OSM Taktikleri
-
@chetta07 said in OSM Taktikleri:
1.soru 4-5-1 , 4-2-3-1, 3-5-2 gibi taktiklerde topa hakim ol mu daha verimlidir yoksa biraz daha tempoyu
Arttırmakmı
2.soru bu taktiklerde genelde ofansifmi oynamak daha mantıklı yoksa standardmı? (40-60arası) Teşekkürler.1-4-5-1 4-2-3-1 biraz daha tempoyu artırmak gerektiğini düşünüyorum zaten fazla gol atılacak bir taktik değil o yüzden fazla geriye çekilmemek lazım 3-5-2 de rakibin güçlüyse topa hakim gol eşit ve ya kötüyse yine dediğim gibi biraz daha artırmak yararlı olur 2-Cevabını verdim sanırım zaten 1 de 4-5-1 4-2-3-1 ofansif 3-5-2 rakip güçlüyse topa hakim ol eşit ve ya kötüyse ofansif
-
@turkaskeri75 sağolasın
-
4-3-3 gibi hücum taktiklerinde ileride tutuyorum değerleri 4-5-1 gibi taktiklerde azaltıyorum değerleri yüksek tutunca diziliş ile taktik arasında uyumsuzluk yaşanacağını düşünüyorum
-
-
4-3-3 B, Kanatları kullan taktiğine karşı hangi dizilişle çıkmamı önerirsiniz rakibin sahasında ve kadrosu benden daha iyi
-
@F.S.M.0.13
Hocam çok çok önemli bir maça çıkıyorum. Senden kesinlikle taktik almam lazım ortada büyük iddalar var Rakibim Man City bende Chelsea'yim. Bir tık kadrom daha iyi ve 4 3 3, 4 5 1, 4 2 3 1 oynayacak kadrom var. Ama 4 3 3 de daha yetenekli topçularım mevcut. Rakibim 4 3 3 paslı oyun, Alan savunması, Agresif çıkıyor. Onu nasıl bir taktikle yenebilirim antrenman hakkım yok. Çizgi taktiklerine kadar öneri verebilir misin ? Şimdiden teşekkür ederim -
@heyamigocometobesiktas bakıyorum kadrolarınıza
-
This post is deleted!
-
4 4 2 B ofansif paslı oyun saglam taktikdir
-
beyler acilen coins lazım nerden kazanabirim promosyon kodu ne ayrıca
-
@chetta07 said in OSM Taktikleri:
@turkaskeri75 4-5-1Kgv daha iyi olacağını düşünüyorum
alanmı yoksa adammı ? karşı rakıp alan ofsayt yok ben ne yapayım
-
@f-s-m-0-13
karsı rakıp alan ofsayt yok ben ne yapayım benimki 451kgv ? -
@ufuk061200 Hangi taktikle oynarsan oyna benim önerim alan savunması ofsayt kapalı olsun
-
selamın aleyküm hocalarım ingiltere ligindeyiz ve ligin en iyi kadrosu bende diyebilirim ama 14 menajer var herkesin kadro uçak gibi kötü değil kimse everton ile oynuyorum ama ligde 7. yim bir türlü taktik yapamadım nasıl bir şey önerirsiniz ?
-
4 - 3 - 3 antreman kampına giden kişi karşısında nasıl oynamalıyım lütfen yardımcı olun
-
Arkadaşlar merhaba.Ben Arsenalle çok güzel bi kadro oluşturdum kalecim 100ün üzerinde geri kalan oyuncularım da 95+ hep 11de oynayanlar 100 olan da var her neyse.Aşağıdaki resimler benim kadrom diziliştekiler asıl 11im değil ufak maçlarda dönüşümlü oynatıyorum o şekillerde.Bi rakibim 4-3-3b kanatları kullan,alan savunması ve ofsayt taktiği olmayacak şekilde beni sürekli yeniyor dostluk maçlarında.Çizgi taktikleri de hepsi sabit öyle söylemişti.Ben bu arkadaşa hangi taktiklerle karşılık vereyim ki onu yenebileyim yardımcı olursanız çok sevinirim..
-
merhaba, dep te benden çok az güçsüz bi rakiple oynıcam 4231 oynuyor ve çok formdalar hangi taktik daha iyi olur?