OSM Taktikleri
-
Arkadaşlar hepinize merhaba. Rakibimizden iyi bir takım isek önereceğiniz bir taktik var mı? Aynı şekilde, karşı takım bizden daha güçlü ise önerebileceğiniz bir taktik var mı? Bugün, Trabzonspor ile Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldum ve buraya danışma vaktimin geldiğini düşündüm. Yanıtlarınızı bekliyorum.
-
Beyler bugün Everton ile maçım var benim takımım ManU.
Rakibin dizilişi ve taktiği :
Garanti kazanmam gereken bir maç kadrom daha üstün gibi görünüyor fakat deplasmandayım.Önerilerinizi bekliyorum.
-
@sireraymourinho eşit kadroya sahipsiniz hemen hemen
Benim tavsiyem 4-3-3 A KK çık -
Rakibin taktiği: 4-4-2 B, Paslı oyun, Adam markajı, Ofsayt tuzağı aktif. Kadro kalitesi hemen hemen yakın olan rakibe karşı hangi taktikle çıkmamı önerirsiniz ?
-
@maronberettr 4231 kgv alan savunması ofsayt yok öneririm
-
@lordcoach-38 deplasmanda 4-3-3 sıkıntı yaratmaz inşallah ve de değerler mevkiler vb. ne olsun
-
@sireraymourinho ben genelde şöyle yaparım
4-3-3 A KK
Kanatlar
Alan savunmasi
Ofsayt açık
Herkes kendi mevkisinde
Sayısal değerlerde sana kalmış (60-80) arasi uygundur -
@LordCoach-38 benim favorim 4-2-3-1
-
@atam1938 ben de sıkıntı 4-2-3-1 ve 4-5-1 hep kullanmak istediğim ama bi türlü kullanamadığım taktikler
Çizgi taktiklerini doğru bulamıyorum bi türlü -
Öncelikle merhabalar, kupa maçı var Tottenham Hotspur ile, deplasmandayım, kadro değeri farkı 360 milyon, 4-3-3 kk oynatıyor, siz hangi taktiği ve dizilişi önerirsiniz? Aynı taktikle yani 4-3-3 kk ile karşılık vermemi söyleyenler var. Siz ne dersiniz?
-
@perfectrogue kardeşim 360 M fark varken ne yapsak boş diyebilirim ama tavsiyem defansa yat kontrayla vur adamı
6-3-1 Veya benim tavsiyem 5-3-2
Bu dizilisle kontra oynarsan bi ihtimal iyi sonuc alabilirsin -
@perfectrogue kardeşim kadrolara baktım 360m değer farkı var ama ilk 11lerde fazla fark yok kazanma ihtimalin var basabilirsen önce gizli sonra özel basıp 433 kk girebilirsin
-
@lordcoach-38 hocam aşağılarda benim de bir sorum vardı. ona da bakar mısınız?
-
@lordcoach-38 hocam ben trabzonspor'um. 4-4-2 b kanatları kullan oynuyorum çizgi taktiklerim nasıl olmalı? ve de baskı-stil-tempo üçlüsü için önerileriniz nedir?
-
@scarlizz kardeşim ben hiç 4 4 2 B Kanatlar oynamadım şimdiye kadar o yüzden pek bilmiyorum ama bildiğim kadariyla yardımcı olmaya çalışıyım
Ben genelde kanatlar oynarken diziliş farki gözetmeksizin 75-80 arası deger koyuyorum -
@lordcoach-38 hocam sizin taktiğiniz nedir peki?
-
@cnytakn Teşekkürler hocam 2-0 galip geldim
-
This post is deleted!
-
@scarlizz ben 300 m takımda alsam 30 m takımda alsam daima 433 A kk oynarim