OSM Taktikleri
-
Genel averaja bakilir
-
4lü defansta alan savunması mı daha iyi yoksa adam adama savunma mı? Ve oyuncuların formları aynı oranda mı düşüyor yoksa adam adama savunmada daha çabuk mu yoruluyor lar?
-
yarın önemli bi maçım var deplasmandayım kadro değerinde 100 m öndeyim ama as oyuncularımız arasından fark yok diyebilirim rakip genelde 442 4231 oynuyor benden sonra en az gol yiyen takım ben genelde 433b kk oynuyorum ancak korkuyorum evimde olmadığım için 433a daha defansif olduğu için onu düşünüyorum yada 442b pas sizce ne yapmayalım kadrom 433 uygun ilk maçta yenmiştim 433 ama kendi evimdeydim
-
Beyler 4 -3 -3 e karşı hangi diziliş daha üstündür ? (takım seviyeleri eşit ya da daha zayıfsak.)
-
@fbli_abdullah 451kgv
-
Beyler kolay gelsın.Arkadaşlarla oynadıgımız bi lig var ve sanki 451 oynayan takım yenilmiyor gibi.Cok savunma ve gol bulunamıyormuş gibi geliyor kadrom 105-110 civarı ama 95 lik takım 451 oynayınca yenemıyorum yardımcı olabilir misiniz bu savunmayı nasıl kırabilirim
-
beyler 3-4-3 kk a karşı hangi taktikle çıkmalıyım benim kadrom çok daha iyi rakipten
-
@burakenger 433 a kanatları kullan mevkıleri sabit tut rahat alırsın kadron .çok daha iyi ise. Hakeme dikkat et
-
Teşekkürler 5-0 kazandım
-
-
Merhaba bugün rakibimle kupada yarı final maçı yapacağız. Kadro değerlerimiz aynı, benim ort. oyuncu değerim 3,7 onunki ise 3,5. Menajer listesinde düşmemem için kazanmam şart. Antrenman kampına gittim ve gizli antrenman yaptım. O da gizli antrenman yapmış. Ne yapmamı önerirsiniz ? @CnytAkn @manhay @Cihan-Morinho @İIayda @Eren-Erulutekin @KRMBLLK
-
@pandora-18 451 kgv çıkabilirsin değerler 45 60 arası olabilir mevkiler sabit
-
@i̇iayda Teşekkür ederim deneyeceğim.
-
5-3-2 , 6-3-1 ve 5-3-1-1 gibi defansif kontra cıkan takımlara karsı nasıl bir taktikle çıkmayı öneriyorsunuz adminlere sorum.
Taktik oyun tarzı değerler olarak bilgilendirebilir misiniz?
-
anlayamadım tam olarak
-
@eren-erulutekin Senin için dememiştim.
Rakip kadro ve senin kadro durumun hakem saha koşulları nedir?
-
@eren-erulutekin rakibin taktiği hangisi 631 mi 532 mi ?
-
5-3-2A olacak