OSM Taktikleri
-
@başkang123 kardesim forvetlerin cok iyiyse defanslarinda saglamsa hic 4 2 3 1 islerine girme 4 3 3 pasli cik kanat cik demem cunku forvetlerin iyiyse pas oynatirsin forvetlerin daha cok gol atar bu benim tavsiyem
-
@yörük98 eyvallah saolasın bu arada maçı 1-0 yendim çok fırsat kaçırmışım ama. Kaleyi görünce vur yapmıştım da
-
forvetler(Messi 110 hazard 104 dybala 105 wernerti 100 morata 96) ortasahalar(niguez-tolisso 104 kante 98 meyem 88 bakoyako 93) defans(umtiti-chiristen 98 kanatlarda 95) nasıl bir taktik sağlam olur derbi maçı için takım değerim 563 rakip 703m maç evimde
-
@başkang123 kaleyi gorunce vur genelde kalabalik orta sahalarda ise yarar ama iyi forvetlerin varsa orta sahalarinda iyiyse pas oynatirsan verim alirsin diye dusunuyorum
-
@anıl-ancelotti kardesim takimin chelsea herhalde rakip kim ve yuksek ihtimal 4 3 3 oynuyordur
-
Kadro değerimiz rakipten çok güçlüyse pres tempo stil kaç yapmalıyız?
-
@yörük98 aynen kardeşim takımım chelsea. Rakip takım liverpool genelde 433A oynamış
-
@anıl-ancelotti 4 3 3 a pas yapabilirsin forvetlerin baya iyi ve o kanat oynuyosa orta saha kanatlarina defansi yuksek oyunculari koy orta saha ortasi mevki olarak on numara oldugu icin on numara oynayan hücumu
yuksek oyuncunu koy mevkileri yerinde bırak cunku senin kadronda guclu defansif oynamanin bi mantigi olmaz tabi bu benim tavsiyem -
@gökhangalata 70 65 60
-
@jacksontefo teşekkürler jackson
-
Galatasaray taktiği varmı gençler Bu hafta Antalyasporla oynuyorum kadrom iyi 433 kk oynuyorum rakip 442a oynuyor sizce napılmalı rakipte kadro kalitesi güzel ilginiz için teşekkürler
-
@CnytAkn taktik için teșekkürler önceki sayfada. Rakibin kırmızı görmesiyle de 5 0 yendim deplasmanda.
Yine Napoli'yim ve Milan ile evimde oynuyorum.Her mevkiim +1 daha iyi nerdeyse,çok bir fark yok. Rakip, 4 4 2 B pas defansif ya da 4 2 3 1 kgv defansif çıkacak. Ne yapmam gerekir ? Mesajı gören,tecrübeli arkadașlar yardım ederse mutlu olurum.
-
@kerem-moises said in OSM Taktikleri:
Mesela bu ara karşılaştığım bir taktik rakip 4-3-3 b pas oyunu adam adam savunma oynuyorsa 4-3-3 a kgv alan savunması taktiğiyle oynayın rahat kazanırsınız.Mesela rakip 4-3-3 b kanatlardan oyna adam adama savunma yaparsa 4-3-3 a kgv adam adama savunma taktiğiyle oynamamız gerekecekti.
adam 433b uzun top alan markajı ofsayt tuzağı hayır ne önerirsin
-
@anıl-ancelotti merhaba , öncelikle chelsea takımını yönetiyorum ve benim kadromda senin oyuncularına yakınlık gösteriyor sezon ortasında 550 milyon takım değeri vardı neyse öncelikle PASLI OYUN + rakibe yakın oyna + ofansif + yüksek hızda paslaşma oyun stilini benimse sonrasında forvetler forvete , ortasahalar forvete beklerde ileri oynayacak ofsayt tuzağı yok ve markaj adam adama hepsi bukadar ben de bu taktikle ligde ve kupada şampiyon oldum bol şans
-
Beyler bana Valencia ile şampiyonluk taktiği verebilecek bir babayiğit var mı?
-
Arkadaşlar merhaba 4-3-3 B taktiği PASLAŞARAK ve DİKKATLİ sitilinde ofsayt tuzağı : HAYIR markaj : ALAN MARKAJI bu taktiğin çizgi taktikleri ve baskı stili nasıl yapmam gerekiyor acil lazım bi arakadaş bu taktikle bir kere tek mağlup olarak şampiyon oldu elimde sadece bu bilgiler var acil yanıt bekliyorum
-
Merhaba arkadaşlar 4-4-2 kgv taktiğine karşı nasıl oynanır
-
Kukesi oynuyorum yarin laçi ile macim var kadro degeri benden 10m yüksek ne gibi bir taktik onerirsiniz
-
M basaksehirim fenerle evimde macim var kirilma maçı onemli kadro degeri olarak 40 50 m var ben 2. o 1. 4 3 3b oynuyor bende 4 3 3a pasli oynuyorum taktik degistirmem gerekir mi