OSM Taktikleri
-
@esaret333 Bekler ileri-geri yani beklerinde hücuma çıkmasına işaret eder...Hücuma yardım edip, tekrar mevkisine dönecek bu arkadaş...Adam adama ise rakibin hangi taktiği kullanıyorsa sende ona göre bi savunma biçimi seç. Onun adam adamasina falan takılma. Mesela kk oynuyorsa alan savunması yap...Kgv yada pas oynuyorsa adam adama yap...
-
Beyler Osmanlısporum 4-3-3 kk oynuyordum fakat son maçlar baya bi form düşüklüğü var hatta en son Beşiktaşa kaybettim ve önümde 2 maç var lider Trabzonspor'a karşı . 3-4-3 KK oynuyor o da . Sizce ne yapmam lazım , ne yapmalıyım ? Benim için çok önemli yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
-
@specialonemg Trabzonun kadrosu sizden iyi mi ?
-
@mrtgll33 benden iyi kadrosu.
-
@specialonemg 451KGV alan savunması olabilir
-
@specialonemg 4-5-1 senden güçlü takımlar üzerinde çok işine yarar. Veya 5-4-1 ile de oynayabilirsin çok çok güçlüyse
-
@specialonemg hocam birde merak ettiğim nasıl osmanlıspora böyle kadro yaptın? Ucuza alıp pahalıya satarak yapmaya çalışıyorum ama ben ucuz oyuncudan kastınız ne anlamıyorum.
-
@babuşthekıro Bilgisayar alır zaten genelde oyuncuları yani sistem alır. Liginizdeki menajerler 2,5 katından çok tercih etmeyebilir oyuncularınızı.
Değeri 10M olan oyuncuyu listeden 14-15M ye alıp veya kaşiften daha ucuza alarak 2,5 katından 25M ye satabilirsiniz. Bunu tüm transferlerinizde uygularsanız tabiki kadronuz çok rahat gelişir
-
@babuşthekıro Ben ne dedim 451 demedim mi
-
@mrtgll33 merhabalar hocam uzun süre sonra yeniden başladım oyuna baya bi yenilik olmuş taktiksel açıdan ne gibi yenilikler geldi acaba? Bir diğer sorum da şu küçük takımlarla nasıl şampiyon olunur acaba mantığı nedir?
-
87 lik nasri yerine 90 lık viettoyu koysam daha mı iyi iş yapar 4-3-3 bnin kanadında ? Nasri kanat vietto santrafor oyuncusu ama oyunda bu farkediyor mu ? Önemli olan hücumdaki puan değeri midir ?Teşekkürler
-
@karaoglusamed değildir kardeşim. her oyuncuyu mevkisinde oynatmalısın. oyuncuların gücü, formu ve motivasyonlarına göre takım gücü belirlenir ve oyun motoru maçları buna göre oynar. şans işi de var tabii. oyuncularını farklı mevide oynattığında oyun gücü bayağı bir düşüyor.
-
@batuhan155155 arkadaşım 15.lik hedefli Gençlerbirliği ile 2. oldu ligde. Tabii 1. ben olmasaydım o olacaktı. Takımın kadro değerinden çok taktikler önemlidir. Birkaç maç için farklı taktikler - dizilişler dene dostluk maçları yap istersen hedefin 18.lik olsun kötü taktikli 1.'den daha iyi yerlere gelebilirsin
-
@karaoglusamed Reelde olsa sen Nasri mi oynatirsin, Vietto mu?
-
@karaoglusamed Nasriyi oynat sen her oyuncu kendi yerinde daha iyi performans veriyor
-
@batuhan155155 Küçük takımları alıp iyi geliştirmek lazım, transferler bol olmalı. Tabiki daha defansif ayağı yere basan 451 ile oynamak başlamak lazım.
-
Arkadaslar iyi aksamlar uzun süre sonra oyuna geri döndüm bir sorum var .
Antrenmandaki oyuncu ilk11 ' e alınmıyor bu çok doğal ama yedeklere alabiliyorum.Antrenmandaki yedeklerin maç esnasında oyuna girmeme gibi bir olayı var mı ? Teşekkürler.