OSM Taktikleri
-
@mentos021 4-4-2 taktiğine karşı 4-5-1 kaleyi görünce vur oynayabilirsiniz.
-
@bayram-karakuş 433 de oranlar nasil olsa iyi olur?
-
@bayram-karakuş cizgi taktikleri nasil? Birde a yoksa b?
-
beyler ligin en iyi takımına sahibim kadro kalitesi açışından yani bana en yakın kadro ile aramda 70-80bin fark var öyle söyleyeyim 433a kanatları kullan oynuyorum mevkilerin hepsi sabit baskı stil tempo da sırasıyla 60-70-60 oynuyorum ama buna rağmen son 2 deplasman maçımda bir mağlubiyet ve bir beraberlik aldım. Son maçımda 62-38 topla oynamam vardı ve 14 şut çektim biri bile kaleyi tutmamış. Ne önerirsiniz ?
-
4231KGV oynayan rakibe nasıl bi taktikle çıkmalıyım.
442B Paslı düşündüm ama adam adama markaj yapmış.
Kadro değerleri yakın ama tüm mevkilerim bir tık daha iyi. Ben de mi 4231 çıkıp mevkileri orta sahaya yığsam -
Mac kimin sahasinda oyuncularinizin kondisyon durumlari nasil ve kiyaslama yaptiginiz zaman kim daha ustun ?
-
Sağlık olsun. Bunlar olağan şeyler. Şans yanınızda olsun
-
Merhaba. Ben Villareal im Kadro Değeri 545M
2 gün sonra Sevilla ile maçımız var onun Kadro Değeri 460M
Benim;
Forvetlerimin ortalaması 100
Ortasaharımın ortalaması 96
Defanslarımın ortalaması 100
Rakip;
Forvetlerinin ortalaması 96
Ortasahalarının ortalaması 97
Defanslarının ortalaması 96Maç DEPLASMANDA oynanacak, hakem Sarı
muhtemelen 433B Kanatları kullan taktiği ile çıkacak.
,
Önerilerinizi bekliyorum.
Saygılar. -
Merhaba, ligde 17. haftadayız Ben Leicester'ım rakibim Crystal Palace. İlk 11'im ondan ortalama 5 puan daha iyi ve adam 6-3-1 kgv oynayıp otobüsü park edecek. Bu takımı yenmek için ne yapmak lazım?
Şu ana kadar 433b kk oynadım ve ligde 1 tane beraberliğim var sadece. O 2. sırada. -
@berdin1234 Eğer 631 taktigi cizgileri tutturulursa 433 kesebilir.İnanıyorsan tutturacagına 4231 yada 451 kgv cıkmanı öneririm
-
@di̇ço55 hocam eski taktiğimle çıkıcam 451 için takımım uygun değil. En güçlü oyuncularım forvette. Süre de bitti zaten maç başladı.
-
This post is deleted!
-
Pcye karşı oynarken baskıyı 75-80e kadar çıkartıyorum önemli maçlarda da aynı kalsın mı yoksa 60-65e düşüreyim mi büyük maçlarda baskıyı azaltıp yükseltmenin ne gibi avantajları vardır ?