OSM Taktikleri
-
Rakibim BvB Dortmund.Kadrosu benden çok daha iyi. 4-3-3 Kanatları kullan alan markajı yapıyor. 5-3-2 Kontra sadece hücum standart ileriye çıkacak bekler yapıp yenebilir miyim
-
Alan markajı yapıyorsa fırsat bu fırsat Kaleyi Görünce Vur oyna.
5-4-1-A, Kaleyi Görünce Vur, Defans Geride Kal, Ortasaha Sabit, Forvet Ortasahayı Destele, %40 Defans %40 press %60 Hızlı Paslaşma, Alan Savunması, Ofsayt Taktiği Yok
Bunu denemeni öneririm. Daha iyi takımlara karşı genelde en azından 1 puan alınıyor bu sistemle. Antrenman Kampı da yapabilirsin çok önemli bir maçsa
-
Beyler 3 tane +80 forvetim ikisi + 85 // 2 tane 80-82 ortasaha diğerleri 75 // 1 tane 85'lik defans kalanları 75-76 Bu kadro ile nasıl bir taktik yapmalıyım oyuna yeni başladım yardımcı olur musunuz? ve devamında nasıl bir yol izlemeliyim hep aynı taktikle mi oynucam transfer v.s yardım edene dualarım sonsuz
-
@light-asahi merhaba tekrardan sağolun emekleriniz için. Bana her taktiğe karşı zahmet olmazsa yazabilir misiniz? Mesela paslı oyun nasıl yenilir falan. Teşekkürler
-
elimden geldiğince yardım etmek isterim fakat size önerim kendi oyun stilinizi ve taktiklerinizi deneyerek kendiniz bulmanız. takımınızı, oyuncularınızı kimse sizden iyi bilemez. her gün oyuna giriş yapıp 8 saatlik antrenmanları atlamadan yapıp takımınızı geliştirin. olabildiğince 27 yaşından genç oyuncular bulundurun kadronuzda. futbol bilginizi, taktiklere karşı taktik geliştirmek için kullanın. tabi ki bu bir oyun ve gerçek futboldaki kadar çok detay yok. işin matematiği burada önemli ve bunun iç,n de belli başlı taktikler gelişmiş durumda. şans faktörü de önemli.
-
@light-asahi tmm sağolun
-
@nogitsuneeu5 said in OSM Taktikleri:
Beyler 3 tane +80 forvetim ikisi + 85 // 2 tane 80-82 ortasaha diğerleri 75 // 1 tane 85'lik defans kalanları 75-76 Bu kadro ile nasıl bir taktik yapmalıyım oyuna yeni başladım yardımcı olur musunuz? Ve güçlü rakibe karşı nasıl zayıf rakibe karşı nasıl denk rakibe karşı nasıl oynamalıyım??
-
@light-asahi banada yardımcı olabilirmisin acaba arkadaşlarımla lig açtık 6-7 kişi oynuyoruz manchester city var bende diğerleride ligin diğer güçlü takımlarını aldı ben oyuna yeni başladım onlar eskiden oynuyordu ben şu an 6. Yım ve 21. Haftadayız oyuncularım güçlü her mevkide 3er tane +100 adamım var kadro değerim 640milyon civarında bana taktik ve diziliş falan önerirmisiniz
-
Takımımın değeri 620 karşımda arsenalin değeri 590 sizce nasıl oynamalıyım bu arada maç kendi sahamda ? Acillllll yardım !
-
Beyler Rakip M.City ilk maçım ligde kadrolar cok ufak farklar dışında aynı bende M.United
Rakip 3-4-3 B KGV alan markajı oynuyor ev sahibide o
Bende 433 A KK oynamayi düşünüyorum fikriniz nedir -
@berkeyukseeel Dostum güçlü takımlarla 4-3-3 taktiğinden şaşma. İçeride B, Deplasmanda A oynayabilirsin. Kanatları Kullan.
4-3-3-A, Kanatları Kullan, Bekler İleri, Ortasaha Forveti Destekle, Forvet Sadece Atak, Pres %70-78 arası, Ofansif Futbol %75-78 arası, Tempo Hızlı Paslaşma %60-70 arası, Adam adama savunma, Ofsayt taktiği rakibe göre.
