OSM Taktikleri
-
@F.S.M.0.13 said in OSM Taktikleri:
@ILecontI 433 a oyna kardeşim kanatları kullan mevkiler sabit alan savunmasi ofsayt kapali sayısal değerlerde 79 78 71 yap
Eyvallah abi deneyeceğim.
-
@F.S.M.0.13 4.2.3.1 mi 4.5.1 mi oynıyım
-
@efessafak67 4231 oyna
-
@F.S.M.0.13 kgv oynuyorum alan savunmsı ofsayt taktiği hayır yapıyorum değil mi ?
-
@efessafak67 evet
-
@Osmanlı-X said in OSM Taktikleri:
@Onur-BAHADIR
konuşmaları okudum 2500 gibi coins harcadığın için 4-4-2 b için bende bir şeyler yazayım dedim. kodron iyi ve doğru kurgulanmış. oyunculara göre diziliş yapılmalı.
1- öncelikle taktiklerinde bir tek tempoda sorun var tek pasa futbolu topa sahip olmanda problem yaratabilir. güçlü rakiplere karşı özellikle.
2- Oyuncu gelişimi çok önemli tabi fakat dikkat etmen gereken bir şey var özellikle ortasaha ve forvetlerin kaç maç oynamış kaç gol ve assist yapmış bu çok önemli. yani 110 bir oyuncu skorları düşükse orta saha yada forvet farketmez sat gitsin. 95 gücündeki oyuncunun skorları yüksekse daha faydalıdır.yorumun için teşekkürler. Dediğin gibi bir oyuncu Sane var ortasahada hücum 107 defans 103 ortalamasında bi oyuncu 18 maçta 2 gol 4 asist yapmış.. Satayım mı?
-
yedekte tutabilirsin yerine transfer listesinden bir tane adam alabilirsin.
-
@Osmanlı-X said in OSM Taktikleri:
yedekte tutabilirsin yerine transfer listesinden bir tane adam alabilirsin.
-
@Osmanlı-X Ortasahada 7 tane oyuncum var zaten yedekte James Rodríguez var 94 bide Asensio var 21 yaşında 93 ortalamasında onu antremanla geliştiriyim diyorum.
-
Sizce bu kadro ile nasıl bir taktik uygulamalıyım.Oyunu fazla bilmiyorum yeni başladım yardımcı olursanız sevinirim.
-
-
Sınıf arkadaşımla maçım var bugün:) Sizce hangi taktikle çıkmalıyım kesinlikle yenmem gerekiyor, deplasmandayım.
Oynadığı kadro ve taktikler bunlar bana hangi taktiği önerirsiniz 4-3-3b kgv'ye karşı? -
@mrtgll33 Yardımını bekliyoruum hocam:)
-
Beyler ManU yum Menajer siz takıma hangi taktik hangi diziliş ile fazla gol atabilirim ?
-
@mrtgll33 tamam abi anladım peki güçlü olan takımla 433a da ofansif ve tempo ayarları rakibin kadrosuna göre 65-75 arası uygun mudur
-
Arkadaşlar bugün lig 1.si olan Beşiktaşa karşı deplasmanda oynayacağım. Ben Bursaspor ile 3.yüm. Lig yeni başladığı için puan farkı 3. Benim kadro değerim 170 m onun ise 147 m. 631 çıkmayı düşünüyorum gizli antrenman özel antrenman herşeyi yaptım talimatlar nasıl olsun ? Yardımlarınızı bekliyorum. @mrtgll33 @Sosyokrat
-
arkadaşlar sizce ufak takımlar için en güzel 433a varyasyonu nedir çizgi taktikleriyle birlikte
-
Çok az kaldı maçın başlamasına
-
@ILecontI 433 a oyna kardeşim kanatları kullan mevkiler sabit alan savunmasi ofsayt kapali sayısal değerlerde 79 78 71 yap
Eyvallah abi 2-1 yendim saol
-
@ILecontI Tebrikler kardeşim
Eyvallah abi saolasın.Ligde bu taktiği düzenli kullanmalı mıyım sence ?