OSM Taktikleri
-
Beyler bi arkadas 433 B Kontra taktiğini dene dedi
Sizce iş yaparmi bana biraz tuhaf geldi ama -
@TheKing-38 bence kanatları kullan gayet ideal
-
@Bilocan-Bingul Ben 433 A KK kullanıyorum ama bazıları 433 B KK kullanıyor hangisi daha etkili olur
-
Everton taktiği verir misiniz?
-
@Kaiser-Brian-Clough
Everton taktiği verir misiniz? -
@mami-akyüzs Taktik verebilecek en son kişiye sordun Bay @Bilocan-Bingul buraların müdavimidir. Kendisi yardımcı olur
-
@Kaiser-Brian-Clough eyvallah
-
@mami-akyüzs kardeşim everton gibi takimlar için 451 önerilir genelde
Sen kadrona iyi oyuncular al dizilisinde 85 ten aşağı oyuncu olmazsa 433 A Kanat oyna -
@TheKing-38 peki baskı falan nasıl olmalı biraz ayrıntıya girer misin?
-
433 b paslı oyuna karşı nasıl oynamalıyım karşı taraf aşırı defansif oynıcak benim kadrom daha iyi
-
@mrtgll33 abi senden korkulur ya
-
beyler taktik verecek yokmu
-
@mami-akyüzs 78-78-77 yapiyorum ben
-
Beyler bu soruya herkesin cevap vermesini istiyorum (özellikle oyunun daimi olan staff lar)
Rakibe gore taktikmi ?Lig boyu kalıcı taktikmi ?
-
@TheKing-38 her ikisini de yapıyorum.
Ana hesabımda rakibe göre taktik, alt hesabımda tutan taktik. Ne farkeder ki sen taktiğine inandıktan sonra
-
@TheKing-38 kardeş kısaca cevap vermek isterim lig boyunca aynı taktikle oynama şansın yoktur.
örnek verecek olursam düşük kadrolarla 433 oynanmaz aynı şekilde iyi kadrolarla da 4231 451 oynanmaz
kapanmış bir rakibe karşı birde kadro kalitesi sendeyken defansif oynamak (451v4231) puan kayıplarına sebep olacaktır
sorunun cevabı rakibe ve kendi kadrona göre taktik kurmaktır
sabit taktik ancak kadron rakiplerden çok üstünse kurulur ve oda ofansif kurulur -
@F.S.M.0.13 Ben şimdiye kadar lig boyu hep ayni taktikle oynadım genelde iyi takımları aldim ama
Ama bazen ters tepiyor 5 3 2 oynayan adama 433 girdim hep ayni taktik benim berabere bitti
Sizinde dediginiz gibi değiştirmek mantıklı
Ama takim sürekli taktik değiştirince uyum saglayabilirmi ? -
@TheKing-38 bence elinde 2 taktik varyasyonu olsun biri defansif biri ofansif taktik, küçük takımları alan birisi olarak ben ilk kadromu 5 li (451-4231) orta sahaya uygun yaparım daha sonra rakiplere kadro üstünlüğü kurunca 3 lü forvetli (433) taktiklere geçiş yaparım
-
@F.S.M.0.13 valla abi ben alışmışım hangi takımı alırsam alıyım hep 433 kk oynatiyom çünkü başka taktik bilmiyorum ayrıntıları ne yapmalıyım falan hic bilmiyorum