OSM Taktikleri
-
@manhay 4-0 won
-
@nigdebldspor51 tebrikler sizin adınıza çok sevindim
-
Merhaba arkadaşlar kadrom 265M ve en iyi 2. Kadro bende fakat gol sorunu yaşıyorum taktiklerim nasıl olmalı? Takımım 4-4-2 ve 4-3-3 e uygun özellikle computerlere gol atamıyorum. Eğer özelden yardımcı olunursa çok iyi olur teşekkürler.
-
Selamun aleyküm beyler. Galatasarayım ben rakip fenerbahçe 4-3-3 b-- paslı oyun oynuyor. Ne ile çıkmam gerek acil cevap lütfen [RAKİBİN KADROSU BENDEN DAHA İYİ]
-
@chromestar24 rakibin kadrosu sizden daha iyiyse atak düşünmeniz yanlış olacaktır, 451 defansif bir kadro kurup karşılık verebilirsiniz.
-
Beyler monacoyu aldım,4-3-3b oynatmayı düşünüyorum sizde hangi taktikleri kullan malıyım?Herkese iyi oyunlar.
-
@erenbaba09 KK olabilir, yüksek pres ayrıca.
-
-
@chetta07 o forvetleri kanat oyuncusu olarak kullanabilirsiniz. Bir diğer kullanacağınız alan ise 451 ya da 4231 gibi tek forvetli dizilislerde defansif oynayacaksaniz eğer bu gibi defansıf özelliği yüksek forvetinizi orta sahaya yardımlı şekilde kullanabilirsiniz. Hem orta sahada kalabalık olmanızı sağlayacaktır hem de size 6 kişi ile baskı yapma imkanı verecektir.
-
vilarreal ile taktik ne yapayi ben :flag_az:
-
@mrtgll33 Baskı ve temponun yüksek ya da düşük olmasının avantajı dezavantajı nedir? Baskının yüksek olması rakibe üstünlük sağlayıp oyuncuların yorgunluğu artıyor diye biliyorum. Tempo da aynı şekilde mi acaba?