OSM Taktikleri
-
Özelden taktigi sana daha ayrintili olarak az önce anlattim ama gec kalmişim anlaşilan. Sağlik olsun. :slight_smile:
-
Arkadaşlar oyunda tecrübeli olan arkadaşlara bi sorum olacak çoğu şeyi anladımda şu ofsayt taktiği açma kapama ve alan savunması adam markajı neye göre seçiliyor bu konuda yardımcı olurmusunuz?
-
@lMusa-Biner kardeşim ofsayt ve savunma markajları rakibin hücum oyuncusu kaç kişiyse ona göre belirlenir mesala senin 4 savunma oyuncun rakibin 3 forveti var ona karşı yapman gereken ofsaytı kapatıp alan savunması yaptırman cunku öbür türlü oynarsan açık verir gol versin aynı şekilde senin 3 savunma oyuncun rakibin 3-4 forveti varsa ofsaytı açıp adam adama yaparsın
-
@lMusa-Biner ofsayt taktigi kendi defans sayinla alakali da markaj taktiginin neyle alakali oldugunu ben de tam bilmiyorum. O da rakibin forvet sayisiyla alakali olabilir. Tek forvetle oynuyorsa adam markaji 3 forvetle oynuyorsa alan markaji gibi.
-
sağolun arkadaşlar kendi futbol mantığıma göre bende öyle biliyordum ama genede oyunda belki farklıdır diye sormak istedim.
-
433a kk alan sav. ofsayt evet arsenal rakibim karşı taktık ne yapayım
-
Selamun Aleyküm Hocam bu oyuncuların Formları cok hızlı düşüyor 2 maçta yarıya düştü neden
ve nasıl engelleye biliriz -
Merhaba @liderler2
Oyuncuların form durumu yaşı ve sürekli maç oynaması ile tamamen doğru orantılıdır. Genç oyuncular örneğin 6-7 maç oynayıp yoruluyor ise yaşlı oyuncularda bu 3-4 gibidir. Arada bir oyunculara rotasyon uygulamanız tamamen sizin yararınıza olacaktır. Form durumu o zaman %100 e çıkar -
Hocam lig yeni başladı 2 maçta %75 düştü formları bazı oyuncuların
Oyuncularımda genç yani 19 20 25 felan -
@liderler2 evet az önce oyuncularına baktım 2 maçta bu kadar düşmeleri enteresan, çünkü 3 maçta düşüyordu bu derece. Oyuna gelen bi güncelleme olabilir belki, çünkü maç başına verilen mp ler de düşmüş
-
@bayram-karakuş said in OSM Taktikleri:
@liderler2 evet az önce oyuncularına baktım 2 maçta bu kadar düşmeleri enteresan, çünkü 3 maçta düşüyordu bu derece. Oyuna gelen bi güncelleme olabilir belki, çünkü maç başına verilen mp ler de düşmüş
ibreleri sona dayarsanız çabuk yorulur.
-
@Omarijkhard
Sanırım kendinle karıştırdın .D -
@liderler2 said in OSM Taktikleri:
Hocam lig yeni başladı 2 maçta %75 düştü formları bazı oyuncuların
Oyuncularımda genç yani 19 20 25 felanBu tür ayarları çok çok ileri doğru çekersen 2 maçta o kadar yorulmaları normaldir. :slight_smile:
-
Baskılarımız hemen hemen aynı dostum Sadece Agresif oynatıyorum ondan kaynaklıda olabilir
-
@liderler2 Büyük ihtimal çok agresif oynatıyorsundur o zaman dediğin gibi. Çünkü benim oyuncuların formu 2 maç oynadıktan sonra %100'den %87-88 civarına düşüyor. Çok agresif oynamanı önermem açıkçası kırmızı kart alma oranın çok yükseliyor. :slight_smile:
-
Doğru çok agresiften kaynaklı galiba .D
-
Gençler , Üstadlar Avrupa Şampiyonasında Sevillayı aldım ben 433 oyanayan biriyim ama takımda sadece 3 forvet var yedeksiz oynamak istemediğim için bana taktik önerisi
-
This post is deleted!
-
Ofsayt tuzağının ne gibi yararları zararları var ?