OSM Taktikleri
-
@kadüük2828 kadrona göre taktik kur kardeşim southampton saglam orta sahalari olan bir takimdir ki karsindakiler cogunlukla 4 3 3 pas veya kanat oynar 4 5 1 kontra atak taktigi sana puan getirebilir eger kontra atak oynayacaksan mentaliten defansif olsun
-
@kadüük2828 ha takima gore taktik yoktur bu oyunda rakibe gore taktik vardir kendinden alt seviyede kendine belirlegidin taktikten şaşma verim alırsın ama uat seviye rakiplerde ajan gondermeyi unutma ona gore taktik yap southampton orta sahasi guclu olan bi takim oldugu icin 4 4 2 b de kullanabilirsin ofansif pasli verim alabilecegini dusunuyorum
-
@kadüük2828 ha transferlerinide elinden geldigince iyi yap iyi takip et genc ve guclu oyunculari kap iyi gelisim gosteriyorlar
-
@koçovalı11 harcadık biraz çok da iyi görmüyorum kadroyu daha iyiler var ligde
-
@gökhangalata o nasil lig ya atalantanin kadro degeri 440 milyon
-
Merhaba arkadaşlar,
Chelsea takımını yönetiyorum ama istediğim başarıyı derbilerde bir türlü sağlayamadım. Forvetler: hazard-wernerti100 dybala104 morata 96 Ortasaha: niguez104 tolisso 103 kante 98 bakayako 96 Defanslar: christensen-umtiti 98 kanat: kimmich 90 guerrririo 95 kaleci : courtuis. Nasıl bir taktikle oynamam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim -
@anıl-ancelotti evinde 4-3-3 a pas öneririm. Deplasmanda orta sahası kalabalık dizilişler deneyebilirsin.
-
Bugün evimde kupa finali maçım var. Adam antrenmanı gizlemiş ve muhtemelen kamp atmış. Sezon başından beri büyük takımlara 5-2-3A uzun top oynuyor ve çoğu zaman olumlu sonuç alıyor. Coin sizlikten ben kamp atamıyorum nasıl taktik önerirsiniz.
Benim takım 16 oyuncu 900m
Rakip 23 oyuncu 500m -
Dizilis 3-4-3 b.Stil-kanatlari kullan.Cizgi taktikleri-forvetler-sadece hucum,ota saha-pozisyonu koru,defanslar-pozisyonu koru.Maarkaj-adam markaji.Ofsayt taktigi-hayir.Mucadele-normal.Baski-50,stil-85,tempo-75.Bu taktik 100% isinize yararli.Ben sinadim 7 sampiyonlugum,6 kupam,7 defa hedefime ulasmisim.7 mevsimde bunlari kazanmisim.44 tane sayfa acmisim hepsinde bu taktigi kullaniyorum.
-
Arkadașlar ligin daha ilk haftası. Napoli'yim . Rakibim ise Juventus. Kadrosu normal olarak benden iyi, kendi evinde oynuyor ve 3-4-3 B - pas - alan markajı oynuyor. Defansif bir taktikle KGV mi oynasam diye düșunüyorum. Ne yapmam gerekir?
-
@herzblutborussen 451 kgv defansif oyna ortasaha defansa yardım denemeni tavsiye ederim.
-
Vaprus takimiyla oynamis menajerler bi yardimci olabilir mi
-
This post is deleted!
-
Beyler bugün lig 1. Everton ile oynuyorum mutlak kazanmam lazım maç onun evinde takkmım Tottenham kadro değeri 500+ onunda iyi ama benim kadar değil ne önerirsiniz bu arada o 433A kanatları kullan ve Alan savunması ofsayt hayır oynuyor
-
@yörük98 said in OSM Taktikleri:
@crq2012 4 3 3 a pas cikabilirsin kadronun değeri guzelmis
Bide ben pc hariç çok gol atamıyorum ? Ligde herkesin takımı iyi Yani kadro değerleri genelde 400+ o yüzdenmi
-
beyler acilen yardım lazım karşı taraf 3-4-3 oynuyor nette baktım 4-2-3-1 yap diyor ama benim sadece 4 iyi orta saham var ve forvetim çok iyi 4 tane de çok iyi defansım var ne yapmalıyım sizce?
-
@başkang123 said in OSM Taktikleri:
beyler acilen yardım lazım karşı taraf 3-4-3 oynuyor nette baktım 4-2-3-1 yap diyor ama benim sadece 4 iyi orta saham var ve forvetim çok iyi 4 tane de ve çok iyi 4 defansım var ne yapmalıyım sizce? karşı taraf benle eşit ve paslı oyun yapacak
-
maç başladı boşverin
-
@crq2012 kardesim ligindeki cogu takim 400+ kadro degerindeyse zaten cekismeli bir ligtir mac kazandigin surece attigin gol sayısının fazla bir onemi yok takimin 500+ m degerine sahipse fazla fantezi yapmaya gerek yok 4 3 3 a ofansif guzel uyum saglar yalniz ortadaki bi nevi on numara oynayan mevkiye gercek hayatta orda oynayan bir oyuncu yerlestirirsen cok verim alirsin mesela ben diger hesabimda sampiyonlar liginde besiktas oynatiyorum o bolgeye taliscayi koydum cok memnunum 4 3 3 a hafta 15 3 ncuyum kadro degerimde 155m