OSM Taktikleri
-
@lordcoach-38 Evet,bilgisayar. Bir de bir sorum daha olacak, Everton ile Manchester City ye karşı maçım var:Maç benim evimde,adamın kadrosu 173 milyon daha değerli 4-4-2 A kk oynatıyor ama bir şey fark ettim rakibin bek oyuncusu yok hepsi stoper defans hattında risk alıp bek olmamasından yararlanmak için 4-3-3 kk oynatsam sonuç alır mıyım?
-
beyler ligde son iki maçım kaldı. 1 averajla öndeyim. 4-3-3 kk oynuyorum. kalan iki rakipten de güçlüyüm, bilgisayar takımları. averaj taktiği diyebileceğiniz bir taktik var mı. aklımda bekleri ileri yapmak var
-
@frtna6161 Sonraki rakiplerinizin diziliş ve taktiklerini söylerseniz yardımcı olabiliriz.
-
@perfectrogue Bilgisayara karşı 433 KK çık hiç düşünmeden
M.City ye karşı 433 oynaman riskli olabilir kaybedebilirsin sen @F-S-M-0-13 @sistematikci @mrtgll33 bu üstadlara sor -
@perfectrogue 4-4-2B kk adam markajı,ofsayt yok şeklinde taktiği rakibin taktiği
-
@frtna6161 Averaj almak için öyle spesifik bir taktik yok, çok gol atman rakibine göre doğru taktiği uygulaman ve oyuncuların formda olmasıyla gerçekleşir.
-
@perfectrogue reis yardımcı oluruz dediğin için casus atıp öğrendim rakibin taktiklerini. taktiksel sorun yaşamıyorum genel olarak. 1 veya 2 maçta puan kaybederim genelde. ama iş sıkıştı şimdi averaj farkım olmayınca. adamı 5-0 yendim 10 averaj aşağı attım. ertesi gün o bilgisyara 8 attı geldi dibime. bitime 2 maç var sıkıntı büyük oyuncularım hepsi formunda rotasyon yaptığım için
-
Bence sen kadron daha iyiyse 4-3-3 kk oynat, bekler ileri, ortasaha pozisyonu koru, forvet sadece hücum, alan markajı, ofsayt tuzağı hayır, mücadele hakeme göre, baskı, stil, tempo ise 70-80 arası yap.
-
@lordcoach-38
Cevap vermediler 4-3-3B kk oynatacağım, sonucu yazarım. -
@perfectrogue said in OSM Taktikleri:
@dogukan-bor Peki o taktikler nasıl belirleniyor rakibe göre olduğunu biliyorum ama dizilişle uygun nasıl yapıldığını söylerseniz sevinirim
Hem dizilişe göre hem de rakibe göre yapıyorum aslında. Defanslar genellikle sabit, eğer rakip tek forvet oynatıyorsa bekler ileri-geri.
Forvetlerimi ise eğer tek forvet oynatıyorsam orta sahayı destekle.
Orta sahalarımı ise eğer tek forvet oynatıyorsam forveti destekle(hücum odaklı) yapıyorum.
Tek forvetimi yalnız bırakırsam gol konusunda çok sıkıntı çekeceğim için orta sahaları hücuma odaklı yapıyorum.
-
@lordcoach-38
2-1 kazandım M.City ye karşı -
@perfectrogue Tebrikler
Peki diğer maçın noldu -
@lordcoach-38
2-0 kazandım onu da -
4-4-2 B Kanatları kullan taktiğine karşı ne oynayabilirim lütfen acil yardım lazım
-
Merhaba @korelitürk 4231 Kgv oynamanı tavsiye ederim.
-
@cnytakn said in OSM Taktikleri:
Merhaba @korelitürk 4231 Kgv oynamanı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için uygulayacağım.
-
-
Arkadaşlar merhaba,
2 gün sonra çok kritik bir maçım var. rakibimin defansı benden güçlü, forvette eşitiz ortasaham ve kalecim daha güçlü.rakibim 3-4-3 oynuyor kaleyi görünce vur taktiğiyle, ben de normalde 4-3-3 kgv oynuyorum, sizce ona karşı nasıl bir taktik yapmam gerekiyor?
-
Merhaba @ch0sen-0ne 343 - 433 gibi taktiklerde kanatları kullan tavsiye ederim, kgv işi biraz şansa bırakmak gibi.
- 433 kanatları kullan oyuncu formlarına dikkat et,defansın güçsüz olduğu için ortasahan defansa yardım edebilir.
-
@cnytakn said in OSM Taktikleri:
Merhaba @ch0sen-0ne 343 - 433 gibi taktiklerde kanatları kullan tavsiye ederim, kgv işi biraz şansa bırakmak gibi.
- 433 kanatları kullan oyuncu formlarına dikkat et,defansın güçsüz olduğu için ortasahan defansa yardım edebilir.
Teşekkür ederim, 4-3-3 b yapıp ortaya defansif kenarlara da ofansif ortasahaları koydum, başka düzenlemem gereken bir şey var mı bu kanatları kullan taktiğinde?