LÜTFEN YÖNETİCİLER İLGİLENSİN ARTIK
-
Son 2 haftadır bütün kulüp sayfalarımda ki işlemlerimde hemen hemen her gün " oops bir şeyler ters gitti " hatası defalarca ve artarak devam ediyor. Ve artık son 2 gündür antrenmanları tamamlayamıyorum, antrenmanda kilitlenen oyuncularımı maçlarda oynatamıyorum çünkü antrenmanlar tamamlanmıyor, lütfen artık bu konuyla ilgilenebilecek bir yetkili yokmu?
Ekran görüntüsü de bu iletiye ekleyecektim fakat görüntü ekleme seçeneği de tıkladığım halde açılmıyor. Lütfen şu antrenman problemime yardımcı olun, çünkü en iyi oyuncularımın antrenmanları tamamlanmıyor ve onları oynatamıyorum.
Zaten ekranda sürekli "oops bir şeyler ters gitti " yazısı çıkıyor ve hep aynı şey oluyor. -
Dilara hanım iyi güzel yazmışsınızda, buradaki yöneticilerin hiçbirşeyle ilgilendikleri yokki, ancak kendi arkadaşlarının mesajlarına yanıt veriyorlar, bak 2 gün olmuş senin sorununa cevap veren yönetici olmamış, çünkü saygıları yok. Size bir tavsiye vereyim, öncelikle bu oyunun hollanda merkez yönetici birimine mesaj gönderin ve türkiye forumundaki yöneticilerin sizin sorununuzla ilgilenmediklerini ve hiçbir şekilde cevap bile vermediklerini bildirin şikayet edin, hollanda da ki merkez firma mutlaka ilgilenecektir, ve türk forumundaki yöneticilerin yetkilerinin alınması için de şikayette bulunun. Avrupada ki global oyun platformlarında yöneticilik yaptım, size gösterdiğim yol bu işin tek çözümüdür. Zaten oyunun türk forumu bitik durumda ve görüyoruzki türk yöneticilerin oyuna katkıları ve problem çözüm yetenekleri, ilgi alaka ve saygıları Sıfır. Oyunda bana gerekirse mesaj gönderin hollanda da ki yönetim birimi için size yardımcı olurum. Bu oyunda sizin gibi saygılı üyelere ihtiyaç var dilara hanım.
-
@alex1978_7 Çok haklısınız aynen
Zaten bu forumlar mesaj sayıları felan hepsi bizim uydurmamız. Sizler de direkt şikayet edebilirsiniz başkasını yönlendirmenize gerek yok
-
@DiLaRa-FeRHuNde-ÖzniL Konu ile alakalı problemlerin görselleri iletilmediği sürece bizlerin de konuyu iletmesi sağlıklı ve çözümcü olmuyor.
Link olarak dahi bırakabilirseniz hatalar kısmına ileteceğim.
Aksi taktirde bir şey yapamıyoruz.