OSM Türkiye Milli Takımı
-
Tebrikler ekip! Güzel başlangıç. Savaş sonuna kadar bu performans devam edecektir inşallah.
-
-
2. Tur Hafta 14 Sonuçları (Grup C-D)
Grup C Puan Durumu
Bir sonraki karşılaşmamız İngiltere karşısında olacak. Bu turda emeği geçen takım arkadaşlarımı tebrik ederim.
-
3. Tur Hafta 14 Sonuçları (Grup C-D)
Grup C Puan Durumu
Grup aşamasının son karşılaşmasında İngiltere'yi mağlup ederek 2. galibiyetimizi aldık fakat üç milli takımında 6'şar puanda olması sebebiyle sonucu averaj belirledi. (Özellikle ilk turdaki tüm arkadaşlarımızın aynı anda talihsizlik yaşaması nedeniyle aldığımız eksi averajın etkisi) Bu sonuçların ardından grup aşamasını 3. sırada tamamlayarak maalesef WNC 2022'ye erken veda ediyoruz. Gelecek sene kendimize yakışanı yapacağımıza ve potansiyelimizin bundan çok daha fazla olduğuna eminim.
Grup maçları boyunca mücadele eden ve ellerinden geleni yapan tüm takım arkadaşlarıma bir kez daha teşekkürler.
@Bafegomis27 @FENERBAHÇELİ-MAMİİ @ilkay0307 @mahser_seytan @mangetsu35 @MehmetCetinTD @muratpdr2805Ayrıca Türkiye Milli Takım yönetimine @mangetsu35 katılmıştır, kendisine teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.
WNC bittikten sonra WNC U21 başlayacak ve WNC dışında başka turnuvalarada katılım sağlayacağız. Bu turnuvalarda mücadele etmek isteyen herkes, her zaman bana veya @mangetsu35'e özel mesaj yoluyla ulaşabilir.
OSM Türkiye Milli Takım Komisyonu
@RevengeisComing
@mangetsu35 -
Herkese merhaba;
OSM A Milli Takımı’nın bu seneki 2. katılım sağlayacağı organizasyon olan, AAO Championship (Asya-Afrika-Okyanusya Şampiyonası) hakkında bilgi vermek istiyorum.
Biz, ülkenin bir kısmı Asya'da yer aldığı için bu turnuvada yer alma hakkına sahiptik, davet gelince de icabet etmek istedik. Turnuvaya bizim dışımızda misafir olarak katılacak Avrupa ülkeleri de mevcut. Gruplar şu şekilde:
Grup - 1
Fas, İran, Kamerun, Avusturya, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Suriye, Bangladeş, Tanzanya, Fildişi Sahilleri, Türkiye ve Belarus.Grup - 2
Hindistan, Endonezya, Mısır, Kazakistan, Cezayir, Tunus, Irak, Umman, Yemen, Gana, Almanya&Avusturya Konfederasyonu, ve Kuveyt.Bu turnuvanın ilk turunda oynayacak olan, @ilkay0307, @FENERBAHÇELİ-MAMİİ, @AkselOz ve @Bafegomis27 nickli oyuncularımıza başarılar diliyorum.
Turnuva 09.05.2022 tarihinde başlıyor.
Gelişmeleri Milli Takım konusundan bildirmeye devam edeceğiz.
Herhangi bir konuda sorunuz ya da görüşünüz için bize ulaşabilirsiniz.
OSM Türkiye Milli Takım Komisyonu
@RevengeisComing
@mangetsu35 -
@AkselOz , @Bafegomis27 , @FENERBAHÇELİ-MAMİİ , @ilkay0307 başarılar arkadaşlar. Şans bizimle olsun.
-
Bir sonraki Milli takım kadrosu nezaman seçilecek bilgi alabilirmiyiz. @RevengeisComing
-
@escape3434 WNC için soruyorsanız gelecek sene. Bu yılki WNC den sonra WNC U21 var ve bunun dışında düzenli olarak katılacağımız AAO Championship (Belirli takımlarla sınırlı) turnuvası var.
AAOC nin gelecek sezon kadrosu için sonuçlardan sonra(3 hafta) bilgi veririz.
-
AAOC Sezon 1 - 1. Grup Hafta 6 Sonuçları
- ve 2. gruplardan ilk 6 şar ülke gelecek sezon klasman 1 de yarışacak. Şuana kadar gayet iyi bir performans sergileyerek 1. sırada bulunuyoruz.
Ayrıca bir de duyurumuz var; Haziran ayında oyunu bırakacağım için Türkiye Milli Takım kaptanlığını mevcut yönetim üyesi olan @mangetsu35 abimize devrediyorum. Büyük bir potansiyelimiz var, gelecek turnuvalarda çok daha iyi işler yapacağımıza eminim.
Herkese iyi günler.
