OSM Taktikleri
-
@ernguler1996 hedef 4 ü alarak hiç bir zaman yükselemezsin üzülerek söylüyorum ama yerinde sayar durursun
-
@f-s-m-0-13 aslında bende galatasaray vs gibi takılmarla oynamayı sevmiyorum
diğer alt hesaplarımda villareal var celtavigo var daha zevk alıyorum oyundan
daha öncesinde sivas bari vs gibi takımlar yönettim -
@ernguler1996 alt hesaplarından ziyade ana hesabında 10 lu liglerde hedef 9 u al 8 li liglerde hedef 7 yi al yani hedef son takımları alarak başarı sağlarsan yükselirsin yoksa oyundan bir zevk alamazsın
-
@f-s-m-0-13 tamamdır hedef son olan takımlar bundan sonraki ilk oyunum öyle olucak galatasarayı almamdaki ilk amaç beni iş arkadaşlarım kızdırdı işte bu oyunu oynayamıyorsun al gs yi vs gibi kurduk bakalım bi lig
-
@ernguler1996 galatasarayla yada onun seviyesindeki 4 büyük takımla şampiyon olmak başarı değildir
hatta tam tersi şampiyon olamamak büyük başarıdır -
@f-s-m-0-13 valla bi korku var şampiyon olamazsak kaybımız büyük olur
-
@ernguler1996 korkmana gerek yok olursun neyse burada sohbeti uzatmayalım burası sohbet sayfası değil
-
@f-s-m-0-13 doğru valla sonuç olarak ilk maç trabzonspor
-
@ernguler1996 kardeşim @F-S-M-0-13 abi karabük gençlerbirliği gibi hedefi 15 olan takımlardan bahsediyor sanırım
-
@kurwara55 rakibinin taktiği ne peki
-
@bilal-tendürek1 4-4-2b oynuyor
-
Leicester Cityim arkadaşlar Everton ile oynuyacağım kadro değerim bireysel olarak karşıdan iyi ama toplam olarak düşük çünkü çok fazla oyuncusu var 4-4-2b paslı oyun oynuyor. orta sıralarda kaldım mutlak kazanmam lazım, taktik önerilerinizi bekliyorum
-
@cerberus47 Kadronun güçlü yerlerine göre taktik yapman gerekir, ortasaha güçlüyse ve yeterliyse 4231- yada 442 oynayabılırsın forvetlerın güçlüyse 433 a kanat çıkmanı tavsiye ederim.
-
kadrom bu şekilde orta saha ve forvetler. diziliş ve taktikleri söyler misin ne yapayım?
-
arkadaşlar selam, rakibim chelsea, ben manu'yum. kadrolar birbirine yakın o belki biraz daha iyi. 4-2-2 b oynuyor paslaşarak. maç benim sahamda, 4-3-3b çıkarsam orta sahada güçsüz kalacağım gibi. öneriniz var mıdır?
-
arkadaşlar rakiple hayati bir maç oynayacağım 1 gün içinde rakip 4-33 b paslı oyun alan savunması yapıyor ona karsı nasıl taktikle cıkmam lazım yardımınıza ihtiyacım var..kadro güçleri hemen hemen aynı
-
Dün de yazmıştım ancak soruma cevap bulamamıştım. Rakibim ligin 1.si ancak kadrosu kondisyon olarak forvet ve ortasahasının en önemli oyuncuları turuncu yanıyor. 4-4-2b paslı oyun tarzında oynuyor kendisi. Maç benim sahamda olacak en kötü berabere kalmak istiyorum. Nasıl bir kadro ile sahaya çıkmalıyım? Ayrıyetten maçı mark cletenburg yönetiyor ve kıpkırmızı buna karşı nasıl bir taktik uygulayabilirim? teşekkürler
-
@cerberus47 433a kanatları kullan mhappe forvetın ortasında olsun ortasahanın ucunda ndidi olsun hakeme dikkat et