türkiye
@Tettey09 - TeknoRed
@Selo5441 - CUMHURİYET FC
@Recep-Faruk-Yıldırım - Espresso United Akademi
@Syucepur58 - MUHAFIZGÜCÜBu kadro tarih yazan timleri oluşturan oyuncu arkadaşlarımız belki ama, birkaç özel teşekkür bırakmak istiyorum. Herkesin hakkını teslim etmem gerek, izninizle:
Grup aşamalarında bizleri taşıyan Aksel ve Yaşar, turnuva bitene kadar hem tecrübeleriyle hem de motivasyon destekleriyle sonuna kadar bizimle oldular. Mısır maçı öncesi form kaybetmemek adına kurduğumuz hazırlık müsabakasında özel davetimi kırmayıp bu gruba dahil olup, motivasyon ve tecrübeleriyle yanımızda olan A Milli oyuncularından @ilkay0307 kardeşime de çok teşekkür ediyorum.
Bir teşekkür de, benden önceki kaptanımız sevgili @Revenge-is-Coming için. Beni kırmayıp final mücadelesinden önce gruba gelip, oyunu bırakmasına karşın desteğini sunması bize güç kattı. Teşekkür ederim Fatih'im.
En özel iki teşekkür, benim için en özel iki insana gidiyor:
@TunahanYildirim10 - Golden BoysBu çıktığımız yolculukta, başından sonuna kadar desteklerini esirgemeyen, özellikle kendi ekip oyuncularıyla birebir ilgilenerek onların yoğun takvimini yöneten, turnuvanın başından sonuna kadar grupta en büyük motivasyon videolarını bizim için hazırlayan sevgili dostum Tunahan ile, grubun içerisinde bulunmasa da yaptığı özel dokunuşlarla bu kupadaki payı, desteği asla azımsanamayacak olan sevgili dostum Sercan'a, hem milli takımımız, hem de oyuncularımız adına büyük teşekkürler.
U21 Milli Takımı'nı özel yapan, bu oyuncuların tekrar U21 Turnuvası oynamayacak olmaları. O yüzden özel ve güçlü bir bağ oluştu, harika bir ortam oldu. Seneye düzenlenecek olan U21 Dünya Kupası'nda, yepyeni arkadaşlarla şampiyon ünvanımızı korumak için çalışmalara şimdiden başladık bile.
Gönül isterdi ki bu güzel haberleri sevinçle paylaşabileyim sizinle. Ülkemizin Güney Doğu Bölgesi'nin yaşadığı felaket hepimizi derinden sarstı.
Biz de kendi gerçek hayatlarımızda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz herkes gibi. Bu felaket sebebiyle hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına sabır ve metanet, halâ kurtarılmayı bekleyenlere de dayanma gücü diliyorum. Allah bir daha yaşatmasın.
Türk Milli Takımları sorumlusu olarak; Oyuncularımın da isteğiyle, bizim için anlamı çok büyük olan bu zaferi, deprem felaketinden etkilenmiş tüm vatandaşlarımıza adıyorum.
Oyundan keyif almayacağınızı biliyorum, o sebeple herkese güzel haberler diliyorum..
-
Şampiyonlukta emeği geçen her arkadaşımı yürekten tebrik ederim.İçimizin yandığı bu felaket günlerinde ufak da olsa bizlere moral oldu.Umarım benzer başarıyı a milli takım düzeyinde de gösterebiliriz artık.
-
Ülkemize uluslararası düzeydeki ilk şampiyonluğun kazandırılmasında büyük katkıları olan başta kaptan Orçun abi ve savaş timi üyeleri olmak üzere herkesin eline, emeğine, yüreğine sağlık. Bu başarının bir benzerinin A takıma nasip olması dileğiyle..
Güneydoğu bölgesinde yaşanan felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.
-
@mangetsu35 Çok büyük başarı. Turnuva boyunca emeği geçen herkesin ellerine sağlık harikasınız arkadaşlar.
Ülkemizde yaşanan felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.
-
Herkese Merhaba!
1 aylık bir aranın ardından, gelişmelerle karşınızdayım.
AAO Şampiyonası'nda ipler bizim elimizde değildi bildiğiniz üzere, averajla 3. olarak gruba veda ettik. Emeği geçen her bir arkadaşıma teşekkür ediyorum.
