transfer
-
ya dalga falan mi geciyor bu oyun kuruculari bilmiyom artik kacinci kez ayni sey icin yazmaya biktim ...
bir haftadir bir oyuncu mu satilmaz ya dssk mi geciyorsunuz maytap mi oynuyorsunuz boyle bi sistem mi var ya adamlar yeni takim kurdu bi haftadir ciddiyim bir oyuncu satilmadi ya bu ne bicim bir olay kardesim tek lig de degil 3 tane farkli lig icin konusuyom burda, 3 tane form actik diye hesabi mi kisitladiniz nedir yani bu anlamsiz bir sey olamaz ya 1 hafta boyunca oyuncu mu satilmaz yaw lanet ettirdiniz ya, ligin birinin bitmesine 10 gun kalmisti son 7-8 gununu transfer yapmadan tamamladim la 4 oyuncu da satista genc yasta hepsi dunya yilzidi seviyesinde.... CL basladi 3 gun beklemesi suresi var elalem catir catir satti ben bi oyuncu satamadim etti mi yaklasik 10 gun 10 gun boyunca transfer yok nedir yani illa oynayip sevdigmiz oyunun yazilimini mi bozalim.. oyunun erisimini mi durdularim Allah askina ya boyle bi sacmalik yok...gelecek cevap yine ayni olcak sadece artik dayanamadim o yuzden yazdim.. oyunu yazan kor falan mi oldu bu nedir yaw
-
AL BENDEN DE O KADAR ESKI OSM DE TRANSFER BIR GIDIM HIZLI IDI SIMDI AYARI BOZULDU SANS ISINE DONDU CARKIFELEK MODUNA GECTI LUTFEN SU TRANSFER SORUNU COZUN KANSER EDECEKSINIZ YAKINDA BIZI HILE YAPANLARI CEZALANDIRIN MASUM INSANLARI DEGIL TSK
-
@Nergiz_Saydan99 ya oyun guzel kafa dagitiyor vs vs... ama bunlarin yaptigi iyi degil para basana oyun guzel olmamasi lazm para bascak olsam zaten gider fifa fm oynarim...
oyunu bozmam bir gunumu almaz bir gunde oyunun erisimini kapatabilirim saka yapmiyorum hich te s***mde olmaz, degil burada cevap yazanlar developerin developeri bile oyunu aktiv edemez..
yapacaniz isin .... -
HakLlsln bir guncelleme yaptlLar caLlsan eski guzel sürümü simdi pirinci ayIkLamIyor tamam cok lig var kullanlclda oyle ama bahane bulmamalarI LazIm (Bu kelimeyi yaziyorlar TRANSFER SANS faktoru) katILiyorum cok lig vs var okeyde madem o faktoru biraz guncelleyin dunyanln paraslnl kaldlrlyor osm . Yetkilerden ricam lutfen fazla abuk sabuk faaliyet açmayin oyunun clvlgl clktl clkartmayln sevgiler
-
@erkanchoo oyunun sacma sapan isleri ve bu Transfer şans sorununu bir turlu guncellememeri oyunu soguttular ya birakacam yada biraktircam kendime bu guzelim oyunu
-
@Nergiz_Saydan99 ya birakip birakmamak sorun degil, sonucta dunyadaki ilk oyun degil son oyun da degil, ama oyun guzel o yuzden canim aciyor zaten..
benim icin oyunu bozmak 24 saatten fazla almaz bunlarin basic javalari ve html kodlamari var script ve plugin ile calisiyor la bu oyun sorumlu olanlar da bi b*k bilmiyor sorun ordan kaynaklaniyor gelecek cevabi bekliyorum ona gore hareket edecem sonra beni baya ararlar oyunu geri actirmak icin ama alcaklar kafasini. -
sans falan degil olay burda belli ki bi bozuk yazilim var ve kafasina gore atiyor biseyler yapiyor...
10 gundur 3 tane ligte bir tane transfer mi olmaz mina koduklarim iyice kafa sktiniz artik.... 10 gun ya 10 gundur 3 farkli ligte 1 oyuncum satilmadi lig bitti CL basladi adamlar catir catir oyuncu alip satiyor 1 tane oyuncu satilmaz mi ya sizin yazacaniz oyunun ta .... yazaninin da .... ILLA OYUNUN ERISIMINI MI KAPATALIM BUNU MU ISTIYORSUNUZ ????? DALGA FALAN GECMIYOR YA DA LAF YAPMIYORUM YEMIN EDERIM BU OYUNU KAPATIRIM BIDAHA ACAMAZSINIZ ISTERSE HOLLANDANIN EN BUYUK KODCU SIRKETINI CAGIRIN GENE BI SK YAPAMAZLAR BENI BUNA ZORLAMAYIN CUNKU YEMIN EDERIM 24 SAATIMI ALMAZ VE BU OYUNU ARTIK KIMSE OYNAYAMAZ !!!! -
@erkanchoo yiğidi öldür hakInI yeme demişler
-
-