-
Senin üstüne bir veda da ben paylaşayım dostum.
Ekim 2016'dan bu yana oynadığım bu oyunu 2 Haziran 2022 itibariyle bırakıyorum. Gururla terlettiğim milli takım formasının emin ellere emanet edildiğine inanıyorum. Umarım kupalarla dolu bir milli takım geleceği bizleri bekliyordur. Bundan sonrası için kalanlara bol şans dilerim. Başarılar kaptan. @mangetsu35Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan. -
Herkese Merhaba!
AAOC Sezon 1 - 1. Grup ve 2. Grup Hafta 15 sonuçlarıyla buradayım.
Milli takımımız; sadece kendi grubunda değil, genel klasmanda da tüm takımlar içerisinde en iyi performansı vermeye devam ediyor. Bu performansları için; @AkselOz, @Bafegomis27, @ilkay0307 ve @FENERBAHÇELİ-MAMİİ kadrosuna ben de sizin nezdinizde teşekkürlerimi iletiyorum.
Bu turnuvanın 2. sezonu, bu sezonu gruplarında ilk 6'da bitiren ekiplerden oluşacak A ligi ve geri kalan takımlardan oluşacak olan B ligi şeklinde ilerleyecek. 2. Sezon daha çetin geçecektir fakat @RevengeisComing kaptanın da dediği gibi, bizim mükemmel bir potansiyelimiz var.
Forumu takip edenler için, ufak da bir duyuru bırakayım. Bu turnuva devamlılığı olan bir turnuva ve burada genellikle takip ettiğimiz arkadaşları değerlendirmek istiyorum. Önümüzdeki ilk büyük organizasyon, U21 Dünya Şampiyonası ve milli takım olarak oraya en hazır ekibi hazırlamaya çalışıyorum. Bunun için de, bu turnuvanın 2. sezonunda, yine yeni arkadaşlarımız bize dahil olacaklar.
Milli takımımızın oyuncu kadrosu ne kadar geniş olursa, bu rekabet ortamının, bireysel performanslara yansıyacağını tahmin ediyorum. Türk ekiplerimiz için güzel bir motivasyon açıkçası.
Turnuvanın 20. haftasında, yeni arkadaşları bilgilendireceğim ve 1. sezon sona erdikten sonra da onları duyuracağım.
Sorularınız için bana forumdan ya da oyundan uluşabilirsiniz.
Herkese keyifli oyunlar, güzel hafta sonları dilerim.
-
Herkese Merhaba!
AAOC Sezon 1 - 1. Grup ve 2. Grup Sonuçları ile buradayım.
Baştan sona kadar çok üstün oynadığımız bu turnuvanın ilk sezonunu, son haftalarda yaşadığımız şanssızlıklarla 2.lik ile bitiriyoruz. Muazzam performans sergileyen @FENERBAHÇELİ-MAMİİ, @ilkay0307, @AkselOz ve @Bafegomis27 kadrosunu gönülden tebrik ediyorum. Biz her şeyi doğru yaptık ama, Avustralya kadrosu gerçekten kendilerinin de şaşırdığı bir performans verdiler. Onları da tebrik etmek gerek.
Turnuvanın 2. sezonu; daha önce de bildirdiğim gibi Elit Lig ve B Ligi olarak devam edecek. Elit ligde yer alan takımlar;
Avustralya, Türkiye, Fas, Birleşik Arap Emirlikleri, Suriye, Suudi Arabistan, Umman, Mısır, Kuveyt, Yemen, Kazakistan ve Hindistan olacak.
Turnuvanın ikinci sezonunda, önümüzdeki ilk ciddi organizasyon olan U21 Dünya Kupası kadrosundan 2 yeni oyuncumuza yer vereceğimi açıklamıştım. Milli takımımızı bu sezon;
@TunahanYildirim10 - Golden Boys (A Milli Oyuncu Havuzu)
@guntaycakmakci - Sons of Anatolia Akademi (A Milli Oyuncu Havuzu)
@Beta-Hydranoid - The Best Of Turkey (U21 Dünya Kupası Kadrosu)
@Yücel-89 - Golden Boys (U21 Dünya Kupası Kadrosu)
temsil edecekler.- sezonda daha zorlu bir lig bizi bekliyor. Oyuncularımıza benim güvenim tam. Kişisel performanslarını milli takıma da yansıtacaklarından hiç şüphem yok. Her birine başarılar diliyorum.
Minik bir hatırlatma: Bu turnuva bize milli takıma yeni oyuncular kazandırma ve potansiyelimizi geliştirmemizde çok yardımcı oluyor/olacak. Bu oyunu oynayan her Türk arkadaşımın bu milli takımın potansiyel bir oyuncusu olduğunu lütfen unutmayın.
Vurduğunuz gol, yediğiniz var'dan iptal olsun
Herkese keyifli hafta sonları dilerim.
