⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
MPP FINAŁ 2022
KOLEJKA 32
TABELA LIGOWA
KOLEJKA 33
TABELA PAR -
MPP, FINAŁ 2022
KOLEJKA 33
TABELA LIGOWA
KOLEJKA 34
TABELA PAR -
Są drobne błędy, w tabeli jutro wstawię zaaktualizowana tabele po poprawkach
-
MPP, FINAŁ 2022
KOLEJKA 34
TABELA LIGOWA
KOLEJKA 35
TABELA PAR -
MPP 2022 FINAL
KOLEJKA 35
TABELA LIGOWA
KOLEJKA 36
TABELA PAR -
OFICJALNYMI MISTRZAMI POLSKI PAR ( w przypadku nie złapania punktów minusowych w ostatnich 3 kolejkach) ZOSTAJĄ @Wodzu1902
I @Mateusz-Nujo 🥳🥳🥳 WIELKIE GRATULACJE PANOWIE -
@Wodzu1902 & @Mateusz-Nujo - mistrzowska gra w finale
-
@Wodzu1902 oraz @Mateusz-Nujo Szkoda że akurat na zwycięstwie ze mną sobie zapewniliscie mistrzostwo ale na prawdę ogromne gratulacje i świetna gra w finale waszej dwójki!
-
dziękujemy za wszystkie miłe słowa
dograjmy Mistrzostwa do końca i wtedy przyjdzie czas na podsumowania
powodzenia dla wszystkich w końcówce, bo zostało do rozegrania jeszcze sporo ważnych i ciekawych spotkań -
MPP, FINAŁ 2022
KOLEJKA 36
TABELA LIGOWA
KOLEJKA 37
TABELA PAR -
MPP FINAŁ 2022
KOLEJKA 37
TABELA LIGOWA
KOLEJKA 38 OSTATNIA ️️️
TABELA PAR -
MPP, FINAŁ, 2022
KOLEJKA 38
TABELA LIGOWA
TABELA PAR -
Podsumowanie
@Wodzu1902 @Mateusz-Nujo
@troczek13 @jasiuk88
@pawel02121 @k0siorororoMedalistom wielkie gratulacje
Chciałbym podziękować wszystkim za tą grę w finale panowie jesteście wśród najlepszych 20 graczy w kraju
ZWYCIEZCY niech opijaja triumf dla "przegranych" pamiętajcie "zwyciestwa to nagroda za włożony wkład zaś porażki Ucza nas" do zobaczenia za rok -
Gratulacje dla zwycięzców!!! Brawa dla wszystkich!!!
Na prośbę serdecznego kolegi @xSilverGhost przygotowałem drobne pamiątki dla uczestników rundy finałowej!!!@Mateusz-Nujo @Wodzu1902
@troczek13 @jasiuk88
@pawel02121 @k0siorororo
@mikina_1 @Ochroniarz_123
@Everlast933 @Size43
@Szeregowiec @Byku-Duma-Warmii
@Damiś27 @Mormo666
@slimandren @eryko99
@xSilverGhost @Babaduk-Sarri
@10Ryba10 @peleKPS
-
Mega robota dziękujemy
-
Dziękuję wszystkim finalistom za bardzo wyrównaną ligę jaka właśnie powinna być w finale jakiegokolwiek turnieju! Gratuluję zwycięzcom a także pozostałym parom!
Jednak przede wszystkim chciałbym podziękować mojemu serdecznemu przyjacielowi @jasiuk88 , dzięki któremu drugi rok z rzędu (jako jedyni) mogliśmy podjąć rękawice w finale tego turnieju i osiągnąć wynik o jakim nawet nie marzyliśmy. Dziękuję Ci Janek! ️
-
Dziękuje wszystkim uczestnikom grających w finale MPP 2022 ze mega wyrównany poziom, jak przystało na finał.
