OSM Taktikleri
-
Stil baskı ve tempoyu Kesinlikle 65-85 arasında tutun
-
@TheKing-38 Her zaman işe yaramaz ama iyi aralıktır
-
@F.S.M.0.13 Etkili 433 candır
-
Öncelikle hayırlı aksamlar herkese güzel bir takım kurdum fakat orta saham hepsi merkez orta saha oyuncusu alırken dikkat etmemişim kk yerine 433a da pas kullansam daha cok verim alırmıyım önerileriniz nelerdir
-
@cassano90 ayrıntılı alabilir miyim % falan
-
@mrtgll33 ayrıntılı alabilir miyim % vs. Derbilerde nasıl olmalı bide
-
@MuratShn60
en iyi taktik 3-4-3 olduğunu düşünüyorum. rakip zayıf takım olursa 3-4-3 b rakip çok güçlü olursa 3-4-3 a kullanıyorum. şunu da söylemeden geçemiyeceğim. 3-4-3 taktiği ile 4-3-3 taktiğine karşı büyük üstünlük kurdum.aldığım kötü sonuçlar çok azdır. 4-3-3bye karşı 3-4-3 a 4-3-3 a'ya karşı da 3-4-3 b kullanırım. şu zamana kadar fazla yanılmadım. kadronda çok iyi dene bence -
3-4-3 taktiğinde defansta 3lünün bir tanesini bek diğer ikisini stoper oynatıyorum.bazen çok güçlü rakip olursa defansa 3stoper koyuyorum.
-
@forzacivan teşekkürler deneyeceğim mağlubiyet ve beraberlik sayın nedır öğrenebilir miyim
-
profilime bak istersen
-
@forzacivan baktım çok iyi hep bu taktiğimi kullanıyorsun ?
-
@forzacivan birde taktikleri söyler misin % lerim falan alan savunması vs.
-
kardeş genelde bu taktik arada rotasyon yapıyorum.mesela yarın zor bir maçım var bugün maçım kolaysa rotasyon yapıyorum asları dinlendiriyorum. rakip zayıfsa 4-4-2 bde bazen oynuyorum rotasyon için oyuncuların formları düşmesin genelde formlarını 90'ın altına düşürmemeye çalışıyorum. arada takımın durumuna göre 4-3-3de oynarım taktiklere gelince 3-4-3 kanatlar alan savunması ofsayt evet hakem yeşil ve maviyse çok agresif diğerlerinde agresif
-
@MuratShn60
baskı 80
stil 80
tempo 70-75arası rakip zorluysa presi 86a kadar çıkartırım. rakip düşükse presi 75e düşürüp stili 83 yaparım. rakip alan savunması oynarsa defans-ortasaha-forvet hepsi yerinde ama adam adam oynarsa defans yerinde ortasaha forvete yardımcı ol forvet ortasahayı destekle rakibim zayıf olursa forvet yerinde kalıyor. 4-4-2 ve 4-3-3 oynadığım zaman ofsayt taktiği uygulamıyorum. 3-4-3 taktiğinde ofsayt var diyorum -
@forzacivan teşekkürler
-
Hayatımda bu kadar saçma bi oyun görmedim. Rakibim bilgisayar, 700m euro değer farkı var 1-1 berabere kalıyorum
-
merhaba arkadaslar bugun tottenham la macım var ben chelsea yim o 1. ben 4.
kadro değeri benim 50m fln daha fazla 433b kk oynayacak
bende 433a kk oynuyorum değerler 70-80 arası ofsayt kapali alan savunması sizce böyle mi cikmaliyim yoksa değiştirmeli miyim? -
@Onur-BAHADIR Demekki taktiğiniz kötü hemen oyundan bilmeyin bunu
-
@sukruciger maç kimin sahasında