OSM Taktikleri
-
@cnytakn merhaba rakibin zor kırabileceği bir defans taktiği arıyorum gol atmasamda olur en azından 1 puan alabilirsem iyi olur ben sevillayım rakip barcelona en az 200m kadro farkı var 5 tanede defans oyuncum var.Dediğim gibi galibiyet almam şart değil berabere kalma şansı olabileceğim taktik lazım 5-3-2 dizilişi ve kontra atak taktiği ile oynamayı düşünüyorum ama rakip ofsayt taktiğini açmış yardımcı olabilir misiniz ?
-
@karsotuzaltı 451 defansif kgv kullan ofsayt kapalı olsun
-
4-5-1 ve 4-2-3-1'e karşı ne önerirsiniz?
-
@cnytakn hocam ilginiz için çok teşekkür ederim beraberlik yeter diyordum daha fazlası oldukazandım ama antreman kampı kullandım,karşı takım kullanmamış olsun yinede öyle bir yardımcı oldunki teşekkür ederim.Bu arada maç sonucu
barcelona 2-3 sevilla -
@karsotuzaltı Tebrikler
-
Kadrom ligin çok üzerinde. bir kaç takım var sadece kadrosu benden -50 -90 m daha aşağıda olan. sizce bu ligde adam adama markajmı oynayayım yoksa alan markajımı?
-
@sir-ahmet-tazegül Taktiğe göre değişir ama alan savunması öneririm ofansif oynuyorsan
-
Lig bugün başlıyor, italya.
Evimde atalanta ile yapıyorum. kadrosu her yönden daha iyi benden.
442A Paslı oynuyor. stadyum sahamı 1 yapacağım herhalde, ama kadrosu benden çok yüksek. Nasıl bir oyun önerirsiniz -
Merhabalar herkese bir sorum olacak oyunun bir saçmalığı mı desem bugu mu desem bilemedim. Ben atletico madridim değerim 500m rqkibim eibar 70 m ve adam
Kalecilerini forvete koymuş forveti kaleye defansı orta sahaya orta sahayı defansa ve 433 paslı oyun bu durumda ne beklersiniz 10 tane falan yemesini sonuç ne 0-0 adama 21 şut çekmişim %0 isabet oranı orta sahalarımın hepsi 100 forvetler hep 100 442b paslı oyun oynuyordum ve rakibin menajeri 1 haftadır oyuna girmiyor ve son 6 maçı bu şekilde benden önceki sevilla maçında da aynı 26 şut %0 isabet topla oynama 70e 30 bu nasıl olabiliyor. 7 kat değeri fazlasıyla berabere kalsın menajer iyidir derim de kalede forvet forvette kaleci varken nasıl %0 isabet oluyor birisi açıklayabilir mi ? -
@hasan45498
Maç istatistik ve maçtaki kadroların tamamının görüntüsünü paylaşırsan konuya yonelik yorum yapacak menajer olur belki -
@cnytakn hocam iyi akşamlar bir sorum olacaktı, man city ile oynuyorum genellikle 4-3-3 kanatlardan, 40-60 arası, hakeme göre agresif ve normal oynuyorum ama bir türlü gol atamıyorum, orta saha forveti desteklemesine rağmen atamıyorlar oyuncuların ne morali ne de form durumu kötü değil sürekli yeşil olması için özen gösteriyorum ama gol atamıyorlar sebebi sizce nedir hocam? oyuncularımı da yazayım gabriel jesus 106, sane 104, sterling 104, bernardo silva 102 (içerideki maçın sonunda 4 değerlendirme puanı aldı ) ve aguero 96.
-
Selamun Aleyküm Rakibim 4 4 2 B , adam markajı , ofsayt var , Mücadelesi dikkatli , Kaleyi görünce vur oynuyor kadrosu benden hafif güçlü ve onun evinde ne oynayabilrim ?
-
Beyler ben atalantayım rakibim juventus aşağı yukarı 100m fark var aramda o daha üstün yani 433a oynuyor ben hangi taktik ve dizilişle oynamalıyım ?
-
Merhaba şimdi benim kadro değerimden 100 M yüksek olan rakibe karşı deplasmanda 4-2-3-1 alan kapalı mevki sabit 60 39 59 oynuyorum beraberlik getiriyor ancak takımı yenmem için ne farklılık yapmam gerek öneriniz nedir ? Birde değeri benden düşük olan takıma sayıları ne yaparsam mantıklı olur rakipler sağlam oyunda günceller sürekli
-
sadece hücum oynattığım forvet mevkisinde ortadaki (santrafor bölgesi) mevkiye defansif özelliği düşük (5-10) yüksek (17+) ne değişiyor ? defansif gücü çok olan oyuncunun artısı eksisi nedir düşük olanın artısı eksisi nedir.? sonuçta orada sadece hücum oynatıyorum