OSM Taktikleri
-
@Slayer-Emre-Y2 Dalga mı geçiyorsunuz? Birdaha tekrarlandığı takdirde forum banı alabilirsiniz.
-
@mrtgll33 yahu tuş açık kalmış ilkin yazdığımıda değiştirecektim 5 dk bekleyin dedi tamam yazdığımdakinide silicektim yanlış anlaşılır diye onada 2 dk bekleyin dedi.Amacım dalga geçmek değil kusura bakmayın
-
@Slayer-Emre-Y2 Yazdığınızı silmenize gerek yok, daha sonradan biz uyardığımız için. Hassasiyet için teşekkürler, iyi oyunlar.
-
@mrtgll33 Anlayışınız için teşekkürler.
-
@mrtgll33 rakibim 4231 kgv oynuyor. Deplasmana gidiyorum puan almak istiyorum nasil bir karşı taktik yapmam lazim?
-
@YiĞiTcAn616 Kadrolar nasıl? 451KGv deplasman için iyi gibi kardeşim
-
Merhaba
İdeal antreman nasıl yapılmalıdır ?
Bilgi paylaşırsanız sevinirim -
@mrtgll33 kadrosu benden biraz iyi 4231 kgv oynuyor deplasmana gidiyorum. Hangu taktikle cikayim ve diğer ayarlamalar nasil olsun?
-
@mrtgll33 sağolun hocam.
Birde son olarak
Örneğin;
Forvet oyuncuları orta saha oyuncularından iyi ise;Taktiklerden;
Forvet orta sahaya destek, orta saha sabit miYoksa
Orta saha sabit, forver sadece hücum mu yapmak gerekir ? -
4-3-3 B paslı oyun alan savunması karşı taktik nedir acaba?
-
Bu rakibe karşı nasıl oynamalıyım sizce ? Şampiyonluk yarışı veriyoruz ve kendi sahamda oynayacağım saha avantajım %6 antrenman kampı da basabilirim. Ben 4-3-3 B Kanatları kullan Alan markajı Ofsayt tuzağı hayır Forvetler sadece hücum orta saha forveti destekle bekler ileri geri Baskı 79 Stil 75 Tempo 75 oynuyorum. Böyle mi çıkayım yoksa değişiklik yapayım mı sizce ?
-
Galatasaraya karşı maçım var rakibimin çok zor kırabileceği bir defans taktiği arıyorum yardımcı olabilir misiniz?
-
ligimdeki son maç @mrtgll33 adlı arkadaşla genelde 433 c çıkıyor ne çıkmalıyım sizce
-
@osmancandar
433c ? -
rakibim 4231 kgv oynuyor. Deplasmana gidiyorum puan almak istiyorum nasil bir karşı taktik önerirsiniz?
-
4-2-4 uzun top oynayan rakibime karşı 4-3-3b kanatları kullan çıkacağım. Kafama takılan soru adamın 4 forvetine karşı benim 4 defansım var ve ben adam markajı mı alan markajı mı oynamalıyım? Şu ana kadar hiç adam markajı oynamadım ve genelde de hep iyi sonuçlar aldım ama ilk defa bu kadar tereddütte kaldım. Daha önce 4-2-4e karşı alan savunması ve adam markajı şeklinde oynayanların tecrübelerine ihtiyacım var. Bu konuda tecrübeleri olan arkadaşların yardımını bekliyorum. Maç 18:15 civarı oynanıyor.
-
@osmancandar ne çıkarsan çık o efsaneye yenilirsin kardeşim benden söylemesi
-
@mrtgll33 @F-S-M-0-13 rakibim 4231 kgv oynuyor. Deplasmana gidiyorum puan almak istiyorum nasil bir karşı taktik yapmam lazim? ( kadrosu benden biraz iyi )