Kullanlcl ve sifre giris sorunu ( acil yardlm )
-
Ben ps4 den giris yapiyorum aylardir ve oyuna eski nicklerimi girmek istesem bundan aylar once bir guncelleme oldu oyuna giris yapilamiyordu guncellemeden dolayi guncelleme olayi bitti 24 sonra giris yapmak istedim Kullanlcl ve sifre giris yerinde ters yazsolan bir adam var tabi engelli hep yeni kullaci acmak kaliorum ve bir sorunda anteramanda kucuk adamlar vardi simdi ingilizce bir yazl var ( sorry your browser does not support Please use the latest version of firefox chremo fadge or safari bu yazl var ) 1 ay once ps4 ana beyin kartini degistim dedim sorun odur die yok ayni belli zman geciyor oyun ooppss veriyor hop oyun zamani sistem atiyor beni zaten ps5 alacam ve acaba sorun ordada devam edermi yardmci olursaniz memnun olurum ( itiraf edeyim ilk oyuna baslarken ilagel transfer yapmstm ana takimi guclerip artik yapmiyorum kurani kerim uzerine yeminim olsun sistem beni oyuzdenmi kapatti sifre ve kullanici yerimi ) yeni alacagim ps5 ayni sorun olmaz ins ben tv den seviyorum oyunu ekran buyuk gosteriyor die sorunuma yardlm bekliyorum tsk
-
Baska bir yerden ( telefon. Taplet diz üstü ) kullanici ve sifre girmemde sorun yok sorun ps4de var dedidim gibi ps5 alacagim orda ayni sorun olmaz ins. itiraf etmistim oyuna cok yeni baslamstm ve iLAGEL transfer yapmstm dogru artik yapmiyorum kurani kerim uzerine yeminim olsun sistem beni oyuzden bloke etti ilagel transfer den simdi dogru duzdun oynuyorum ligimden bakabilirsiz ve osm zaten herseyi goruyor zaten cvbnlzl bekliyorum bir yetkiliden Tşk
-
@Nergiz_Saydan99 https://support.onlinesoccermanager.com/hc/tr/requests/new
Yukarıdaki link üzerinden bildiriminde bulunun.
-