OSM Taktikleri
-
Benim takımım lazio 4 forvetim in gücünde 110 106 106 104 ortasaha 107 106 105 105 104 99 defans Da 108 106 103 103 103 100 98 kaleci 107 83 ligimdeki kadro değerin de 3,sıradayım ama bir türlü istediğim performansı vermiyor oyuncular ne yapmalıyım teşekkür ederim
-
@Klarkkent_1 oyuncular baskı ya da temponun fazlalığı nedeniyle maç içi fazla yorularak kötü oynuyor olabilirler. En azından tempoyu dengeliye getirmeyi deneyin 59 gibi
-
Kadro durumlarımız bu şekilde ben Arsenal rakibim city ligde bir puan önümde lider ben 94-21 averaja sahibim o 66-24 forvet hatlarımız denk gözükmekte onun en iyi 2 kanat forvetinden biri sakat benim pivot santraforum cezalı bir pivot santrafor alacağım maçtan önce rakibimle deplasmanda oynuyorum antreman kampına gidecek stadyumu seviye 3 bende kampa gideceğim mecburen, orta sahalarımız ve forvet hatlarımız aşağı yukarı denk konumda defans hattı olarak bir nebze önündeyim. Normalde tüm lig maçlarına 4-3-3b pas oyunu ya da kk olarak çıktı şu an bu maça ne çıkacak bilemiyorum, sadece 4-3-3b çıkacağını düşünüyorum pas oyunuda yapsa kk da yapsa top hakimiyetini dengeli yapmak isteyecektir sizce ne yapmalıyım kadrom 3 lü defansdan 5 li defansa kadar her formasyonu oynayabilir sıkıntım yok, maçı kazanırsam şampiyonum berabere kalırsam puan kaybını beklemek zorundayım, şimdiden teşekkürler yardımlarınız için -
@BaatardınSozi 451 kullandığım maçların büyük bir bölümünde 433b kullananlara karşı istatistik olarak üstün oynadığımı gözlemledim. 451 kullanabilirsiniz
-
@BaatardınSozi 4-3-3 e karşı 4-5-1 kgv orta saha defansı destekle 80-30-80 oynuyorum. İki maçtır benden iki kat üstün takımları yeniyorum. Oldukça başarılı bir taktik. Bir de unutmadan 4-5-1 de orta saha da köşede kalan yani kanatta kalan kısımlara defansif özelliği ofans özelliğinden daha yüksek olan oyuncuları yerleştiriyorum. Bu en önemli noktalardan birisi.
-
4-5-1 pas oyunu uygulasam nasıl olur ? Zaten takımımda büyük bir bitiricilik eksikliği var en çok gol atan olmama rağmen en düşük yüzdelerden birine sahibim kgv ile hiç atamam korkusu var daha önce kgv ile 2 maç oynadım bu ligde 1 gol atabildim sadece
-
@BaatardınSozi koyduğunuz tek forvetin hücum gücü orta sahalardan iyiyse paslı da oynanır 451 4231
-
Rakibimin kadro değeri benden yüksek 3-4-3 paslı oyun alan savunması ofsayt tuzağı var agresifte oynuyor hakem mavi renk ve deplasmandayım, satdyum seviyesi 0.
Ne tarz diziliş ve taktik oranları ile çıkmamı önerirsiniz? -
Rakibim A.Madrid 357 m kadro değeri var 433 A kanatları kullan alan markajı ofsayt tuzağı hayır ve agresif oynuyor. Benim takımında Villarreal 204 m nasıl bir taktikle oynamam gerekiyor ve yüzdeleri ne yapmam gerekiyor. Maç deplasmanda bu arada
-
Merhaba ligin sonu geldi bir üst sıramdaki takımla maç yapıcam. Kadrom daha geniş ve daha güçlü değerim 250m daha fazla.
İçerde yendim bu maç deplasmandaym. Rakibin stadyum seviyesi 3.
442ab veya 451 çıkacagını düşünüyorum.
Karşılıklı kampta yapıcaz tavsiyeleriniz değerli.
Geniş ve güçlü bir takımım var. -
@Bahadır-K 3-4-3 dediklerinden tekfarklı adam markajı yapmak nasıl sonuç getirir sence?
-
@Oguzhan-AK47 said in OSM Taktikleri:
340m kadro değerim var, rakibimin 650m kadro değeri var. 4 3 3b kanatları kullan, ofansif oynuyor. Maç benim evimde, hangi taktik ile oynamalıyım. Antrenman kampına gideceğim kesinlikle.
Tottenham ile maçım var.
4-3-3B Agresif, kanatları kullan, ofsayt tuzağı yok, alan markajı oynuyorlar. -
@nutella_22 433lere karşı 451 oynayabilirsiniz iyi gider. Deplasmanda sayıları düşük kullanın mesela 30 30 40 falan. Orta saha da defansa gelsin. Alan markajı, ofsayt yok
-
@Herr-Nazli 343 önerirdim ama deplasman maçıymış, bir de kamp var. Siz de 5li orta saha çıkın bence 4231 ya da 451. 200m kadro farkına güvenip de sakın ofansif oynamayın deplasmanda. Forvet orta sahaya gönderin sayıları da dengeli tutun uzaktan şutlarla şansınızı deneyin.
-
@TalhaÖkte adam markajından sonuç alabilmeniz için sizin defans ve rakip forvet kişi sayısının eşit olması lazım. Mesela 343 adam markajı yaptınız, karşısı 3 forvetli bir diziliş kullanırsa forvetleri daha iyi savunursunuz. Ama eşit olmazsa defansınızın aklı karışır ve kimi tutacağını şaşırır. Bu yüzden eşit olmadıkça diziliş gözetmeksizin alan markajı
-
@engin414128 kadro farkından bahsetmemişsiniz ama 433e karşı 451le iyi sonuç elde etme ihtimali yüksek. 451 kaleyi görünce vur, alan markajı, ofsayt yok. Sayılar kadro farkına göre. Genelde ufak takım taktiği olduğu için düşük sayılar önerilir 30 30 40 gibi. Ve orta saha defansa gönderilir
-
This post is deleted!