OSM Taktikleri
-
@beyoglu12 benim profilime bakabilirsin ne kadar başarılı olduğunu
-
@hustundel 4-4-2 B deniyorum taktikler nasıl olmalı
-
@f-s-m-0-13 en iyi uyguladıgın taktigi soylermisin ?
-
Arkadaşlar topa sahip olma veya tek pas futbol bunlar hangi stiller için uygundur?
-
@lmusa-biner topa sahip olma pas oyunu için daha uygun. Tek pas futbol hiç oynamadım.
-
@sir-umut-birdal aynen bende öyle düşünüyorumda bazı arkadaşlar pas oyununada yüksek tempoyla çıkıyor
-
@lmusa-biner yüksek tempo bence atak futbolunda oynanır. Oyunda da atak futbolu için kanatları kullanmak daha mantıklı.
-
arkadaşlar eğer rakibiniz 4-3-3 b oynuyorsa ona karşı 4-3-3 a oynayabilirsiniz birde eğer rakibiniz 4-3-3 a oynuyorsa ona karşı 4-4-2 b oynayabilirsiniz ben bunları dostluk maçları yaparak inceledim ve güçlü takımları yendim umarım işinize yarar
-
@theking-38 said in OSM Taktikleri:
Gençler , Üstadlar Avrupa Şampiyonasında Sevillayı aldım ben 433 oyanayan biriyim ama takımda sadece 3 forvet var yedeksiz oynamak istemediğim için bana taktik önerisi
yok mu yardım ??
-
@theking-38 kulüp sayfalarında Sevilla görünmüyor?
-
@sir-umut-birdal vardı istifa ettim 1 dk önce
-
Rakip chelsea 433b kanat oynuyor ben manchester cityim. Deplasmandayım nası bi karşı taktik yapsam galip gelebilirim
-
@fabiocapello58 hakem sertliğine dikkat et,kadro farkınız ne kadar bilmiyorum ama çok fark yoksa deplasmanda 433a kanatları kullan yapman iyi olur mevkileri sabit tut,alan savunması ofsayt yok.
-
Peki 433a kanatları kullan a karşı ne önerirsiniz
-
@fabiocapello58 rakip senden güçlüyse 4-5-1 kgv oynaman iyi olur.Ama önemli olan zaten kadronu yüksek tutman kadronu geliştirip sende 433 oynayabilirsin.
-
This post is deleted!
-
@fabiocapello58 yukarıda açıkladım
-
Rakibe göre taktik mi ?
Yoksa sabit taktik mi ?Tecrübeli tecrübesiz herkes fikrini söylesin
-
Rakibe göre taktik kardeşim . Sabit taktik ile belli bir noktadan sonra patlarsın