-
@Light-Asahi yardımcı olabilir misin 3 tane +80 forvetim ikisi + 85 // 2 tane 80-84 ortasaha diğerleri 75 // 1 tane 85'lik defans kalanları 75-76 Bu kadro ile nasıl bir taktik yapmalıyım oyuna yeni başladım yardımcı olur musun? Ve güçlü rakibe karşı nasıl zayıf rakibe karşı nasıl denk rakibe karşı nasıl oynamalıyım??
-
@nogitsuneeu5 söylemesi zor. ama rakibinden çok çok daha güçlüysen 4-3-3 ve Kanatları Kullan genelde iyi sonu verir. Eşit takımlarla içeride oynarken yine 4-3-3 ile ofansif oynayabilirsin. Sen daha güçlü takımlara karşı 4-2-3-1 Kaleyi Görünce Vur iş görüyor.
-
4-5-1 kgv adam markaji agresife karsi nasil oynamaliyim takimim ondan ustun 90+ .adamin oyuncularida 85 ustu Ne oynasam kesin yenerim hakem yesil ?
-
@defendersr4 3'lü defans olan sistemleri dene. Forvetlerin iyiyse 3-4-3-B Kanatları Kullan, Adam Adama, Ofsayt Taktiği Yok, %70 Pres, %60 Hızlı Paslama, %75 Hücum oynayabilirsin. Test et bu taktiği dostluk maçlarında.
-
Bordeaux'yum beyler, güçlü bir kadrom yok forvetlerim ve kalecim iyi sadece. Defans ve orta saha iyi değil çok, transferlerle toparlamaya çalışıyorum. Rakibimin benden çok daha iyi kadrosu var ve 4 4 2 B oynuyor. Kendi evimde oynayacağım ona karşı hangi taktikle çıkmamı önerirsiniz? Pres, oyun stili falan nasıl olsun?
-
@sinan-kalaycı kardeşim adam senden çok iyiyse takım olarak 5-2-3 A oyna . Tabi boş beleş oynamayacaksın taktiklerdende topa hakim ol diyeceksin kanka paslaşma hızı varya işte ona topa hakim ol de oyun stiline defansif de baskıya geride karşıla de taktik olarak uzun top ya da kontra atak seçebilirsin kontra atak seçersen rakibin mesela psg ise adamların topla oynama oranı senden yüksek olur ama sen eline geçen fırsatta golü çakar yenersin. uydurmuyorum alanyaspor ile ligin ilk haftası feneri 2-0 kadıköyde yendim kendim de fenerliyim ama ne yapıyım. herneyse dediğim gibi bırak topu onlar oynasın sen geride karşıla kontra atağını seç bulduğunu atabilirse oyuncuların kazanırsın ama yenilme ihtimalin çok düşer bu taktiklerle yani bence kazanırsın hatta ha bu arada nereye dizersen diz en yüksek puanlı oyuncularını koy. İstersen daha fazla bilgi verebilirim sorarsan. İyi şanslar geçirirsin inşallah
-
@esgintv said in OSM Taktikleri:
@sinan-kalaycı kardeşim adam senden çok iyiyse takım olarak 5-2-3 A oyna . Tabi boş beleş oynamayacaksın taktiklerdende topa hakim ol diyeceksin kanka paslaşma hızı varya işte ona topa hakim ol de oyun stiline defansif de baskıya geride karşıla de taktik olarak uzun top ya da kontra atak seçebilirsin kontra atak seçersen rakibin mesela psg ise adamların topla oynama oranı senden yüksek olur ama sen eline geçen fırsatta golü çakar yenersin. uydurmuyorum alanyaspor ile ligin ilk haftası feneri 2-0 kadıköyde yendim kendim de fenerliyim ama ne yapıyım. herneyse dediğim gibi bırak topu onlar oynasın sen geride karşıla kontra atağını seç bulduğunu atabilirse oyuncuların kazanırsın ama yenilme ihtimalin çok düşer bu taktiklerle yani bence kazanırsın hatta ha bu arada nereye dizersen diz en yüksek puanlı oyuncularını koy. İstersen daha fazla bilgi verebilirim sorarsan. İyi şanslar geçirirsin inşallah
5-2-3 A riskli ya, aklıma yatmadı. Başka taktik verebilecek yok mu?
-
Maç evimde takımım Bayer 04 Leverkusen nasıl bir taktik olabilir