level problemi
-
@neftimur said in level problemi:
@Melikşah-Aldemir Daha sonrasında sorun giderildi mi? Antreman ile alakalı gelişme oldu mu oyuncunuzda?
hocam sorun devam ediyor 256 ya geciliyor 2 sn sonra tekrar 255 e gevciyor size sorun bildirdikden sonra toplamda 4 defa daha lel artisi oldu lakin yine aninda ,255 oldu yardımcı olur musunuz hesabı incelermisiniz
-
@Melikşah-Aldemir Merhabalar, lütfen kullanıcı adınızı ve diğer detayları doldurup ekran görüntüsü ekleyiniz.
Login: Kullanıcı adınız
Account: Each Slot
Date & time: 04-12-2022 13:00 UTC
Partner: iOs mu Android mi? ve sürüm
Brand/type device: Cihaz Modelinizi Yazınız
Step-by-Step description:
adım adım hatayı açıklayınız.
Screens: Ekran görüntüsü hem artış sırasında hemde orjinal haliyle. -
Kullanici adi Melikşah Aldemir
1.slot takım ismi NAPOLİ
07.12.2022/09.12.2022 terihleri arsinda oldu oyunun veri kayitlarinda belli olur hocam
marka android telefon redmi 8
Kalecim kujiseten e coin basarak levl artirmak istedim 255 lvl idi 256 oldu lakin 2 saniye gecmeden tekrar 255 oldu toplamda 4 sefer oldu oncesinde hic sorun olmadi 255 den sonra oldu -
Melikşah aldemir
android telefon
1.slot takim NAPOLİ
TOPLAMDA 7 SEFER 255 LVL.OLAN kalecimi lvl artirttim 262 olmasi gerekiyor 256 .lvl e gecdikden hemen 5 sn sonra tekrar 255 lvl e geri donuyor -
-
@Melikşah-Aldemir Daha sonrasında sorun giderildi mi? Antreman ile alakalı gelişme oldu mu oyuncunuzda?
sorun devam ediyor -
@Melikşah-Aldemir said in level problemi:
sorun devam ediyorsorun devam ediyor yardimci olurmusunuz ltf
-
@Melikşah-Aldemir neden kimse yardimci olmuyor
-
@Melikşah-Aldemir evet sorun devam ediyir lig bitecek 1 haftadir ilgilenen yok madem yardimci olmuycaksaniz sizin burada isiniz ne goreviniz ne???
-
@Melikşah-Aldemir Bu tarz konularda sorunlar hemen çözülmeyebilir. Bizlerin çözeceği bir durum değil zaten. Bizler sadece aktarıyoruz. Bu tarz uslüp ile konuşmaya devam etmemenizi öneriyorum.
-
@Melikşah-Aldemir Ayrıca sizden istenen bilgiler tam şekilde iletilmedi.
Telefon model ve sürümü yazan yere. Sadece telefon modeli yazarsanız. Konu açıkta kalır.
Login: Kullanıcı adınız
Account: Each Slot
Date & time: 04-12-2022 13:00 UTC
Partner: iOs mu Android mi? ve sürüm
Brand/type device: Cihaz Modelinizi Yazınız
Step-by-Step description:
adım adım hatayı açıklayınız.
Screens: Ekran görüntüsü hem artış sırasında hemde orjinal haliyle.burayı tekrar eksiksiz doldurmalısınız. Ekran görüntüleriniz daha net olmalı ve sadece oyunla alakalı olmalı sağında solunda altında baska seyler mevcut.
-
@neftimur
Kullanici adım Melikşah Aldemir
1.Slot NAPOLİ
farkli gunlerde ara ara lvl basdim tam net olarak gun hatirlamiyorum lakin oyunun verisinde kayitlidir lakin 256 lvl olduguna dair ss ekliycem
Android MIUI Global 12.5.3 surumu kararlı
Android 11 RKQ1.201004.002
Takim kalecime farkli gunlerde ara ara toplam 10 a yakin 255 den 256 ya lvl almasina ragmen 5 sn sonra tekrar geri dusdu 256 olduguna dair ekran kaydi atcam ben tekrar lvl basarim yeterki sorun giderilsin
-
@Melikşah-Aldemir
telefon redmi not 8 -
-
@Melikşah-Aldemir https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/307/bilinen-çözümü-beklenen-hatalar/36
Sorun OSM'ye bildirildi.
Yukarıda bulunan link üzerinden sonucu takip edebilirsiniz.
Sorun giderildiğin de bildireceğiz. Tekrardan bununla alakalı yeni başlık açmanıza gerek yok.
İyi oyunlar dileriz.
-