OSM Taktikleri
-
@comfortablynumb1903 rakip senden iyi ama forumu baya düşük adamlarının
-
@f-s-m-0-13 Kusura bakma burdan yazıyorum gören olmadı aktifsin diye 2 kişilik boş ligin var mı fazla kişinin ve aktifliğin fazla olduğu ?
-
@turkaskeri75 yok kardeşim maalesef
-
@missingman_ @manhay oranlar ve çizgi taktikleri hakkında bilgi verir misiniz yineliyorum deplasmandayım.
-
@f-s-m-0-13 sen de yardımcı olur musun ? Kadro değerim adamın 2 katı 4-3-3 a kanat oynuyorum adam 4-2-3-1 kgv çekmiş ne yapmalıyız oranlar filan ? Deplasmandayım. Adam muhtemelen defansif oynucak.
-
Merhaba rakibim kadro kalitesi olarak benden üstün 4 3 3 kaleyi görünce vur oynamış ben nasıl oynamalıyım
-
Yarın eşdeğer bir takımla maçım var 4-2-4 veya 4-4-2 kadrosuyla agresif şekilde sahaya çıkacak. Maç benim sahamda ve 4-3-3b oynuyorum tavsiyeniz nedir?
-
merhaba, lig yeni başladı kadro değeri sıralamasında 180m ile 7. sıradayım, takımın hedef de 7. takımdaki atk-mid-def oyuncularının güçlerinin aritmetik ortalaması 88.6-83.6-83.5 şeklinde ama forvette üç oyuncum var. dördüncüyü alana kadar pek 4-3-3 oynayasım yok hepsi aynı anda yorulmasın, dönüşümlü kullanabileyim diye. hedefi dediğim gibi 7 olan bir takımı en azından 3.-4. yapabilmek için kendimden zayıf takımlara 4-3-3, eş değer takımlara 4-4-2 ve daha zayıf olduğum takımlara karşı 4-2-3-1 ile oynamayı düşünüyorum ama pres, mentalite ve tempoya tam olarak hangi değerleri vermem gerektiğini tam bilmiyorum. ilk hafta kendimden zayıf takıma karşı 433 kanatlar, 85-75-75 ile oynadım ofsayt kapalı, alan savunmasıyla ve 3-2 kazandım.
şimdi verdiğim bu bilgilerden sonra merak ettiğim zorluk derecesine göre 433, 442, 4231 gibi dizilişlerle oynadığımda her biri için hangi oyun stilini seçmeliyim? mesela 433 pas mı kanat mı? veya 4231 kanatlar mı kontra mı? gerçek futbolda kontra atak oynayan takımlar çok pres yapmaz geride bekler ve topu kazanınca hızlı çıkar. ben de hedefi ilk 3-4 olan takımlarla oynarken presi düşürüp tek pas futbol mu yapmalıyım? ofsayt taktiğini kontra ve uzun top oynayan takımlara karşı mı açmalıyım? alan savunması ve adam adama arasındaki kararımı hangi kritere göre vermeliyim? teşekkür ederim.
-
@r0naldinho05 433 devam edebilirsiniz kendi evinizde kadro avantajı da sizde ise daha güzel olur.
-
Beyler rakibimin kadro değeri 930 benim 983 rakip 433b kk yapmış ne tavsiye edersiniz 433a kk iyimi
-
Selamın aleyküm herkese hayırlı günler diliyorum. Bugün Real madrid ile maçım var kendi evimde oynuyorum barcelonayım. Kadro değeri Real madrid=516m / Benimki=466m / Ortalama oyuncu güçleri 27.1M=Real madrid / 22.2M Barcelona. 433B Kanatları kullan oynuyor. Alan savunması ve ofsayt taktiği var oynuyor. Kadrosu da benim kadromda bu Hangi nasıl diziliş ve taktik yaparsam yenerim. Teşekkürler
-
En iyi kadro bnde ve en iyi rakibim 433a kk yapmış tersi nedir?
-
kadrom çok iyi manchester united'dayım ligde 19 takım var. birkaç transferle daha güçlendirdim 4-3-3 b oynuyorum öneriniz var mı taktik ve diziliş olarak?
-
@manifestok kadro olarak cok ondesiniz bu taktikle atak futbola devam edebilirsinz.