Hazırlık maçlarımız devam ediyor. Şu an için halihazırda devam eden 3 karşılaşma var:
İran Müsabakası
@AkınSEÇMEZ - Golden Boys
@fernandojosetorressanz9 - FENERBAHÇE SİNCE 1907
@TunahanYildirim10 - Golden Boystimi mücadele ediyor.
Şili Müsabakası - 1
@guntaycakmakci - Sons of Anatolia Akademi
@YaşarArslan55 - MUHAFIZGÜCÜtimi mücadele ediyor.
Şili Müsabakası - 2 (U21)
@hkul710 - Espresso United
@sawooo - Espresso United
@yigitozkul11 - The Renegades
@kew344 - Sons Of Anatolia Akademi
@IIMSBIIx1 - Golden Boystimi mücadele ediyor.
Bir önemli turnuva organizasyonu da, U21 Konfederasyon Kupası. Elbette burada da Dünya Kupası Şampiyonu apoletiyle hedefimiz ikinci bir şampiyonluk. İlk maçımız Kolombiya ile, karşılaşma başladı. Bu turnuvanın kadrosu şu şekilde:
@omerovvvvvv - Sons of Anatolia Akademi
@ozgurdi - FENERBAHÇE SİNCE 1907
@Olacagiz_da_61 - Golden Boys
@cyrstal - Sons of Anatolia Akademi
@Özgür Deniz TÖRE - Espresso UnitedBu turnuvadaki gruplar da şöyle:
Tüm bunların yanı sıra, 2023 Dünya Kupası için de haberlerim var. Sevgili dostum @Apocalipse4 Paulo'nun emeklilik kararının ardından, WNC Organizasyonu'nu resmi olarak devralmış bulunuyorum. Bu organizasyonda bana yakın arkadaşlarım @Paniyath, @Caiu_77, @jarzekk, @Arashlak77 ve @NaserEN11 yardımcı olacaklar. Bu zorlu işi layıkıyla yapmaya çalışacağız.
Bu vesileyle, çok yakında 2023 Dünya Kupası için çalışmalara başlıyoruz, onu da duyurmuş olayım. Bir kamp programı belirledim ve bu kamp programında @muratpdr2805, @ilkay0307, @mahser_seytan ve @TunahanYildirim10 ile birlikte çalışacağız.
Maç sonuçları ve gelişmelerle karşınızda olacağım.
Herkese keyifli oyunlar!
-
Herkese Merhaba!
Yoğun, koşuşturmaca ile geçen günlerin ardından, bildirim için ancak şu an fırsat bulabiliyorum.
Öncelikle U21 Konfederasyon Kupası'ndan başlayalım:
İlk maçta Kolombiya karşısında başlarda zorlansak da, kadro üstünlüğünü ele alan ekibimiz, galibiyete rahat ulaştı. Bu gruptaki ikinci maçımızı da kazandığımız taktirde, gruptan çıkıyoruz. Şu an Kolombiya ve Fransa karşılaşıyor, gruptaki son maç, Fransa ile bizim aramızda olacak. Maç maç, tur tur bakmaya devam ediyoruz.
İran maçını son gün kaybettik fakat, bir ara çok gerilere düşmüştük, karakter koyarak geri dönüşü başardık, bu çok pozitif bunu söylemem lazım. Performans veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, güzel bir prova oldu Dünya Kupası öncesi.
Şili ile A milli ve U21 olarak eş zamanlı başlayan iki müsabaka oynadık.
A MİLLİ SONUÇLARI
U21 SONUÇLARI
Hiç de kolay olmayan iki karşılaşmadan güzel galibiyetler çıkardık. Tabi bu, zoru kolay gösteren oyuncularımızın mahareti. Hepsine teşekkür ediyor ve kutluyorum.
Bir de Dünya Kupası'ndan önce son bir hazırlık maçı aldık, onda da geçen senenin şampiyonu Rusya ile oynadık. Bu maçın sonucu da şöyle oldu:
Oyundan emekli olan, fakat Dünya Kupası kadrosunda bulunması için benim kişisel ısrarımı kırmayan ve aramıza bu turnuvada katılacak @RevengeisComing kardeşim de bu vesileyle ısınmış oldu. Biz de ter attık. Rusya ise yeni oyuncularını görme fırsatı buldu. Tim arkadaşlarımı bu ezici galibiyetten ötürü kutluyorum.
