⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
Komus grajacemu i tu i tu, mozliwe ze mi bo mam dalej szanse byc w wfinale i sie juz zglosilem do MPP bedzie sie wszystko mieszać calkowicie inne zasady... wiadomo trzeba myslec... jedbak latwiej byloby rozppczac po zakończeniu IMP
-
W imp masz w finale transfery w mpp choćbyś chciał nie da rady więc raczej nie będziesz miał, z tym problemua zeby treningów i rozbudowy robić to każdy będzie musiał się pilnować czy to będzie w finale imp czy nie
-
Również mogę założyć lige
-
Mozna w razie co jeszcze zrezygnować bo jednak granie do samego końca IMP a udalo sie awansowac, kilka miesiecy a potem MPP ostatnio zakonczone tez w finale to bedzie dla mnie za duzo chyba.... ew. Napisac to w zapisach ? Czy jak
-
@maziu90 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@maziu90 zmaczy do jutra jeszcze sprawe przemyśle
Będzie tylko 18 kolejek, więc raczej jak się pokryją to tylko na chwile, więc nie widzę problemu ;D
-
@maziu90 Przeciąganie terminów zawsze grozi tym, że zanim jeden turniej się skończy, to drugi już musi się zaczynać. 3 stycznia startuje jeszcze CCW i Turniej Urodzinowy PW, a i wielki finał Koloseum. Mamy wiele turniejów, wybacz. Każdy może wybrać gdzie chce zagrać. Rok ma tylko 12 miesięcy, a uczestników jest coraz więcej jak i polskich grup, co z drugiej strony bardzo cieszy
-
-
Lista PM w ligach: 9/16
-
@dovco_handf też mogę być PM
-
Dobra to jedziemy... od 20.12 finał IMP od 3.01 poczatek MPP a co tam. Przek9nuje mnie to ze w mpp monet duzo nie wydam xD... bo po tym IMP a szczegolnie fibale bedzie trzeba zbowu zakup zrobic... tak malo teraz daja tych monet za ligi ze ja pierdole
-
-
Aktualna Lista PM w ligach (wg kolejności zgłoszeń): 11/16
@Dovco_HandF
@Ochroniarz_123
@xSilverGhost
@Sebastian-Corby
@Łysy-Bolcownik
@Dino-Ligenza
@maniek1982
@Docencik
@Dooshek
@kinio11
@maniek_56 -
@dovco_handf Sebastian Corby ci umknął
-
@maniek_56 Przepraszam. Dołożony, dzięki .
-
@Dovco_HandF mogę być PM
-
@Dovco_HandF zgłaszam się na PM
-
Aktualna Lista PM w ligach (wg kolejności zgłoszeń): 13/16
@Dovco_HandF
@Ochroniarz_123
@xSilverGhost
@Sebastian-Corby
@Łysy-Bolcownik
@Dino-Ligenza