OSM Taktikleri
- 
dün sevilla ile olan ligim sona erdi hedef 4 sıralama 1di. 433 kanatları kullanarak 135 gol attım 9 gol yedim kupayı kazandım + şampiyon oldum hemde tüm bunları hiç mağlubiyet dahi almadan yaptım. 433 iyidir hoştur güzeldir. @cassano90 ayrıntısı nedir kardeş 
- 
433 kanatlar - alan markajı - ofsayt hayır - mücadele normal ve agresif hakeme göre ayarlayın - tam saha baskı - ofansif - yüksek hızda paslaşma / hücum sadece atak / orta saha forveti destekle / bekler ileri geri. puan tablosunun fotosunu cekmeyi unuttum keşke çekseydim arada inanmayanlar çıkar diye. 
- 
433 kanatlar - alan markajı - ofsayt hayır - mücadele normal ve agresif hakeme göre ayarlayın - tam saha baskı - ofansif - yüksek hızda paslaşma / hücum sadece atak / orta saha forveti destekle / bekler ileri geri. puan tablosunun fotosunu cekmeyi unuttum keşke çekseydim arada inanmayanlar çıkar diye. @cassano90 bu taktikle kendinden büyük takımdan fark yersin kardeşim 
- 
@cassano90 bu taktikle kendinden büyük takımdan fark yersin kardeşim @F.S.M.0.13 başkan veriyor ayarı  
- 
@F.S.M.0.13 başkan veriyor ayarı  @mrtgll33 murat bu taktiği kur ekip liginde bana maç at kardesım seni yenmezsem oyunu bırakırım 
- 
@mrtgll33 murat bu taktiği kur ekip liginde bana maç at kardesım seni yenmezsem oyunu bırakırım @F.S.M.0.13 Biz düşme hattındayız abi sana sökmez bizim taktikler  
- 
@F.S.M.0.13 Biz düşme hattındayız abi sana sökmez bizim taktikler  @mrtgll33 kardeşim bu işte ustasın arkadaşın verdiği taktikle büyük takımı yenebilirmisin kadro farkı olsa 
- 
@mrtgll33 kardeşim bu işte ustasın arkadaşın verdiği taktikle büyük takımı yenebilirmisin kadro farkı olsa @F.S.M.0.13 mümkün değil abi 
- 
@F.S.M.0.13 mümkün değil abi @mrtgll33 yoksa arkadasın verdiği taktiği küçümsemiyorum ama büyük takıma karşı bu kadar ofansif taktik iş yapmaz 
- 
@mrtgll33 yoksa arkadasın verdiği taktiği küçümsemiyorum ama büyük takıma karşı bu kadar ofansif taktik iş yapmaz @F.S.M.0.13 tabi önce gol yememek lazım. 
- 
@F.S.M.0.13 tabi önce gol yememek lazım. @mrtgll33 defansif 451 iş görür sadece 
- 
@JacksonFlying 4231 de kanatları kullanmak pek makul değil rakibin tecrübesi nasıl 
- 
@JacksonFlying kadrolara bakmamız lazım kardesım 
 ,ona göre degerlendırme yaparız
- 
@JacksonFlying maç kimin evinde 
- 
@JacksonFlying kadro olarak sen iysin gibime geldi çok çok fark yok ama 
- 
@JacksonFlying 451 kur bence 
- 
@JacksonFlying baskı rakibe yakın oyna sti defansif kur tempo topa hakim ol kaleyı gorunce vur oyna mevkıler sabit hakemı bilmiyorum o nasıl 
- 
@JacksonFlying baskı rakibe yakın oyna sti defansif kur tempo topa hakim ol kaleyı gorunce vur oyna mevkıler sabit hakemı bilmiyorum o nasıl @F.S.M.0.13 sert oyna hatta elınden gelırse ya hep ya hıcde olur deplasmandasın 
- 
@JacksonFlying onada murat kardesım cevap versın