Problem Scout
-
My scout is back but cant open it or do new scouting
[link text](![link url](image url))
-
Hi there,
Try clearing cookies and cache and see if that solves it. If not, you should check if it works if you use a different browser or try it through the OSM app on your phone.
-
@FC-Eddie_NL Thx for answer and allready did that but its not working : im playing on computer
-
@Pattethebest666_NL
Mám úplně ten samej problém už sem udělal všechno možný i to co tu dotyčnej píše a nic nepomohlo hraji to jen na notasu a to mi stačí nikdy to neblblo až ted a je dost zajímavé že ze 4 klubů co mám mi to blbne jen u jednoho u ostatních ten skauting funguje normálně tak mi to prosím někdo vysvětlete čím to jako je?? že mi to na ostatních funguje a u jednoho jediného ne a tak už je to 2dny a už mě to dosti ročiluje protože mám dosti unavené hráče a kvůli tomuto vašemu problému je nemohu nikým ze skauta nahradit a to se fakt nedá hrát potom -
This post is deleted!
-
Takhle už to dělá 2 dny vkuse už mě to nebaví xkrát denně promazávat soubory cokies a další věci drbu se stím už 2dny a nic tomu nepomáhá tak to prosím vyřeště od toho tu snad jste nebo ne? Aby ta hra fungovala tak jak má kvůli tomu nemůžu normálně fungovat ani si užívat hru už vážně nevím co stím mám dělat vyzkoušel a udělal jsem všechno potřebné ale problém zůstává pořád stejný a není možné aby to ze 4 klubů u 3 fungovalo a u toho 4tého nikoliv problém po 2 dnech zběsilích úprav a hledání problémů sem nic nenašel zkoušel jsem všechno možný ale problém přetrvává
-
Same problem here on two of my accounts, both on server 'Thierry' .
Please solve the issue because I would like a good squad to stand a chance to other competetors. -
Problem is solved for me only no match this evening
-
Since this issue is solved I will close this topic.
-
F FC Eddie_NL locked this topic on