WARRIORS CUP 2022 by Polish Warriors
-
@dino-ligenza dzięki za rywalizację
-
@9999arek9999arek Ja też Dziękuję i Gratuluję Ci pierwszego miejsca. Ostatni raz mieliśmy okazję zagrać podczas MPP20 (o ile mnie pamięć nie myli), także fajnie było odświeżyć znajomość, Powodzenia w dalszym boju.
-
-
Ekipo Polish Warriors, gratuluję zorganizowania turnieju, wyszło naprawdę profesjonalnie. I co równie ważne - obyło się bez żadnych kontrowersji:) Cieszę się, że mogłem zagrać w obu rundach, a dobra zabawa w ich trakcie zrekompensowała mi w pełni wynik naszej ekipy. Gratulacje dla zwycięzców, pokonanych i wszystkich ekip za zacięte zawody na każdym etapie
-
@krystian16061994 Jak zwykle bardzo fajnie zorganizowany turniej z doborową obsadą, który stał na bardzo wysokim poziomie tym bardziej cieszy, że Polish Legends wygrało turniej po raz trzeci z rzędu Gratulacje dla pozostałych medalistów, oraz wszystkich grup które uczestniczyły w turnieju
-
@Language-pl
Świetny, cykliczny turniej, który na trwałe zapisał się w kalendarzu najważniejszych polskich rozgrywek dla grup, w zakończonej edycji z udziałem zagranicznych menadżerów. Poziomem sportowym i organiacyjnym nic nie odbiega od MPG. Brawo dla Organizatorów, brawo dla zwycięzców i brawo dla pokonanych uczestników.
-
@dino-ligenza dzięki nawzajem
-
-
@dino-ligenza said in WARRIORS CUP 2022 by Polish Warriors:
@Mati-Colchoner @TRI-MUNDIAL-F-C
Congratulations on your results in the tournament.
-
@Alexx-Jardim @Ivanzeg @Zbyysiu-v2 Gentlemen, We congratulate You, well done to everyone!
-
Thanks to the organization for the invitation !
Congratulations to the Polish Legends Crew and my teammate @Alexx-Jardim for the MVP title ! -
@Alexx-Jardim @Ivanzeg @Zbyysiu-v2
Bravo for great results.
-
@dino-ligenza we thank the organization for the great competition, second place was not the initial goal, but it is an honor in a competition with so many high level groups, congratulations to the winning group, and a special thanks to our coach @Ivanzeg for the MVP title!
-
@dooshek @Dino-Ligenza Dzięki
-
-
-
Zamykamy nieaktywny temat od jakiegoś czasu
-