OSM Taktikleri
-
Varmı başka Taktik söleyecek arkadaşlar
-
Arkadaşlar 6 yıldır osm oynuyorum ama şu takıma uygun taktik bulamadım bir türlü? Ne önerirsiniz?
-
@serihat44 433 kk girebilirsin
-
Arkadaşlar Schalke takımıyla oynuyorum.Kadromda gücü düşük ama iyi oynayan oyuncular var; 1 maçta 2 asist yapan bek ya da 8 maçta 10 gol atan forvet gibi. Bu tür oyuncuları satıp yerlerine gücü yüksek oyuncuları almalı mıyım ?
-
@mrtgll33 Hocam yokmu cevap verebilecek 4-3-3 B oynuyorum kanatlar Kadrom belkide ligin en iyisi Ama 4-4-2 A Ve 4-4-2 B de Zorlandığını fark ettim takımın öneride bulunurmusunuz
Sizce taktikler ne olmalı Oyun Stili Olsun Cizgi taktikleri Olsun EN ÖNEMLİSİ BASKI NASIL OLMALI. -
@Bilocan-Bingul hocam peki A mı B mi ve detaylar nasıl olmalı?
-
@serihat44 kardeşim a biraz daha defansif b ofansif ama ikisini de girebilirsin etkilidir
-
selamu aleyküm arkadaşlar 5-3-2 kanatlar alan savunması ofsayt var rakibe karşı ne yapmam gerekiyor rakibimin kalitesi daha iyi ve deplesmana gidiyorum
-
@Bilocan-Bingul peki hocam detaylar? bekler ileri geri falan onlarda ne önerirsin?
-
@serihat44 mevkiler sabit olsun
-
433 e kanat mı yoksa pas mı daha iyi gider
-
@mrtgll33 inter ile önceden oynamış ve başarılı olmuş kişiler taktik önerir mi lütfen?
-
@KateUpton2001 kanat tercihimdir
-
@mami-akyüzs büyük takıma güzel transfer ile 433
-
Ooooooo. Büyük bi olay. Murat ve Arda beyler 4 forvetli taktikle ilgileniyor ooo