Chciałbym przeprosić mojego partnera @Byku-Duma-Warmii za fatalny występ w tym finale, czasami jak to w życiu bywa nie wszystko idzie po naszej myśli. Powalczymy za rok
Gratuluję wszystkim parom oraz każdemu z osobna za dojście do finału, to już jest osiągnięcie panowie. Pamiętajcie jedni wygrywają, drudzy przegrywają, tak to już jest w tym sporcie.
Widzimy się za rok w następnej edycji.
Trzymajcie się. Pozdro! -
Wielkie brawa dla mistrzów @Wodzu1902 i @Mateusz-Nujo! Zapewnienie sobie zwycięstwa na trzy kolejki przed końcem w takim turnieju to nie lada wyczyn. Gratuluję również zdobywcom drugiego i trzeciego miejsca, czyli parom @troczek13 i @jasiuk88 (zaliczyliście genialny finisz!) oraz @pawel02121 i @k0siorororo, jak i wszystkim pozostałym uczestnikom tego finału, gdyż myślę, że poziom był bardzo wyrównany i nikt przesadnie nie odstawał od najlepszych.
Przy okazji chciałbym się pożegnać, gdyż niedługo kończę swoją przygodę z OSM i MPP były moim ostatnim turniejem, w jakim brałem udział. Tym bardziej cieszę się, że razem z @Damiś27 zaszedłem w nim tak daleko i choć finał nie ułożył się po mojej myśli, osobiście zdobycie siódmego miejsca w tych rozgrywkach uważam za swoje największe osiągnięcie w OSM. Na koniec jeszcze chciałbym podziękować Wam wszystkim (zarówno tym, z którymi miałem okazję rywalizować często kilkukrotnie, jak i tym, z którymi nie dane mi było się zmierzyć ani razu) za wspólną grę i za to, że tworzycie tutaj taką świetną atmosferę. Przez te kilka lat bycia częścią tej społeczności, które były fantastycznym czasem, przeżyłem ogrom emocji i mimo że nierzadko dopadało mnie uczucie frustracji (jak chyba czasem każdego z nas po większych bądź mniejszych niepowodzeniach), w pamięci zostaną mi przede wszystkim te radosne chwile. Tak więc dzięki jeszcze raz i powodzenia w dalszej grze. Trzymajcie się!
-
Z mojej strony pragnę pogratulować zwycięskiej parze @Wodzu1902 i @Mateusz-Nujo
Gratuluję również pozostałym parom, które zameldowały sie na podium - @troczek13 i @jasiuk88 oraz @pawel02121 i @k0siorororo Podziękowania dla mojego partnera z pary @Size43 - była moc, jestem bardzo zadowolony, że udało Nam się dojść do finału
Gratuluję też pozostałym finalistom, każdy mecz zagrany przeciwko Wam był bardzo trudny, nie było łatwych spotkań.
Do zobaczenia w kolejnych turniejach!! -
U mnie małe opóźnienie gdyż przez 2 dni na statku niestety nie było Internetu więc na ostania kolejkę wyszedłem tym co było dzień wcześniej i chociaż sam w to nie wierzę (bo w pewnym momencie byliśmy na 7 miejscu) udało się zdobyć 2gie miejsce. Co jest moim największym sukcesem w wieloletniej już przygodzie z OSM.
Gratulacje dla @Wodzu1902 oraz @Mateusz-Nujo za świetny występ! Gratuluję mojemu przyjacielowi @troczek13 za wygranie ligi oraz nie ma co ukrywać bycie motorem napędowym w naszej parze, jak wrócę to będziemy świętować!).
Również gratulacje dla @k0siorororo oraz @pawel02121 za 3cie miejsce!
Gratulacje dla reszty bo poziom był mega wysoki oraz wyrównany o czyn świadczy że 4 pary zakończyły zmagania z taka sama liczba punktów.
Mam nadzieję że selekcjonerzy kadry U-21 jak i normalnej są na bieżąco z wynikami bo myślę że paru potencjalnych kadrowiczów się tutaj nam objawilo
Dzięki za świetna grę i mega poziom! Do zobaczenia za rok!