OSM Taktikleri
-
@CnytAkn tamamdır teşekkür ederim zaten şuan 2. Haftadayım 8. Haftaya kadar fikstürüm kolay denilebilir. Baskı 60 da oynatayım o zaman
-
@cnytakn Çizgi taktikleri baskı stil tempo nasıl olmalı?
-
@cnytakn Böyle oynadım
Sonuç
-
@erhanyilmaz61-0 tebrık ederim
-
4-3-3A + bekleri hücüma sok + orta saha forveti destekle + forvet hücüm
-
Merhaba man. City takımıyım Man. United ile maçım var kadrolar hemen hemen aynı 4-4-2 B kanatları kullan adam adama markaj ofsayt tuzağı evet ile oynuyor karşı taktik ne kullanmalıyım
-
@berkay0910-b 433a kanatları kullan alan savunması ofsayt kapalı olsun
-
4 5 1 de hamsik ve pjanic 'i kanatlarda kullanıyorum. Bu diziliş iyi mi yoksa kanatlara transfer yapmalı mıyım?
-
This post is deleted!
-
433a paslı taktiğine nasıl bir taktikle karşılık vermeliyiz. Kadro kalitem neredeyse 3 katı olmasına rağmen kendi evimde 433b kanat taktiğimle berabere kaldım.
-
Kadrom bu şekilde sizce en uygun diziliş ve taktik hangisi olur?
-
@bera-çögenli Kadronu genisletmeni öneririm ortasahan ve defansın cok az bu kadroyla 433 a yada 442 a kanat cıkabilirsin
-
@cnytakn hocam merhabalar yarın önemli bir maçım var kadro ortalamam 100 , rakibimin 95 96 yani anlayacağın üzere pek fark yok 4-3-3 a paslı oyun ofsayt kapalı alan markajı oynuyor ne oynamalıyım 4-3-3 pas mı 4-3-3 kanat mı gireyim
-
İyi günler herkese yarın önemli bir maçım var , maç evimde arkadaşlar kadro gücüm rakibimden daha yüksek ama çok değil benimkiler 100 , rakibimin 95-96 anlayacağınız pek fark yok hakem son derece sert ve rakibim 4-3-3 a paslı ofsayt kapalı alan markajı oynuyor ne oynamalıyım kazanmam gerekiyor
-
@abdullahsahiinn Maç evindeyse 433 b kanatları kullanabilirsin mevkiler sabit olsun alan savunması ofsayt kapalı bol şans.
-
@cnytakn teşekkürler hocam pres 100 stil ofansife yakın dengeli ve tek pasa yakın yüksek hız düşünüyorum uygun mudur sizce
-
@abdullahsahiinn 70-80 arası yapabılırsın
-
@cnytakn 3 ü içinde mi gerekli pres için mi söylediniz yoksa
-
@abdullahsahiinn 3 ü için ortalama