OSM Taktikleri
-
Güçlüysen 4-4-2 a kanatları kullan güçsüzsen 4-4-2 a kgv öneririm. Ofsaytı açmalısın.
-
5-3-2'ye hangi taktiği önerirsiniz?
-
@emrearda18 savunma ağırlıklı çıkıcak gibiyse çekingen oynama ofansif oyna 433 ile
-
@fabiocapello58 benimde aklımda 4-3-3 var da,şuan elimde hazır 2 forvet var aklıma da 5-3-2 daha çok yattı.
-
merhaba herkese ben valenciayı yönetiyorum valencia için şampiyonluk taktiği ne hücum hattım çok iyi
-
ya da 4-3-3 b için hangi taktiği önerirsiniz mentaliteyle beraber
-
Crystal palace olarak ManU'ya karşı ne oynamalıyım? Hedef 10 ve 9. sırayı korumam için ManU'yu yenmem şart. Siz ne oynardınız? Deli gibi kapanmak istemiyorum çünkü ManU atar diye düşünüyorum 2,3 tane
-
Yönetimdeki danışman 4-2-4 için 3-2-5 için uzun top güzel olur diyor. Pas için bunlar kontra atak için şunlar vs. Ayrım yapan var mı ?
-
@menajerim222 yatan derken ?
-
@fabiocapello58 433a kk karşi 451 kgv dan başka alternatif yokmu
-
@mertc44 var neden olmasın taktikten ziyade sayılar aslında önemli olan. (pres/stil/tempo sayıları) hiç kimse bu sayılar hakkında şunu yaparsan kesin kazanırsın diyemez oyunda taktik olayı epey detaylandı burada sadece mantıklı diziliş verilir. sayılar, detay taktikler verildiği takdirde rekabetin anlamı kalmaz. önemli olan menajerin onları kendi keşfetmesi
-
@fabiocapello58 haklısın ama bu maçi kazanmam gerekiyor 433a kk çıkıyor adam adam adama yaptiği için pas oyunumu denesem 451 i
-
@f-s-m-0-13 442a kk karşi ne oynamalıyım farklı olarak 451 pas oyunu olurmu
-
@Mertc44 flame yapmayın bı kerede sorun soruları diğer arkadaşların yazılarını engelliyorsunuz. soruna gelince 442 ye 4231 iş yapar ama sen birkaç gündür denilen taktikleri beğenmiyorsun galiba ne cıkmalıyım dıyorsun soyleyıncede ıs yaparmı dıyorsun kotu oldugunu bıle bıle nıye soyleyelım sana taktik