OSM Taktikleri
-
Allah Allah arkadaş cozemedim ya son zamanlarda çok olmaya basladı yeşil hakeme çok agresif giriyorum yeşile yinede kirmizi kart yiyorum önceden bu pek başıma gelmezdi ama şimdi her yesile çok agresif girdiğimde kırmızı yiyorum acaba oyun motorunda hafif değişikliğe mi gidildi
-
442 b kanatları kullana karşı nasıl çıkmalıyım acaba kadrolar eşit
-
Selam arkadaşlar herkese iyi günler dilerim
Forumlar birbirimizle iletişim kurma ve bilgi birikim aktarma konusunda en ideal yerlerdir ama bunu sadece taktik alışverişi için kullanmayalım,
Gelin hep beraber ilk önce birbirimizi tanıyalım sohbet bölümümüzü canlandiralim hem bu şekilde sadece taktik değil bir samimiyet ortaya çıkar
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/136/online-olanlarin-sohbet-yeri̇/4042 -
Karşı takım 4-3-3 paslı oyun oynuyor. Ben karşı taktik olarak ne yapmalıyım . Takımlar ortalama eşit ama antrenman kampına gitti.
-
@Ömerfaruk-Pazar maç kimin evinde?
-
@cassano90 benim evimde
-
Rakibim M.city benim evimde mac 4 3 3 A kaleyi gorunce vur oynuyo ben 4 3 3 kanatlari kullan oynuyorum yenermiyim bu taktikle (Evertonum kadrolar denk)
-
@Ömerfaruk-Pazar şimdi rakiple kadrolarınız eşit senin evde ama rakip kampa gitmiş. işin zor ama 523 uzun top yapıp defansta bekler ileri geri orta saha sabit forvet ileri yap. değerleri de 75 yap hepsini. agresif oyna.
-
Rakibin kadrosu benimkinden iyi ev sahibiyim 3-5-2 kgv oynuyor ortasahasıda benden iyi nasıl bir taktik ile çıkmalıyım
-
3-4-3 A Kanatları Kullan mı yoksa 4-3-3 B Kanatları kullan taktiği daha istikrarlıdır ? Hangisi daha etkilidir ?
-
442b-paslıoyun-alanmarkajı taktiğiyle çıkan birini nasıl yenerim. Takımlar eşit.
-
Rakibimle aynı güçteyiz. Ortalama +95 ve rakibim 4-3-3 kanatları kullan - agresif oynuyor.
Ben de aynı taktikle çıksam sonuç ne olur ? Veya farklı bir taktiklemi çıkmalıyım ?
1- deplasmanda oynuyorum.
2- Taktik kısmı nasıl olmalı? 79-79-59 oynuyorum genelde (rakibe yakın oyna-ofansif-topa hakim ol) -
@Long-Hao-Chen ben ayni güçte bir takimla deplasmanda oynadığım zaman 4-5-1 kontra yapıyorum .. hakeme göre agresif vs ayarliyorum. Son maçta 2 şampiyonluk aldım o şekilde..
-
@Yusuf-Hayaloğlu said in OSM Taktikleri:
Rakibin kadrosu benimkinden iyi ev sahibiyim 3-5-2 kgv oynuyor ortasahasıda benden iyi nasıl bir taktik ile çıkmalıyım
4 4 2 alan savunmasi ofsayt hayir forvet orta saha destekle orta saha defansi destekle defans sabit .65 72 65 olsun .maç senin
-
beyler 343 a karşı taktiği neydi unuttum yardım acil
-
Southamtam (yazilisiyla yazamadim) la macim vat 4 2 3 1 kaleyi gorunce vur oynuyo ligde yenilmedi ben 4 3 3 b kanatlari kullan oynuyorum sadece orta sahasi benden iyi nasi bir taktikle oynarsam kazanirim
-
Merhaba 4-3-3 kanatları kullan oynuyorum, çok şut çekiyorum ama maçlarım hep ya 1-0 bitiyor ya da berabere bitiyor sorun nedir? İnce ayarlar ne olmalı yani? Forvet ileri, orta saha standart, defans geride. Alan savunması ve ofsayt kapalı oynuyorum. Çizgiler ise 64-65-66 şeklinde
-
Merhaba
Sunderland ile oynuyorum. Kadro 90 üstü.. 4-5-1 kgv çizgiler 50-50-50 ama büyük takımları yenemiyorum. Taktik tavsiyesi olan var mı -
Bugun chelsea ile deplasmanda macim var , kadro degerim benim cok daha yuksek ve takimim daha iyi. Normalde 4-3-3 kk , alan savunmasi ve ofsayt tuzagi olmadan oynuyorum. Cizgi ayarlarini sizce nasil yapmaliyim? Mavi hakem var agresif , 70-75-75 iyi midir sizce?
Kendiside 4-3-3a kk , alan savunmasi ve ofsayt tuzakli oynuyor. Onerilerinizi bekliyorum
-
@Mertcan-Ozzkan said in OSM Taktikleri:
Bugun chelsea ile deplasmanda macim var , kadro degerim benim cok daha yuksek ve takimim daha iyi. Normalde 4-3-3 kk , alan savunmasi ve ofsayt tuzagi olmadan oynuyorum. Cizgi ayarlarini sizce nasil yapmaliyim? Mavi hakem var agresif , 70-75-75 iyi midir sizce?
Kendiside 4-3-3a kk , alan savunmasi ve ofsayt tuzakli oynuyor. Onerilerinizi bekliyorum
Bu arada profilimden takimlarimiza bakipta yorum yapabilirsiniz daha net gormus olursunuz. Benim takimim Arsenal