Milli takımımız, devam eden bir kamp içerisinde. Kurallar gereği, ilk turda 10 oyuncu kaydedebiliyoruz. Tur atladıkça, yeni 3er oyuncu ekleyerek değişiklik yapma hakkımız olacak. Yani 16 farklı oyuncu kullanmayı planlıyoruz.
Oynayacak ve oynamayacak olan arkadaşların hepsini mutlu etmek tabi ki mümkün değil ama, bu oyun varlığını sürdürdükçe ve turnuvalar da devam ettiği müddetçe, yine herkese hak ettiği şansı vermeye gayret etmeye devam edeceğim. Oynamayacak olan arkadaşlarımın da oynayacak olanları cân-ı gönülden destekleyeceğine dair zerre şüphem yok.
Bundan sonraki bildirimlerim Dünya Kupası günlüğümüzden olacak. Bu büyük organizasyon, 11 Nisan'da başlıyor. Kura çekiminin sonuçlarıyla tekrar burada olacağım.
#birliktekazanacağız
Herkese keyifli oyunlar!
-
Herkese Merhaba;
Dünya Kupası kura sonuçları ve kadro ile karşınızdayım.
F Grubunda,
Almanya, Romanya ve İspanya ile eşleştik. Dünya Kupası, Avrupa Kıtasal Elemeleri ile başlıyor.
İlk tur için kullanacağımız 10 kişilik kadro şu şekilde:
@mangetsu35 - Idios Assassins
Özgür Deniz TÖRE - Espresso United
@1The-PROFESÖR - SEVDAMIZ FUTBOL
@muratpdr2805 - TeknoRed
@ilkay0307 - Idios Assassins
@TunahanYildirim10 - Golden Boys
@fernandojosetorressanz9 - Golden Boys
@RevengeisComing - TeknoRedTur atladıkça, 3 oyuncu değiştirme hakkımız olacak ve 6 oyuncu daha kullanmayı planlıyoruz.
İlk maçımız, 14 Nisan'da Almanya'ya karşı olacak. Bu maçın kadrosu:
@fernandojosetorressanz9
@Erdemgecimli
@RevengeisComing
Özgür Deniz TÖRE
@TunahanYildirim10Gelişmelerle tekar bilgilendirmiş olacağım. Turnuva ile ilgili tüm detayları ayrıca, WNC Resmi Başlığı'ndan takip edebilirsiniz.
#bizkazanacağız
Herkese keyifli oyunlar!
-
@mangetsu35 Katılan destek veren ilgilenen tüm menajer arkadaşlara başarılar dilerim. İnşallah güzel sonuçlar gelecektir.
-
@mangetsu35 Ya Kazanacağız, Ya Kazanacağız
-
Herkese Merhaba;
Dünya Kupası F Grubu ilk maç sonucuyla karşınızdayım.
Zorunlu bir oyuncu değişikliği yaptık ve @mahser_seytan oynadı. MVP için ayrıca tebrikler. 100 puan cezasıyla başladığımız savaşı üstün bir oyunla kazanarak, gruptaki ilk galibiyetimizi aldık.
Mücadele eden timimizi tebrik ediyorum.
- Maçımız grubun favorilerinden İspanya'ya karşı olacak.
Bu maçın timi;
@mangetsu35
@mahser_seytan
@1The-PROFESÖR
@muratpdr2805
@TunahanYildirim10şeklinde olacak. Tim arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
U21 Konfederasyon Kupası'nda gruptaki 2. ve son maçımızı Fransa ile oynuyoruz.
Bu maçın kadrosuna, Dünya Kupası kadrosunda da yer aldığından dolayı statü gereği kadro dışı kalmış olan Özgür Deniz TÖRE yerine, Golden Boys ekibinden IIMSBIIx1 nickli Muhsin arkadaşımızı dahil ettim.
U21 Hazırlık Maçı olağan programımızda ise, sıradaki rakibimiz Peru.
Bizleri bu müsabakada;
@kew344 - Sons of Anatolia Akademi
@sawooo - Espresso United
@sezo55 - MUHAFIZGÜCÜ
@Mr-Akmurat - SEVDAMIZ FUTBOL
@hkul710 - Espresso Unitedtimi temsil ediyor, savaşın 4. günü bugün oynanacak.
Gelişmeler ve maç sonuçlarıyla tekrar burada olacağım.
#bizkazanacağız
Herkese keyifli oyunlar.