OSM Taktikleri
-
@furking16 4-3-3A Kanatların kullan 80-75-75. Bekler ileri. Diğer mevkiler sabit. Kaptan forvet.
-
beyler 433a kanatları kullan çizgi taktiklerini verir misiniz? ve mevkiler sabit mi?
-
@besırarslan biz burda sana ne kadar taktik verirsek verelim, her kullanıcı farklı sonucu alıcaktır. bence kendi taktiğini kendin belirlemelisin
-
Arkadaşlar Beşiktaş ile maçım var kadro değeri 310m benim ise 210 m 4.5.1 kontra atak oranla ise 30 iyi mi sizce ?
-
@mhsnysl-9369 Baskı - Stil - Tempo' yu ayarlamak için bir süre değişkeni göz önünde bulundurmak gerek.
Rakibinizin kadrosu, taktiği, onun bst'si, sizin kadronuz, dizilişiniz vs vs. Ama en azından ben 40 - 60 bandında tutuyorum genelde.
Sertliği de hakeme göre ayarlamak gerekiyor. Yine ben kırmızı ve turuncu hakeme normal (bazen sarıya da), mavi ve yeşile agresif çıkıyorum. Sertliği ayarlarken rakibinizkine de bakmanızı öneririm. Genellikle onunkinin altına düşmemeye çalışın. -
@mhsnysl-9369 karşı takıma en fazla casus atabilirsin. diğer ayarlar içinde kendini rakibin yerine koyup o şekilde taktiğini belirlemelisin
-
Oyuncu satmada şans faktörü dışında kullandığınız totemleri-ipuçlarınız nelerdir ? @CnytAkn
-
@şehitlerr-ölmezz gollü geçecektir. defansına güveniyor isen gidebilirsin
-
@eren-erulutekin said in OSM Taktikleri:
Oyuncu satmada şans faktörü dışında kullandığınız totemleri-ipuçlarınız nelerdir ? @CnytAkn
Sabır.
-
Rakibim 4-3-3 A Pas Oyunu oynuyor. Ortalama oyuncu gücünde 5M kadar daha iyi kadroya sahibim kupa maçı hangi diziliş ile çıkmamı önerirsiniz.
-
4231 ve 451 taktiklerinde pas oyunu uyum gösteriyor mu acaba?
-
@maniactexas 433B oyna kardeşim
-
Oyunda 13. haftada 60milyona adam satışı var mıdır? ben en fazla 40m gördüm şu an ligin bu bölümünde
-
@eren-erulutekin bu tamamen şans işi, şu an elimde yaklaşık 80m para var.