OSM Taktikleri
-
4-3-3 B KGV Alan Markajına çevirmiş adam ofsayt tuzağı aynı hızlı cevap verebilecek varsa güzel olur Ne yapmalıyım deplasmanda
-
@himmooooo said in OSM Taktikleri:
4-3-3 B KGV Alan Markajına çevirmiş adam ofsayt tuzağı aynı hızlı cevap verebilecek varsa güzel olur Ne yapmalıyım deplasmanda
4-3-3 A*
-
@brain-hunterr said in OSM Taktikleri:
Arkadaslar juventusu aldim nasil taktikle oynamaliyim neler yapmaliyim forvette kimleri oynatmaliyim kimleri almaliyim juventus hakkinda bilgi sahibi olanlar yardim edebilir mi?
Arkadaslar lutfen yardim
-
@brain-hunterr dybalayı ortaya koy kanatlarada defansıf gucu olanları koy 433 b kanatları kullan oyna
-
Arkadaşlar, 4-4-2A ile oynayan adam adama markaj yapan, kanatları kullanan ve ofsayt tuzağı kullanmayan Chelsea'ya karşı taktik verir misiniz? Adamın oyuncuları lig başı olduğum için benden daha iyi.
-
@motionless
Kadro farkı kaç milyon? -
@perfectrogue 100m
-
@f-s-m-0-13 rakibim 442 b kanatları kullan oynuyor 1.500 m onun değeri 1.100 benim değerim. Kupa finali maç onun sahasında 5-3-2 nasıl olur?
-
@furknylmaz23 kupayı kaybetmek istiyorsan neden olmasın ?
-
@furknylmaz23 böyle taktikleri kullanmanızı tavsiye etmem kardeşim bana takımınızı ve rakıp takımı yazarmısınız bir kadrolarınıza bakayım
-
@f-s-m-0-13 ben liverpool forvetler 117-108-105
Orta Saha 117-109-108-103
Defans hep 103+
Rakip tottenham forvetin de 133-120 orta sahasın 131-119 defansında 123 var geri kalanlar aynı -
@furknylmaz23 rakibin her ne kadar kadro olarak senden iyi olsada kadrosunda sakat cezalı ve forumsuz adamlar göze çarpıyor
senin kadronda tam tersi gayet iyi durumda
ben 433 a kanatları kullan mevkiler sabit alan savunması ofsayt kapalı oynamanı tavsiye ediyorum
sayısal değerleri 68 65 62 gibi kurabilirsin
dizilimi yaparken kanat bölgelerine hücüm gücü en iyi olan adamları koymanı tavsiye ederim
hakem konusuna gelecek olursak hakem mavi yada yeşilse en sert oyna
hakem sarı yada turuncu ise sert oyna
hakem kırmızı ise normal oyna
görev dağılımlarınıda penaltı ve frikiği Tielemans e atttır
korneri Brooks kullandır
kaptan olarakta modric'i kullan
başarılar dilerim. -
@f-s-m-0-13 çok teşekkür ederim usta birinden aldığımız tavsiye ile şampiyonluk inancımız geldi
-
@furknylmaz23 yanlız sana bir tavsiyem daha var kupa maçları biraz anormal oluyor çok garip sonuçlar çıkıyor ortaya elinden geldiğince kamp atabiliyorsan son dakika kamp atmanı ve rakibi sürekli takip etmeni öneririm
-
@F-S-M-0-13 Usta yine taktikleri yığmış ya Nasılsın aga
-
@chromestar24 eyvallah ağa ne yapalım bizimkisi halk hizmeti
-
@f-s-m-0-13
Rakibe göre dizilişi nasıl belirliyorsunuz? Ben çok az biliyorum yardımcı olsanız? -
@perfectrogue oluyorum kardeşim özelden anlattım durumu