OSM Taktikleri
-
Takımımın değeri 620 karşımda arsenalin değeri 590 sizce nasıl oynamalıyım bu arada maç kendi sahamda ? Acillllll yardım !
-
Beyler Rakip M.City ilk maçım ligde kadrolar cok ufak farklar dışında aynı bende M.United
Rakip 3-4-3 B KGV alan markajı oynuyor ev sahibide o
Bende 433 A KK oynamayi düşünüyorum fikriniz nedir -
@berkeyukseeel Dostum güçlü takımlarla 4-3-3 taktiğinden şaşma. İçeride B, Deplasmanda A oynayabilirsin. Kanatları Kullan.
4-3-3-A, Kanatları Kullan, Bekler İleri, Ortasaha Forveti Destekle, Forvet Sadece Atak, Pres %70-78 arası, Ofansif Futbol %75-78 arası, Tempo Hızlı Paslaşma %60-70 arası, Adam adama savunma, Ofsayt taktiği rakibe göre.
-
@nogitsuneeu5 söylemesi zor. ama rakibinden çok çok daha güçlüysen 4-3-3 ve Kanatları Kullan genelde iyi sonu verir. Eşit takımlarla içeride oynarken yine 4-3-3 ile ofansif oynayabilirsin. Sen daha güçlü takımlara karşı 4-2-3-1 Kaleyi Görünce Vur iş görüyor.
-
4-5-1 kgv adam markaji agresife karsi nasil oynamaliyim takimim ondan ustun 90+ .adamin oyuncularida 85 ustu Ne oynasam kesin yenerim hakem yesil ?
-
@defendersr4 3'lü defans olan sistemleri dene. Forvetlerin iyiyse 3-4-3-B Kanatları Kullan, Adam Adama, Ofsayt Taktiği Yok, %70 Pres, %60 Hızlı Paslama, %75 Hücum oynayabilirsin. Test et bu taktiği dostluk maçlarında.
-
Maç evimde takımım Bayer 04 Leverkusen nasıl bir taktik olabilir
-
@utkudemirci83 yaş kaç birader ?
-
433A MI 433B Mİ daha iyi ?
-
@f-s-m-0-13 Arda abi sinirlenme
-
@mrtgll33 atalantayla juveye karsi 3-3-2-2 taktigiyle berabere kaldim takim degerleri arasinda 200m fark var oyle dusunun
-
@sexafonn said in OSM Taktikleri:
@f-s-m-0-13 Arda abi sinirlenme
taktik istenecekse bile üslubuna uygun istenmeli, böyle anlamsız cümlelere gerek yok kardeşim.
-
@f-s-m-0-13 Tabi ki abi haklısın
her şey saygı sevgi çerçevesin de olmalı
Günaydın cümleten :hand_splayed:
-
Rakibim Leverkusen.4-4-2 A pas alan markajı dengeli ofsayt tuzağı yok. (Hoffenheim ım) ne yapmalıyım ?
-
3-4-3b pasli oyun alan markaji oynayan adama nasil karsi taktik yapmaliyim sampiyonluk maçim iki takimda oyuncular +100
-
@defendersr4 @F-S-M-0-13 abi buraya bi sen yardım edersin
-
3/4/3 a taktiğiyle oynuyorum varmı ayrıntılı taktik verecek mantalite falan teşekkürler
-
S.a. Beyler İsveç Ligi Östersunds takımını aldım hedefim 7. takımdaki oyuncularımın gücü 60-70 arası nasıl bir taktikle başarılı olabilirim. Küçük takımlarla ve yıldız olmayan oyuncularla başarılı olmuş arkadaşlar yardımcı olabilir mi