OSM Taktikleri
-
@ch0sen-0ne
4-3-3 kk nın yanında alan markajı, baskı, stil ve tempo 60-70 arası, ofsayt tuzağı kapalı, bekler ileri, ortasaha pozisyonu koru, forvet sadece hücum yap bence. -
@perfectrogue bekler ileri tavsiye etmem riskli ben hiç kullanmıyorum defansa dokunmaman iyi olur.
-
@cnytakn Bilmiyorum ya, ben kanatları kullanda hep bekler ileri oynatıyorum bir eksiğini görmedim şu ana kadar gerçi benim oynatış tarzıma da bağlı galiba ben biraz risk seviyorum
-
@perfectrogue oyuna yeni başladığından taktik denemen normal ama denedikten sonra dediğimi anlıcaksın kardeşim
-
@cnytakn
Bir sorum olacak: Atletico Madrid ile maçım var:Maç evimde, adam 4-4-2 A paslı oyun oynatıyor, kadro değeri adamın 110 milyon daha değerli, siz ne oynamamı tavsiye edersiniz? -
@perfectrogue 4231 kgv oynaman iyi olur ,detay istersen msj atarsın.
-
@cnytakn 4-4-2 ye karşı ne oynanıyor? Çoğu kişi 4-3-3 diyor ama kadro değeri farkından dolayı önermediniz 4-3-3ü galiba
-
@perfectrogue yukarda 4231 yazdım bende onu kullanıyorum 442 bana göre 433 e biraz ters geliyor yinede sen bilirsin.
-
@cnytakn Yok, ben de 4-2-3-1 oynatacağım zaten, merakımdan sordum, oyuna yeni başladım ondan
-
Gençler 4-4-2B Paslı oyuna karsı 4-4-2 A kanatları kullan verimli olurmu karsı kamp yaptı ben yapamıyorum :d 3 Forvetim yok 4-3-3 b oyna demeyin
-
@sütlüpizza forvetin azsa 4231-451 deneyebilirsin
-
@cnytakn
Yarın Tottenham Hotspur ile maçım var. Adamın kadro değeri 16 milyon daha fazla, 4-3-3 A kk oynatıyor. Maç evimde, forvet hattı adamın daha iyi, ortasaha hattı adamın daha iyi, defans hattı ise benimki daha iyi, sizce hangi dizilişle oynamalıyım? -
@perfectrogue Fazla fark yoksa gibi sende 433a kk oynayabilirsin ev avantajın var,kamp yaparsan iyi olur.
-
merhaba arkadaşlar. bugün önemli bi maçım var rakip 4-3-3 A paslı oynuyo. 4-4-2 A kgv oynasam alırmıyım? kadrolarımız hemen hemen aynı maç onun evinde
-
Merhaba, 18 menejerli bir ligde Bournemouth ile oynayacağım. Kadroda 10 tane 75-80 arası güçte forvet var. 4 tane 75 lik orta saha ve 5-6 tane 75 li defans oyuncusu var. Bol forvetli bir diziliş seçmem gerekiyor fakat ne yapsam bilemedim. Orta sahada yeterli iyi oyuncum yok o sebeple 3-4-3 de iyi olmayacak gibi. 4-3-3 de ise oyuncu kaliteleri iyi olmadığından dolayı fazla gol atamam diye korkuyorum. Ne yapmak lazım sizce ?
-
@perfectrogue 4-5-1 dizilimi ile alt edebilirsin.
-
@cnytakn
Bugün yaptığım iki transferle ortasaham da daha iyi oldu adamdan 4-3-3 kk deneyeceğim, sonucu yazarım. -
@cnytakn
1-1 berabere kaldık. -
@nimo-i̇rey Reyis her maça ayrı taktik yapmak takımın düzenini bozmuyor mu ? Benim bildiğim bir taktiği tutturup onunla yürümek gerek.