OSM Taktikleri
-
@manhay hocam dün de sormuuştum ama yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Rakipten 1 tık iyi kadrom var evimde oynuyorum rakip gizli antrenman yaptı dün 433 kk dediniz ama birazcık riskli olmaz mı bu yoksa 433 kk devam mı edeyim
-
Millet kadrom aşağıda. Yani ligde bana en yakın tothennam var 600 milyon değerle. benim 1 milyar değeri. Crystal Palace ye 2-0 yenildim filan hani alakasız yenilgiler. Sistemim 4-3-3 B idi fakat 4-4-2 B ye döndüm şimdi. Bana öneri verir misinz. Detaylı taktik önerileirinizi bekliyorum.
-
@sinyorperse Bu kadroyla 433 b kanatları kullanıp mevkileri sabit yaparsan önünde çok zor durarlar sayılar 60,70 arası olabilir tabi hakeme dikkat etmelisin.
-
@cnytakn abi taktiğim o şekildeydi fakat Arsenal 400 milyonluk kadrosuyla 3-0 yendibenim evimde. O yüzden 4-4-2 B ye döndüm. paslı oyun, baskı 95 gerisi 70 - 70. Sence 4-3-3 e geçmeli miyim tekrar. kadrom temiz hepsine uygun140 milyon a 116 lık hamsik alacağım. Lig de tüm takımlar oynanıyor çevre grubu iddia var ortada abi
-
@sinyorperse 433 B kanatları kullan mevkiler sabit yapıp bu kadroyla yenilmen hemde rakiplerden üstün iken çok zor sayılar dediğim gibi 60-70 arası olsun hakeme göre agresif çık rakip kamp atarsa sende at tabi
-
@sinyorperse bu kadroyla nasıl yenilmeyi başardın ki bu kadroyla 334-424 uzun top desen yine yenersin zayıf takımları. 433b paslı oyun veya kk ile yenilme ihtimalin yok. fark atman lazım her rakibine
-
Arkadaşlar merhaba benim kadro değerim 750m rakibin 675m deplasmanda oynuyorum ve rakip kampa gitti benim kamp yapma durumum yok nasıl bir taktikle çıkmamı önerirsiniz kazanmam şart. Normalde 4 3 3 a kk oynuyorum, rakipte normalde 4 3 3 oynuyor ama bazı maçlar 5 li savunma, 4 5 1, 4 4 2 de uyguladığını gördüm. Bu olasılıklarda en iyi taktik hangisi olur?
-
Flood için özür dilerim ama bir sorum daha olacak. 800m kadro değeri olan rakip benden güçlü. 4 5 1 kgv oynuyor karşı taktik olarak ne önerirsiniz ?
-
@femeks Abi kolay gelsin. Yukarda ki kadro benim tekrar liverpool attım. Şimdi 600 milyonluk southampton ile maç yapacağım. 4-3-3 A kk ile oynuyor.Saha tarafsız saha sence hangi sistemde nasıl çıkmalıyım ? kupa maçı telafisi yok
-
532 için iyi bir taktik var mı?
-
4-4-2 candır
-
Rakibim 1. Şuan maç evimde 433a kanatlari kullan, ofsayt taktigi yok, alan markaji, stilde normal girmiş, hakem yeşil, benim stadyumum seviye 1 ,ortalama oyuncu gücünde 7m fark var
Aramizda 1 puan var yenmem gerekiyo yardim eder misiniz -
Adam bana karşi büyuk ihtimal 5 3 2 oynayacak. Ilk yarida aynisini yapti 4 3 3 b yapmistim beni 5 3 2 taktiğiyle alt etti. Şimdide aynisini yapar sizce taktiklerim nasil olsun ? Kadro değerim ondan az üstün
-
Benim rakibim 5-4-1b oynuyor benim de forvetler ondan üstün orta sahada birazcık üstünlüğüm var defanslar eşit 80 90 civarı gidiyor kadrolarımız sadece benim forvet 95 92 lik var şimdi ben 4-3-3b kanat oynuyorum orta saha yerinde bekler ileri 70 ofansif 65 rakibe yakın oyna ve 60 yüksek hızda pas şimdi bu benim yaptığım doğrumudur yani dizilişi değiştireyimmi orta sahayı ileriye mi göndereyim yoksa tempo yu baskıyı falan daha da mı arttırayım ne yapaım