OSM Taktikleri
-
@medu0046 433 kk girebilirsin
-
Güçlü, çok gol atan bir 4-3-3 kanatları kullan taktiğine karşı kesin çözüm 5-4-1 kontra ataktır. Tabi iyi kullanılabilir ise. OSM'nin oyun motorunun temelinde şu var: Fazla defans ile oynuyorsanız adam adama markaj, az defans ile oynuyorsanız alan savunması oynamalısınız. 5-4-1 ile adam adama markaj ve ofsayt tuzağı olmadan oynamalısınız. Ayrıca az baskı, defansif ayarlar ve yüksek tempo ile çok iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.
-
Maçın başlarında kırmızı kart gören bir takımın kazanma olasılığı nedir arkadaşlar OSM oyun motoruyla ilgili bilgisi olan var mı acaba ? Örneğin son bir iki maçımda takımım erkenden kırmızı kart gördü ve rahat kaybetti. Kaybettiğim takımlara karşı oynanan maçtan hemen sonra aynı taktik ve takımla dostluk maçına çıkıyorum ve rahat kazanıyorum. Kırmızı kartın bu denli etkilemesi normal midir? Takımda neredeyse sıfır direnç kalıyor. Çok enteresan
-
@Kaiser-Brian-Clough kardeşim eger takımındaki oyuncu erkenden kirmizi yerse maçı kazanma olasılığın çok zor ama yinede bir %20-25 gibi ihtimalin var ve kırmızıdan dolayı takım direncinin düşmesi normaldir
-
@ArdaE02-First bence tam tersi. 4-3-3 oynayan birine 4 veya daha üzeri defansla çıkıyorsan alan markajı, 3 defansla çıkıyorsan adam markajı oynamalısın. Ben genelde alan markajı oynuyorum fakat bir keresinde 4-2-4 oynayan rakibe karşı 4-3-3 adam markajı denedim ve olumlu sonuç aldım. Ofsayt taktiğinde de defansların sayısı önemli diye düşünüyorum. 5 tane defansa ofsayt taktiği yaptırmak çok zor. Birbirleriyle uyum zorlaşır. Hepsi senkronize hareket edemez. 3 defanslı dizilişlerde ofsayt taktiğini kullanmak daha mantıklı gibime geliyor.
-
@Sir-Umut-Birdal Mantıken en başta dediğiniz doğru gibi geliyor. Ama oyunda işler değişiyor. Dediğimi deneyin bir ara, ne kadar işe yaradığını göreceksiniz.
-
6-3-1 A taktigine karşı nasıl oynmak mantıklı kadro değerimde baya fazla
-
@Kaiser-Brian-Clough Kırmızı yiyipte kazanma olayı nadir oluyor bence; 2 gün önce 23.dk kırmızı kart yiyip skor 0-0 iken, maçı 1-0 aldım.
Ama şaşırdık baya, çünkü zor bir motor ve sistem var bence
-
@Durmusspmk direk 433KK
-
Barcelona-Napoli-Nice taktikleri önerir misiniz? Barcelona'da 433KK oynuyorum. Napoli 442B Pas oyunu Nice ise 442A Pas oyunu taktikleri ile oynuyorum. Nice ve Napoli taktiklerim iyi mi? 3ü için kullanabileceğim en iyi taktik nelerdir? Detaylı şekilde anlatabilir misiniz? (Örn:agresif,yuksek hizda pas vs.)
-
Beyler büyük takımlar için hangi taktik kullanılmalı yazarmısınız
ayrıntılı olursa iyi olur özellikle pres baskı falan bunları şu değerde yap yada şu aralıkta yap diye söylerseniz çok iyi olur -
@zıplayan-helipokter 433B kk Oyna
-
@mrtgll33 abi bende şerbet var sanırım son iki ilk dakika kırmızı yediğim maçımı kazandım
-
@Bilocan-Bingul Haha sana attığım lig davetlerini çekiyorum o zaman benden uzak dur
-
@mrtgll33 abi niye bana ucube gibi bakıyorsun
-
@Bilocan-Bingul Sen kaşındın
-
Güçsüz takım taktiği lazım acil!
-
@mrtgll33 Bütün hedef ben miyim abi ben kaderimin kurbanıyım
-
@Bilocan-Bingul bilo sen hala taktikler bölümündemisin laa