OSM Taktikleri
-
Arkadaşlar takımım M.United
Kadro değerim 450 M üzerinde bi değer
Ligin en iyi takımına sahibim
Ama maçları zor kazanıyorum puan kaybı yaşıyorum
Bu takım icin taktik önerisi -
@zzhuntérz said in OSM Taktikleri:
Bu takım icin taktik önerisiFlood için özür diliyorum öncelikle
@mrtgll33 @F-S-M-0-13 @CnytAkn @Hestera
Hocalarım bi yardımcı olursaniz cok iyi olur -
merhabalar dostlar. Arjantin için taktik önerir misiniz? Hedefim 4.lük
-
Teşekkür ederim verdiğiniz taktik işe yaradı şimdiki rakibim 4-4-2 A adam markajı ofsayt tuzağı var paslı oyun oynayacak veya 3-4-3 paslı oyun adam markajı ofsayt tuzağı var hangi taktiği uygulamalıyım yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler
-
@gavatmahmut 4-5-1 oyna kaleyi görünce vur defans geride kal oyun tarzı sana kalmıs agresif ve ya defansif
-
Arsenal ile maçım var deplasmandayım, kadro değeri farkı 30 milyon rakibin kadrosu daha iyi, rakip 4-3-3 kk oynatıyor. Sizce hangi taktikle oynamalıyım?
-
4-3-3 a karşı taktik verebilirmisiniz teşekkürler
-
1,5 saat kaldı maçın başlamasına cevap verirseniz çok sevinirim.
-
@perfectrogue 451 kgv
-
arkadaşlar liderle maçım var çok kritik bir maç aramızda 1 puan var ve kadrosu benden iyi 4-3-3 A paslı oyun alan markajı ve ofsayt taktiği uyguluyor hangi taktikle karşısına çıkmamı önerirsiniz yardım ederseniz çok mutlu olurum lütfen 119 saat sonra başlayacak maç..
-
iyi günler, roma'ya karşı oynuyorum 4-3-3 kanatlardan,adam adama markaj oynuyor buna karşı ne oynamamı önerirsiniz? yenersem şampiyon olacağım, genel kadro durumumda karşı takımdan iyi.
-
@serihat44 arkadaşlar 5 forvet var 7 orta saha var 8 defans var. ama defansta kanat oynayacak oyuncu sayısı 1 veya 2 hangi taktik sizce?
-
442 b pas normal ofsayt hayır alan karsı taktık takım olarak benımkı daha iyi
-
Bu takım icin taktik önerisiFlood için özür diliyorum öncelikle
@mrtgll33 @F-S-M-0-13 @CnytAkn @Hestera
Hocalarım bi yardımcı olursaniz cok iyi olurAynı problem bende de var yardım edebilir misiniz lütfen
-
@borntoodie013 4 3 3 a kanatları kullan
-
Beyler Rakip takımın kadro değeri 735 m benim 683 taktiği 3/5/2 veya 3/4/3 nasıl bir taktikle çıkayım maç deplasmanda çok sağolun şimdiden
-
@monkey-d10 433A KK çık hiç ucuk taktikler arama
-
@mrtgll33 eyw reis
-
@mrtgll33 Dostum 4-3-3 b karşı taktik verebilirmisin rakip bayern münih ben wolsfburg liderlik maçı