OSM Taktikleri
-
Merhaba arkadaşlar yeniyim 4 saate maçım var yardım ederseniz sevinirim.Rakibim çok ters herkese puan kaybettiren bi takım kadro değerim bi tık güçlü.541 b kgv çıkıcak maçıma.433 b kanat 74-68-58 oynuyorum ben taktiğimi değiştirmeli miyim ?@Sanstrtom
-
@EfeSeneeer said in OSM Taktikleri:
Merhaba arkadaşlar yeniyim 4 saate maçım var yardım ederseniz sevinirim.Rakibim çok ters herkese puan kaybettiren bi takım kadro değerim bi tık güçlü.541 b kgv çıkıcak maçıma.433 b kanat 74-68-58 oynuyorum ben taktiğimi değiştirmeli miyim ?@Sanstrtom
Arkadaşlar benimde rakibimin kadro değeri benden 150 200m aşşagıda fakat ondan 300m fazla değeri olan arkadaşımla berabere kaldı 4 3 3 a paslı oyun oynuyor 4 4 2 b paslı oyun çıkarsam yenebilir miyim?
-
4-3-3 pasa karşı aynı dizilişte kanatları kullanman efektif olabilir.
-
Yardım edebilirseniz çok sevinirim.3-3-4 falan diyolar ama emin olamadım @EfeSeneeer said in OSM Taktikleri:
-
@mikoreyiz ne demek arkadaşım elimizden gelebilidigi kadarıyla @Taha44_66 sen 3-4-3 A ve 4-4-2 A kanatları kullan çok gol atar. Ben genellikle 3-4-3 A kullanıyorum
-
Bana da yardım edebilir misin?Liderlik elden gidecek @Czafer
-
Ben watfordum rakibim tottenham 100m fazla değeri var. 4-3-3B kanatları kullan oynuyorlar.
nasıl bir taktik ile çıkabilirim
-
4-5-1 kaleyi görünce vur. Orta saha defansa yardım.
-
Gençler ben Belçika liginde brugge oynuyorum,yani net favoriyim ve şu an ligin hazırlık dönemi. Zor maçlar için 442a mı 442 b mi oynamamam lazım? 442 a paslı mı kanat mı, 442 b paslı mı kanat mı? Zor maç için 442 a veya 442 b tavsiye edip yanına oyuncuların sabit kalması, ileri çıkmasını falan yazıp bir de tempo, baskı vesaire yazarsanız süper olur. Bir de kolay maçlarda 433 a mı 433 b mi oynamam lazım? 433a kanat mı pas mı, 433 b kanat oyunu pas oyunu mu? Hangisini seçmeni tavsiye ediyorsanız 433 a veya 433 b için de oyuncuların sabit kalması, ileri çıkması ve baskı, temposu ile alakalı detay taktik verir misiniz? Yani isteğim şu, ligine göre büyük ve güçlü bir takım için zor ve basit maç taktiği olmak üzere 2 adet taktik verip buna detay eklemeniz.
-
Bu arada 433 veya 442 olmak zorunda değil, büyük bir takım için her ayrıntısıyla hem zor hem basit maçlar için 2 taktik lazım yani, detaya pek erişemedim o yüzden yazdım.
-
Merhaba arkadaşlar osm de takımım Liverpool ortalamam 100 rakip takım United lider ben ikinciyim bu akşam evimde maçım var özel antrenmana gitmiş rakip bende özel antrenman yaptıracağım ikimizde 4-3-3 a taktiğini uyguluyoruz sizce kazanabilir miyim?
-
@veli-dinc kardew benim takimim Arsenal rakibin takimi mancester siti rakibin oyunculari benden azaciq iyi kendi sahamda oynuyorum. Rakib 4-4-2 pasli oynuyor. Ben 5-4-1 kaleyi gorunce vur taktiki ile cikmak istiyorum uyarmi?
-
This post is deleted!
-
@Sbayramov0202 işini garantiye almak istiyorsan 5311 kontra atak oyna takımı tamamen geriye çek forvetleri sadece hücüm yap pres yapma ama takımına güveniyorsan 442 kanatları kullan da yapabilirsin
-
Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar iç saha maçları için 4-5-1 taktiği önerirmisiniz
-
@_mezarcı_ Alan Savunması , Ofsayt Kapalı , Orta Saha Defansa Yardım.
Rakibi Geride Karşıla
Defansif
Topa Hakim OlTavsiye ederim.
-
@EgoistMsd tesekkur ederim ama biraz fazla defansif bi taktik gibi geldi bana ic sahada daha ofansif oynamak gerekmiyormu
-
@_mezarcı_ Evde zaten iç saha avantajınız var. Daha defansif bir oyunla maçı tutarak kazanmak daha iyi olacaktır. Deplasmanda baskılı bir oyun tercih edersiniz.
-
iyi günler kendi evimde 2-1 yenildim yarıfinalde. şimdi deplasmana gidiyorum %6 saha avantajı var . 433A paslı oyun oynuyor .kadro değerim 750m onun 850m. alan markajı, ofsayt tuzağı yok. hakem kırmızının bi altı turuncu. ben 433b paslı oyun ile kaybettim. deplasmanda ne yapsam çevirebilirim. 523 bekler ileri ortasaha sabit forvet ileri, adam markajı, ofsayt tuzağı yok yapsam etkili olur mu? sizin başınıza geldiyse nasıl bir taktik izlemeliyim? maç yarın