OSM Taktikleri
-
@zzhuntérz öğrenicez bizde inşallah
-
iyi akşamlar arkadaşlar, united oynuyorum yarın tottenham deplasmanına çıkacağım. kadrolar aşağı yukarı aynı güçte benim savunmam ona göre 1-2 puan zayıf onun orta sahası bana göre biraz zayıf. 4-3-3a oynuyorum ama deplasman olduğu için biraz savunmaya çekilmeli miyim? pres nasıl olmalı.
-
Merhaba.Oyunu çok eskiden oynuyordum eski moda vardır gücsüz takımlar 4-2-3-1 kgv taktiği.Şuan oynadığım boluspor hedef 10 kadromda lige göre gayet iyi ortasaham ortalama 75 gücü var 4-2-3-1 kgv deniyorum fakat başarılı olamadım.
4-4-2 paslaşmalı oyunda 75 güçlü iki forvet ve ortalama 75 güçlü ortasaha yine aynı şekilde 75 ortalamalı defansla başarılı olabilir miyim?
-
@sir-ahmet-tazegül tabi ki de doğru sayısal değerleri takımına uygulayıp oyuncularınizi da sisteminize uygun kullanırsanız neden olmasn
-
arkadaşlar yeniden selam, bugün liverpool olarak arsenal'e karşı oynuyorum. kendi sahamdayım orta saha ve forvet ortalamam 100, arsenalin ortalaması 95. savunmada 2-3 puan altındayım. 4-3-3a kanat oynatılabilir mi? yoksa aklınızda daha iyi bir taktik geliyor mu? 4-3-3a paslaşarak oynatıyordum şimdiye kadar.
-
oyun mekanikleri nasil güclü kadroya göre mi? yoksa taktike göre mi?
oyundaki taktikleri degistirmek gercekten ise yariyor mu? -
Iyi forumlar.
Super Ligten Antalyasporu aldım hedef 7. lik önerilerinizi bekliyorum. 4-4-2 mi mantıklı 4-2-3-1 mi falan..
-
@hasanahmet651 İkisinede göre