-
Herkese Merhaba!
AAOC Sezon 2 - Elit Grup durumu hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum.
Şu anda ligi 3. sırada götürüyoruz, fakat daha uzun bir yol var ve kadrolarımız oturdu. Bildiğiniz gibi bu turnuvada bizleri;
@TunahanYildirim10 - Golden Boys
@guntaycakmakci - Sons Of Anatolia Akademi
@Beta-Hydranoid - Best Of Turkey
@Yücel-89 - Golden Boyskadrosu temsil ediyorlar.
Yeni güncellemelerden haberdarsınız diye düşünüyorum:
Bundan ufak bir bahsedeyim:
Turnuvalar için dizayn edilmiş bir hazırlık organizasyonu. Savaş mantığı ile çalışıyor, fakat kazanan ya da kaybedene bir madalya sağlamıyor. Milli takım hazırlık maçlarını da bu yeni oyun motoru üzerinden oynayacağız.
Bu bağlamda; milli takımımız, şu anda Dünya Kupası Finalleri'ni önde götüren Peru ile bir hazırlık karşılaşması oynayacak. 4 Temmuz'da lig kurulacak.
Bu hazırlık karşılaşmasında ekibimizi;
@muratpdr2805 - REVENGE
@byrıdvan - KIZIL ELMA
@brsakyz - Espresso United
@ilkay0307 - Idios Assassins
@mgokhanaksoy - Golden Boystemsil edecekler. Kendilerine başarılar diliyorum.
Hazırlık müsabakaları oynamaya devam edeceğiz ve oyuncu havuzumuz genişleyecek. Yeni arkadaşlara ulaşacağım. Her türlü soru ve görüşlerinizi bana oyundan özel mesaj ile iletebilirsiniz.
Herkese keyifli hafta sonları dilerim.
-
@mangetsu35 Başarılar dilerim arkadaşlar.
-
Herkese Merhaba;
Ufak bir revize bildirmek istiyorum.
Peru milli takımının bazı oyuncularının yaşadığı oyunsal problemler sebebiyle, aramızdaki hazırlık maçı iptal edildi.
Peru takımı yerine, Arjantin milli takımı ile oynuyoruz ve bu gece bu müsabaka başlamış bulunuyor.
Bildiğiniz üzere takımımızın kadrosu;
@muratpdr2805 - REVENGE
@byrıdvan - KIZIL ELMA
@brsakyz - Espresso United
@ilkay0307 - Idios Assassins
@mgokhanaksoy - Golden Boysşeklinde. Kendilerine başarılar diliyorum.
Ayrıca; 11 Temmuz'da, Milli Takımımız, Brezilya Milli Takımı ile bir hazırlık karşılaşması oynayacak.
Kadro belli, fakat onun duyurusunu da AAOC Sezon 2 sonuçlarıyla birlikte duyuracağım.
Herkese keyifli oyunlar diliyorum.
-
@mangetsu35 Başarılar dilerim arkadaşlar, umarım güzel bir galibiyetle döneriz. Emeğinize sağlık şimdiden tüm arkadaşlara sevgiler saygılar.
-
Cümleten iyi bayramlar ve başarılar diliyorum. İlginize ve emeklerinize sağlık takipte ve destekteyiz.
-
Herkese iyi bayramlar!
AAOC Sezon 2 sonuçları ile karşınızdayım.
Zorlu bir turnuvayı 3. bitirdik, Bu turnuvada mücadele eden;
@guntaycakmakci - Sons Of Anatolia Akademi
@Beta-Hydranoid - Best Of Türkiye
@Yücel-89 - Golden Boyskadrosuna yürekten teşekkürler. Ellere, emeklere sağlık.
Dahil olduğu ligi şampiyon tamamlayan @Beta-Hydranoid, aslan payını hak ediyor, özel olarak tekrar teşekkür ediyorum.
Daha evvel bahsettiğim gibi, 11 Temmuz 2022'de başlayacak olan Brezilya Milli Takımı hazırlık maçımız var. Bu maçta ülkemizi;
@Mzaffer51 - Sons Of Anatolia Akademi
@fernandojosetorressanz9 - FENERBAHÇE SİNCE 1907
@Syucuper58 - MUHAFIZGÜCÜ
@mangetsu35 - Idios Assassinskadrosu temsil edecek. Tim arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
Herkese iyi tatiller ve tekrar iyi bayramlar diliyorum.
Ve unutmayın lütfen, herkes bu takımın bir parçası. Sadece yürekten burada olmak istemeniz ve performansınızı artırmanız yeterli!
-
@mangetsu35 Turnuva için tebrikler, yeni turnuva için başarılar dilerim.
@Beta-Hydranoid Kardeşim her zaman iyisin savaş lig farketmeksizin
-
@neftimur teşekkür ederim Murat abim