OSM Taktikleri
-
Merhaba arkadaşlar atletico madrid aldım yeni lig başlıcak 4 gün içinde taktik nasıl olmalı atletico da varmı atletico alıp şampiyon yapan
-
@memo123123123 433KK ye göre dizmelisin takımı
-
Teşekkürler peki detaya girebilirmisin çizgi taktikleri baskı stil tempo falan söyleyebilme şansın varmı ?
-
Hocam tekrar merhaba yine geldim yarın Liverpool la macım var ben Chelsea yim değerim 800 milyon Liverpool da 1.2 milyar genelde 433 oynuyor ya da 442.Mac evimde ben 433 mu çıkmalıyım yoksa 4231 mi bir de kamp basmayı düşünüyorum çünkü yenersem liderim
-
@sukruciger kamp varsa korkma 433 gir
-
Antreman Kampının Önemi Çokmu ? İtalya ligindeyım ınter mılanı yonetıyorum roma antreman kampı atarak 4-0 yendi 1 gol bile atamadım benım taktık 4-3-3 A kk onun 4-3-3 B pas oyunuydu
-
@FENERBAHÇE-sK-1907-DZ evet antrenman kampının etkisi baya fazla olur üstüne ev sahibiyse işin baya zor olur ama ona karşılık verebilirsin ama tabi kadro kalitesi de farkeder bunun yani rakibinin kadrosu güçsüz diyelim senin takımın onun 2-3 katı falan güçte ozaman belki yenebilirsin
-
@mrtgll33 @F-S-M-0-13
4-2-3-1 kontra atak ofsayt taktiği evet alan markajı taktiğine karşı ne oynıyım -
@efessafak67 4 3 3 ya da 3 4 3 ,kanatları kullan 3 lü defansla cikarsan ofsayt tuzağı evet diğerinde ofsayt tuzağı yapma
-
Arkadaşlar bu takıma neler önerirsiniz
Ayrıntılı taktik olursa sevinirim -
@TheKing-38 433B KK 65-85 arası hepsi
Alan savunması -
@efessafak67 maç nerede kadrolar ne durumda öyle direk taktik verme işe yaramaz
-
@FENERBAHÇE-sK-1907-DZ Antreman kampı %25 avantaj sağlar. İyi bir taktiğiniz olsa bile deplasmanda şansınız azalır
-
@mrtgll33 hocam 5-2 aldım ise yaradı yine
Bugünde Manchester la oynuyorum deplasmanda 442 paslaşarak oynuyor kadro değerim ondan 250m daha fazla 433 çıkayım mi ? Çizgiler de 45-65 arası yaparak -
Selam Arkadaşlar Taktik isterken:
*İki Takım arasında kadro farkı özellikle ( ortalama oyuncu gücü )- İç saha/dış saha avantajı
- Maçtaki hakem durumu
*Oyuncu form durumları
*İki takımın kadro avantajı/dezavantaji - Rakibin genelde ne oynadığı ve olası oynayacağı sistem. Değerlendirilir.
Bunun dışında şu taktiğe karşı böyle çıkılır
Demek ezberci bir durum olur, sizlere tavsiyemiz taktik konusundaki değerlendirmeleriniz bu yönde olması.iyi oyunlar dilerim
-
@mrtgll33 Anı herkes mevkisinde ofsayt kapalı mı oynayim
-
@mrtgll33 benim kadro değerim 300 milyon rakibin 270 milyon evimde oynuyorum rakip napolı ve dün juventusu yendi ben milanı yönetiyorum adam kontra atak oynuyor ofsayt taktiği evet 4-2-3-1 oynuyor nasıl çıkayım ?
-
@efessafak67 bak bu şekilde bilgi verince daha sağlıklı cevap alabilirsiniz