OSM Taktikleri
-
arkadaşlar bir kaç kafama takılan sorum var cevaplarsanız çok sevinirim
1.ben takımı 24-26 yaş arası kurmaya çalışıyorum ki hem yaşlı olmasın hem tecrübeli olsun ama bu oyunda yaşın avantajı ne tam olarak anlayamadım yaşlılar daha mı çabuk formdan düşüyor veya daha mı sık sakatlanıyor?
2.sezon öncesi dönemde oyuncuları 2.5 katına rahatlıkla satabiliyoruz peki transfer listesinden ucuza alıp 2.5 katına koysam satılır mı öyle öyle kar yapılabilir mi?
3.bu biraz öneri almak amaçlı bir soru. siz sezon öncesinde full oyuncu alım satımı mı yapıyorsunuz yoksa kadrodakileri satıp yeni oyuncular mı alıyorsunuz? -
cassano90 Usta adamda 4 4 2 A açarsa Cok rahatlıkla yener kadrosu daha güçlü .
-
Varmı başka Taktik söleyecek arkadaşlar
-
Arkadaşlar 6 yıldır osm oynuyorum ama şu takıma uygun taktik bulamadım bir türlü? Ne önerirsiniz?
-
@serihat44 433 kk girebilirsin
-
Arkadaşlar Schalke takımıyla oynuyorum.Kadromda gücü düşük ama iyi oynayan oyuncular var; 1 maçta 2 asist yapan bek ya da 8 maçta 10 gol atan forvet gibi. Bu tür oyuncuları satıp yerlerine gücü yüksek oyuncuları almalı mıyım ?
-
@mrtgll33 Hocam yokmu cevap verebilecek 4-3-3 B oynuyorum kanatlar Kadrom belkide ligin en iyisi Ama 4-4-2 A Ve 4-4-2 B de Zorlandığını fark ettim takımın öneride bulunurmusunuz
Sizce taktikler ne olmalı Oyun Stili Olsun Cizgi taktikleri Olsun EN ÖNEMLİSİ BASKI NASIL OLMALI. -
@Bilocan-Bingul hocam peki A mı B mi ve detaylar nasıl olmalı?
-
@serihat44 kardeşim a biraz daha defansif b ofansif ama ikisini de girebilirsin etkilidir
-
selamu aleyküm arkadaşlar 5-3-2 kanatlar alan savunması ofsayt var rakibe karşı ne yapmam gerekiyor rakibimin kalitesi daha iyi ve deplesmana gidiyorum
-
@Bilocan-Bingul peki hocam detaylar? bekler ileri geri falan onlarda ne önerirsin?
-
@serihat44 mevkiler sabit olsun
-
433 e kanat mı yoksa pas mı daha iyi gider
-
@mrtgll33 inter ile önceden oynamış ve başarılı olmuş kişiler taktik önerir mi lütfen?
-
@KateUpton2001 kanat tercihimdir