OSM Taktikleri
-
4 5 1 kgv in karşı taktiği ne olabilir
-
@meyege 343 a kanatlar
-
beyler size sağlam bir taktik vericem deneyin görün zor yenilirsiniz
4-3-3 B Paslı oyun forvet orta sahayı destekle,orta saha forveti destekle,defans geride kal. alan markajı agresif ofsayt taktiği evet tam saha baskı(85) herkes atağa (83) tek pas futbolu (85) -
@theking-38 rakibe göre taktik bence
-
@fabiocapello58 diğer taktikler nasıl olmalı ?
-
benim takım real madrid kadro değerim 399 milyon rakip barcelona ikimizde kamp bastık onun kadro değeri 352 milyon kesinlikle kazanmam gerek ben hep 4 3 3 a paslı oyun oynadım namağlup liderim o 4 3 3 b oynuyor lütfen taktik verin yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın ilk defa foruma girdim
-
@xxkralbenim Ev avantajın varsa iyi olur,433 te pas yerine kanatları kullan yaparsan daha mantıklı 433a kanatları kullan ofsayt yok alan savunması mevkıler sabıt sayıları 60-75 arası uygula.
-
@cnytakn deplasmandayım kardeş
-
@meyege 343A kanatlar, bütün mevkiler sabit, ofsayt EVET, alan savunması, pres 60, pas 75, mentalite ise rakibin gücüne bağlı
-
@xxkralbenim o zaman mentalite ofansif olmasın 58 yap dengeli oyna
-
LÜTFEN YARDIM EDECEK YOKMU BEYLER CİDDİ BİR MAÇ KESİN TAKTİK GEREK SAĞLAM BİRŞEY OLSUN YUKARIDA BELİRTTİM 2 SAAT KALDI MAÇA
-
@xxkralbenim kardeş benden önce bi arkadaş yazmış işte okumuyor musun bende ufak bi öneride bulundum
-
Eyvallah inşallah maçı alırım TEŞEKKÜRLER
-
arkadaşlar günde sadece 1 antrenmanmı yapmalıyız
-
-
mesela ben tottenhamda donnarumayı aldım günde 2 kere falanmı antrenmana koysam yoksa günde 1 kere mi koysam daha iyi gelişir
-
@ijevpays Tabi ki 2 kez koymak daha mantiklidir eğer diğer kalecin genç değil ise.Örneğin bir oyuncu antrenmanda %50 gelişirse üst üste onu antrenmana koyarsan bir sonraki günlerde %45 sonra%40 yavaş yavaş düşer .
-
çok teşekkür ederim yardımın için
-
@ijevpays Rica ederim iyi oyunlar.Bildiğimi aktarmaya çalışıyorum ışte
-
Hepinize merhaba arkadaşlar özelden yazanlar oluyor kendi düşüncelerimi söylüyorum sonuçta kimsenin yenilmez bir taktiği olduğunu düşünmüyorum.Yine yazanlar olursa yardımcı olurum ama sabit bir taktikte kalmayın arada değişiklik iyidir, iyi oyunlar.
3016/7355