KiraLama formuLu onerim desteginize ihtiyaclm var boyle öneri kaçmaz
-
Acaba diyorumki kadromuzda bulunan ve satmaya kIyamadIgImIz yada transfer listesinden alLdlglmlz (GENC OYUNCULAR OZELLIKLE) tranfer listesine atacaglmlza kiralLlk olarak Listeye versek hem transfer hem kiralLlk ListeLi bir ŞEÇENEK LI proje yapsanlz kaLcl oLarak beLki oyuna renk geLir boyLe bir fikir urettim uygulamak size kaLmls yoneticiLer sayglLar ornek misaL kiraya verdik tabi mac sayisi ayari olmali kiraya verdikten sonra o gelisip geri geliyorsa isteyen transfer listesine atar yada tekrar kiraya yollar yada kendi kulubunde gelistirir tabi tranfer yapacaz fikrik sadece kiralama formuLude olsun gercek hayattaki unsul gibi tsk
-
@Nergiz_Saydan99
Öneriler kısmı için,
https://forum.onlinesoccermanager.com/category/35/turkish-forums@Nergiz_Saydan99 said in KiraLama formuLu onerim desteginize ihtiyaclm var boyle öneri kaçmaz:
Acaba diyorumki kadromuzda bulunan ve satmaya kIyamadIgImIz yada transfer listesinden alLdlglmlz (GENC OYUNCULAR OZELLIKLE) tranfer listesine atacaglmlza kiralLlk olarak Listeye versek hem transfer hem kiralLlk ListeLi bir ŞEÇENEK LI proje yapsanlz kaLcl oLarak beLki oyuna renk geLir boyLe bir fikir urettim uygulamak size kaLmls yoneticiLer sayglLar ornek misaL kiraya verdik tabi mac sayisi ayari olmali kiraya verdikten sonra o gelisip geri geliyorsa isteyen transfer listesine atar yada tekrar kiraya yollar yada kendi kulubunde gelistirir tabi tranfer yapacaz fikrik sadece kiralama formuLude olsun gercek hayattaki unsul gibi tsk
-
Bir önerim daha var para yatiramayip bedava video ile izledigimiz coinsler kaslyoruz etkinliklerde kullanmak icin diyorumki birde markette belirli miktarda bedava coinsler le kulup fonu cekilmesini talep ediyorum. Mesala para yatirip kulup fonu alanlar okeyde para yatiramayip zorda olanlar icin cunku transfer listesinde ki oyuncuyu rakibe kaptiriyoruz eger dedigim olursa hem osm hemde para yatiramayip zorda olanlar kaarda olur bedava cois kasmak adlna para yatiranlar bu talebimin dlslnda tabi ins faaliyete gecer tsk
-
-